Gudački trimer Recenzije - Best Gudački trimeri

Posted by sorav at 16:42

Monday 26 March 2012

Gudački trimer, važan alat za vrt, također se spominju kao linija trimer. To je ručni uređaj za rezanje trave i druge neželjene biljke ili korovi. Oni su ugrađeni s elektromotorom. Trimeri su od dvije vrste naime, plina i električne trimer trimer. On je rekao da teži one su dobre za obrezivanje visoka trava i korova, dok su lakši one se koriste za izravnavanje kraće trave. Najbolji string trimeri dopustiti dodatak i zamjene pribora kao dobro. Oni su veliki za održavanje čistih rubova duž kreveta i šetnje, stoga pomaganje u vrtu.
Black & Decker Grass Hog NST2018; Ovaj trimer košta oko $ 100 i težak gotovo 7 funti. To je bežični i uglavnom je koristi za obrezivanje rubova travnjaka i nije poželjna za visoka trava ili korova. Te živice sastoje od nikal-kadmij baterije. Možete povećati Runtime do dva sata pomoću dvije baterije. To utvrde prekid na uređenim trave, ali to nije dovoljno snažan da obrađuju visoke trave. Ako je spojen na struju s produžni kabel, možete ih nositi. Taj trimer je jednostavan za uporabu i jeftin u odnosu na teška plina trimera.
Stihl FSE60, cijena ovog trimer je 130 dolara i teži oko 130 dolara. Iako, to je teško nositi kabel, ovaj trimer učinkovito može rezati jake korova i visoka trava. To ne čini puno buke i jednostavan za korištenje. Trimer ne uzrokuje mnogo zagađenja i ne morate kupiti ulje ili benzin za to. Ovaj Trimer traje dugo i može se koristiti sa 200 metara produžni kabel. Trimer je lakši od plina trimeri, ali teže od električnog trimera. To je isplativo u cijeni kao iu održavanju.
Obrtnik 79197; iznad trimer je po cijeni od $ 200 i težak 200 £. Taj četverotaktni trimer je bežični i mogu smanjiti visoka trava i korova. To nije glasan i čuva okoliš čist i zagađenje besplatno. Trimer ne treba miješanje plina i nafte za svoj rad. Ovaj niz trimer je lako započeti. Njegova linija točenje su također brzo. Za rezanje, koristi duljinu pre-cut liniji kao vodič. To je s split osovine koji omogućuju korištenje privitaka.
Lehr Eko Trimmer ST025DC; Ovaj trimer košta oko $ 210 i težak 15 £. To je zakrivljena osovina te je također opremljen snažnim plin trimer. Trimer koristi £ 1 propan posudama kao gorivo umjesto plina koja dovodi do onečišćenja uhićenje, te je stoga, eco-friendly. Za dva sata runtime, morat ćete kupiti propan kanister u vrijednosti od $ 3 do 5 dolara. Ovo trimer je velika alternativa plin trimera. Lako je započeti i, ako je potrebno, pribor također može biti dodan kako bi poboljšao svoj performanse.
Iznad je prikazan niz trimer recenzije ukratko. Sada možete dobiti najbolji trimer niza prema vašem izboru i zahtjev i 'uljepšati' izgled vašeg vrta.

0 comments: