Bed Bugs istrebljenje

Posted by sorav at 21:14

Saturday 31 March 2012

Iako stjenica zapravo nisu štetne za ljude, njihove ujeda može uzrokovati puno bola, iritacije i neki osip po tijelu. Još važnije, biti aktivni uglavnom noću, ovih insekata se može na vrijeme te uništiti po ometati vaše spavanje. Metode za stjenica istrebljivanje, su u obilju, ali uspjeh u uzimajući osloboditi od stjenica, ovisi o tome koja metoda koju odaberete i kako učinkovito ga koristiti.
Što su stjenica?, Stjenica, najčešće naći u mjestima čovjekova boravka, mali noćni kukci koji se hrane na ljudske krvi. Ovih insekata se nazivaju stjenica zbog njihovih tendencija da se sakriti unutar madraca i posteljina, odakle su dobili jednostavan pristup do svježe ljudske krvi. Oni također sakriti u namještaj, električne ploče i zidne pukotine. Ukratko, gotovo bilo gdje u kući. Iako malih dimenzija, oni mogu ići na bez hranjenja za gotovo godinu dana. Noćenje bugovi i čini se da nije pod utjecajem promjene temperature. Oni mogu izdržati temperature od ekstremno hladnih do 110 stupnjeva Farenhajt. Pročitajte više o tome što su stjenica.
Koje su Znakovi stjenica zaraze?, A najistaknutiji znak prisutnosti stjenica je svojim oštrim ugriza. Ako ste svjetlo spavač možete ostvariti nagli ubod, i uhvatiti stjenica u čin, ali ako ste zvuk spavač samo će doći da znaju o tim ugriza sljedećeg jutra, bilo u obliku crvenih točkica ili pretjeranog svrbeža . Drugi od svojih ugriza, prisutnost stjenica također može utvrditi količinom otpada kojeg proizvode. Ovaj otpad sadrži stjenica jaja, prolio kože, pa čak i mrtav krevet bugova. Otpad obično se nalazi unutar madraca ili oko namještaja. U vrijeme, kada bi se noću, vi svibanj također primijetiti da ih snimili na raznim mjestima oko kreveta i namještaja. Najbolji način za otkrivanje buba je korištenje tepih trake na zamku njima. Možete nokautirati ovu vrpcu, koja je ljepljiva na obje strane, oko krevet i držati ga tamo za nekoliko dana. Vi ste dužni izvoditi u nekim stjenica, zaglavi na njemu.
Kako da biste dobili osloboditi od stjenica?; Stjenica istrebljivanje se može s vremena na vrijeme jedan zahtjevan posao. Međutim, što više probati, što više čini da bi na povratku na dosađivati ​​vas. Ovaj neuspjeh da biste dobili osloboditi od stjenica može se pripisati korištenje pogrešno metoda krevet bug iskorjenjivanje. Ovdje smo popis iz neke jednostavne, ali učinkovite načine stjenica istrebljenja.
Noćenje Bug insekticida, različitih insekticida, dostupan na tržištu, može vam pomoći učinkovito da biste dobili osloboditi od tih štetnika. Insekticidi, također se spominju kao pesticidi, značilo da će ubiti stjenica, dostupni su u obliku sprejeva, tekućina, prah ili krutina. Većina tih pesticida imaju sastojke navedene na proizvodu. Kratak pogled na ove sastojke će vam pomoći u odabiru pravo insekticid, ubiti stjenica u vašem domu. Neki insekticida sadrže pyrethrins, neuro-toksin koji uzbuđuje živce od stjenica, te ih paralizira da im daju spore smrti. Još jedan kemijski poznat kao hydroprene zaustavlja rast stjenica ih spriječava da dođe do doba zrelosti ili reprodukcije. Ako imate djecu ili kućne ljubimce kod kuće, možete koristiti dijatomejska zemlja, koja ubija stjenica apsorbirajući sve ovlaživač sadržaj iz njihovih tijela.
Zamagljivanje ubiti stjenica, zamagljivanja kuće može pomoći u suočavanju s stjenica u velikoj mjeri. Većina ljudi koji su uključeni u ovom procesu insekticidi koriste, kao što su buhač, kako bi se uništili ove greške. Jedini problem je da oni nisu kao učinkovit kao i druga sredstva, te stoga postoje visoke šanse za neke bugove ide u stanje hibernacije, samo da se vrati nakon nekog vremena.
Noćenje Bug istrebljivač; Ako ste pronašli ovaj zadatak uništavanja stjenica zamorno, možete koristiti usluge krevet bug istrebljivač u vašem gradu ili susjedstvu. These suzbijanje stručnjaci su naoružani s različitim sredstvima stjenica istrebljenja, uključujući pesticide, usisavači i uređaji na paru ili maglu svoj dom, koji su vrlo učinkoviti, kada je u pitanju krevet bug iskorjenjivanje.
Pobrinite se da zadržite svoju kuću čisti, bez junk, kada se upuštati u stjenica istrebljenje. To će učiniti to zadatak lako jer insekticida koji će biti poprskan ubiti ovih stjenica će učinkovito pročistiti unutar pukotina i procjepa, pri čemu je bugovi će se skrivaju. Osim navedenih mjera, također možete koristiti jednostavne netoksični mjere kako ubiti stjenica u vašem domu. Noćenje bugovi su osobito osjetljive na toplinu do 111 stupnjeva celzijusa. Stoga čišćenje, parni, madraca, kao i pukotine u zidovima i namještaju, koristeći parni čistač, je vidio da se učinkovita tehnika za ubojstvo stjenica. Pročitajte više o tome kako da biste dobili osloboditi od stjenica.
Noćenje bugovi mogu ući u svoju kuću dok vam prenijeti neke namještaj u kući ili kada si ih nosite sa sobom, dok ste na putovanju. These bugova također preživjeti na sjedalima vozila, te stoga postoje visoke šanse da donosi neke kuće kad se vratite s puta. Neke mjere predostrožnosti, kao što su provjere Vaše prtljage propisno, provjere za znakove stjenica kada posjetite neke hotela, čuvanje trag od stjenica intervencije u svojoj kući i uvođenje stjenica liječenje mjere čim ste dobili najmanji nagovještaj o svojoj prisutnosti, mogu osigurati da vaš dom je slobodan od stjenica.

0 comments: