Električne brijače Review - Top Rated električne brijače

Posted by sorav at 07:55

Saturday 24 March 2012

Postoji mnogo razlika između 'primitivnim' električne brijače i suvremenih autora. Primitivni električne brijače ne koriste električnu energiju kao takve. Za razliku od današnjeg brijače, nema baterije, motor ili elektro akord bili ugrađeni u te aparate. Umjesto toga, oni su powered by rukom. Oni su imali niz koji je potreban da bi se smotan i uncoiled za aparat oštrica za zakretanje. Ove vrste brijala također nisu značilo za bilo koju vrstu vode ili vrhnja. Umjesto toga, oni prikladni samo suhu kožu. U ovom električne brijače pregled, imam na popisu dolje prednosti i vrste električne brijače. Također sam stavio neke informacije o nekim Najbolje ocijenjeno električne brijače.
Električne brijače vs Blade brijanje; U usporedbi s tipičnim britvica, električne brijače pružaju više pogodnosti, ako se koristi ispravno. Bez ikakvog rizika od posjekotina i nadimke, ovi uređaji su nježne na koži naborani. Posebno za starije osobe, oni ponuditi više ugodno u brijanje. S žileta oni teško rade na svojim bradu nestabilan rukama.
Problem s ručnim brijanje je da svaki obrije prekida tanki sloj kože, koji ljudi su uglavnom svjesni. To je razlog zašto ožiljak razvija oko obrijana područja, kao što je tijelo proizvodi zamjena tkiva za svaki rez nakon brijanja. To nije u slučaju električne brijače. Korištenje električne brijače teško će rezultirati u bilo posjekotine ili rane.
Možete koristiti električne brijače bilo gdje i bilo kada. Vi ne nužno moraju biti u WC ili tuš da biste dobili vaše brijanje učinili. Električna brijala se mogu prenositi bez potrebe za vodom. Ovi uređaji su veliki kupiti za ljude koji ne putuju na redovnoj osnovi. Kada nemate dovoljno vode za brijanje, električne brijače dolaze prilično zgodan.
Postoje dvije vrste; Električna brijala dolaze u dva tipa. Jedan je tip folije i drugi, rotirajući. U folije električni brijač, set slojevita metal bendova hvata i drži pojedinca kosu prije izrezivanja izvađen dužine. Nakon što su zarobljene dlačice rezan off, ostatak kose mogu zavlačiti ispod kože. Ova metoda je slična onoj rezanje stilu brijač. Rotacijskim dizajn se sastoji od kružnog sječiva strukture imaju vanjske i unutarnje šikare. To radi bolje za dužu dlaku. To ne pruža izbrijan kao folija tip električni brijač.
Muškarci i žene električne brijače, razlika između električne brijače koriste muškarci i žene je trošak povezan s aparatima. Brijala koriste za muškarce su izgradili s jačim motorima zbog kose debljine. Dakle, brijala da su namijenjeni za muškarce su skuplji od toga za žene. Žene koristiti električne brijače za uklanjanje dlaka s noge i ispod ruke. Ove dio tijela su mekši i finije kosu, koja omogućuje brijanje lakši zadatak. Stoga, motori koji se koriste u brijače za žene su manje snažan, pa je cijena aparata.
Standardni električne brijače, bežične električne brijače dostupni su vam na raspolaganju. Ove brijala trebaju biti naplaćen prije uporabe. Neki punjači nude brzo punjenje sustava. Ovaj sustav omogućuje vam da uključite aparat za brzo 3-5 minuta za brijanje. Da bismo Vam pomogli držati trag od razine baterije u električni aparat za brijanje, neki skupi uređaji su gradili s LED indikatora naplatiti. Dakle, znate kada je najbolje vrijeme za punjenje aparat za brijanje. Za česte putnike, brijala s dodatnu snagu backup doći u ruci kada je teško u potrazi za bilo kojeg izvora napona. I, za kućne korisnike, redovne električni brijač s užeta su prikladni one.
Ovdje je popis nekih od najbolje ocijenjene električne brijače za muškarce i žene. Njihova ocjena je određena testiranja modela među grupama muškaraca i žena.
Najbolji električne brijače za muškarce; Braun serije 7760cc; Philips Norcelo arcitec 1050X, Panasonic Vortex HydraClean ES8109S; Remington MicroScreen MS2-390; Philips Norelco 8020X Moisturizing sustav za brijanje, najbolju električne brijače za žene; Gillette Venus Divine, Gillette Mach3 Turbo; Panasonic Zatvori krivulja ; Philips Satinelle HP; Braun Silk épil Xelle, Električna brijala se preferira izbor među nekoliko. Prodaja ide do 10% u slučaju brijače za žene, a 30% u slučaju muškaraca. Iako, ne koristi u velikim razmjerima, ovi modeli dolaze ruci u okolnostima u kojima tipična žileta dokazuje beskoristan. Najbolje ocijenjene ili najbolje električne brijače su one koje najviše odgovaraju potrebama pojedinca. Električna brijala pregled može vam pomoći razumjeti nekoliko aspekata o električne brijače. Međutim, uspoređujući značajke i cijene različite modele dostupne na tržištu, će vam pomoći da dobijete najbolje jeftino za kupiti!

0 comments: