Kako to Maknuti laka za nokte s tepiha

Posted by sorav at 12:00

Wednesday 14 March 2012

Što ako vaša kći prelijeva lak za nokte više od vas novo i puno skuplji tepih? Kakva katastrofa! Vjerojatno da je vaša reakcija. Just ostati smireni, nema razloga za zabrinutost jer su lak za nokte mrlja uopće nisu trajne. Jednostavno možete ih ukloniti iz tepih. Da naravno, bez gubljenja šarm svojih omiljenih tepih. Iako je vrlo vida da prolije lak za nokte čini da se osjećate da će biti samo nemoguće izaći, to stvarno nije. Što o tamnu nijansu boje noktiju, poput vrućeg izgleda smeđa boja? Bez obzira koji lak za nokte je to, samo pročitajte na saznati kako ukloniti lak za nokte s tepiha.
Uklanjanje laka za nokte s tepiha, Ovdje su neke jednostavne trikove čišćenje tepiha pomoću kojih možete naučiti kako da biste dobili lak za nokte iz tepiha.
Sjeti se slijedeće prije nego što počnete s procesima: Bolje je pustiti nokte mrlja osuši prije nego što pokušate da ga ukloniti. Pokušavajući ukloniti mrlju mokrim mogu širiti oko povećanja umrljana područja. Nakon što je potpuno suha, to scrape temeljito. Vodite brigu o tepih dok to radite. Također, prije nego što pokušate bilo koji od ovih na mrlju, pokušajte ih koristiti u malom kutku svog tepiha provjeriti da li je boja tepiha je zadržano. Inače, morat ćete ukloniti mrlju uspješno, ali ostaviti bjelkaste patch u istom području.
Nail Polish Remover, stavite malo acetona slobodan maknuti poljski čavao u središtu mrlju i ostavite ga da prodiru kroz prostor za kratko vrijeme. Nježno izbrisat obojeni prostor s kuhinjom papir, ne trljati preko mrlju. To će prenijeti nokte nokat na kuhinjski papir. Neka obojenih površina se potpuno osuši.
Prozor / sredstvo za čišćenje stakla, koristite prozor ili sredstvo za čišćenje stakla da biste dobili osloboditi od mrlje boje noktiju. To je poznato da se najbolje tepih sredstvom za uklanjanje mrlja metoda i daje dobre i neposredne rezultate. Trljati preko mrlja s priborom četka za ribanje, a zatim vlažnom pamučna tkanina.
Pjena za brijanje, uzmi bijele pjene za brijanje, ovo je dobro za čupanje noktiju poljski. Zapamtite, ne odluče za gel vrste, ići za običan bijeli pjenast vrste. Stavite ga na mrlju i protrljati mrlja u kružnim pokretima s četka za ribanje ili četka za nokte. Nakon što ste završili, izbrisati ga sa vlažnom krpom.
Amil acetat; Nanesite amil acetat o lak za nokte mrlja. Navlažite upijajući jastučić s amil acetat i koristiti ga za pokrivanje mrlja. Nakon 15 minuta, popustiti ovu mrlju tako da je grebanje uzastopno. Nemojte biti previše grub dok radite ovo, to može oštetiti tepih. Sada, očistite ga suhom-čistača.
Aceton, Uzmi ručnik i potopiti u acetonu. Dab ovaj ručnik u više navrata preko laka za nokte. Nakon tepih mrlja je nestala, sprej ovom području s vodom. Sa suhim ručnikom, iverak područje kako bi ga na suhom.
Soda za pečenje, Baking soda je sastojak veliki za uklanjanje tih mrlja. miješati s toplom vodom da se formira tijesto i primijeniti na umrljana područja. Nakon nekog vremena, možete ribati ga s četka za ribanje i završiti sušenjem vlažnom krpom.
Toplom vodom; Uzmi topla voda u zdjelu i wiping krpom. Prvo izbrisat višak nokte, a zatim utrljajte preostale s vlažnom krpom. U ovom slučaju morate djelovati brzo, ne čekati mrlja na suho. Ovo bi trebalo raditi dobro ako je poljski je svjetlo u boji i sloj nije puno debeli.
Ne slažete se da, kako to maknuti lak za nokte s tepiha nije velika upita. Pa, probajte ove metode za uklanjanje mrlja i pustiti mene znati. Sve najbolje!

0 comments: