Cement Board Instalacija - Instalacija Cement Board

Posted by sorav at 06:48

Monday 19 March 2012

Cementa odbor je idealno rješenje za služi kao baza za vodu probni keramičkih pločica podovima i zidovima. Ona također pomaže u podržavanju overlying pločice, čime se povećava njihova izdržljivost. U procesu izrade cementa odbora, cementa i staklenih vlakana su kombinirani u određenom omjeru, tako da formiraju ½ inča ili ¼ inch guste čvrste ploče. Tanke cementa odbora plahte su također dostupni za korištenje u savijanje površinama. Veličina cementa zajednice može biti 4 x 8 listova nogu ili 3 x 5 stopala listova.
Ako planirate za remodeliranje poda ili zidova keramičkim pločicama, možete razmisliti o instalaciji cement ploče ispod pločice za duže trajnosti. Kao što je po recenzije, cementa zajednice ponuditi više otpor vode trune u odnosu na vodootporna gips ploče. Oni su vrlo tolerantne na kalup i plijesni rastu, čak i nakon dugotrajnog izlaganja na vlagu i vodu. Let's pogledajte korak-po-korak postupak za cement odbora instalaciju.
Smjernice za Instaliranje Cement odbora
Kao što je već spomenuto, cement zajednice može se koristiti kao baza za podove i zidove. Neki vlasnici vole instalacija cementa zajednice kao vanjski završni bi zaštitili svoje domove od otežanim ekološkim uvjetima. Za ugradnju cementa zajednice, pod kat treba smoothened i osiguran pravilno. To je najbolje da instalirate zajednice cementa podupiratelj preko poda šperploča sub. Dok instalirate cement ploče u zidovima, oni bi trebali biti prikovan na dugmad izravno za bolje osiguranje.
Jedan od glavnih prepreka za ugradnju cementa zajednice je prijevoz odbora te ih rezanje na odgovarajuće veličine, kao što su oni prilično teška. Prema dimenzijama podove ili zidove koji se planira uvesti i veličinu ploče, izračunati broj odbora, te ih označiti za rezanje. Provjerite jeste li ostavite prostor od 1 / 4 inča - 1 / 8 inča između dvije zajednice. U jednostavnim uvjetima, ne stavljajte dva cementa zajednice jedan pored drugog.
Nakon što označite dimenzije ispravno, možete početi rezanje cement ploča skladu s tim. Od cementne ploče su debele i tvrdo, rezanja treba biti učinjeno korištenjem karbidnim vrhom alata ili kružne pile. Možete koristiti stare pile za rezanje s glatkim rubovima i dlijeta za izradu rupa. Također, prije bušenja za vijke i spajala bi trebalo biti učinjeno prije instalacije cementa zajednice. Rezanje ploča i bušenje rupa generirati puno je piljevina. Dakle, možete ispuniti ove zadaće na otvorenom, ali budite sigurni da nose zaštitnu masku dok to radite.
Nakon što su učinili s rezanje cement ploča i bušenje rupa, možete početi instalaciju cementa zajednice. Prije svega, napravite tanke-set mort pločica za miješanje suhi prah s lateks aditiva kao i po smjernicama proizvođača. Alternativni tankih-set mort priprema se za kupnju premixed tipa. Nanesite tanki sloj morta-set na površini koja se planira instalirati cementa zajednice. Možete širiti malter ravnomjerno pomoću nazubljenom lopaticom.
Sljedeći korak je instaliranje cementa zajednice nad malter krevet. Položite zajednice cementa po vašem planu, ostavljajući razmak između dvije zajednice. Možete početi polaganjem zajednice od centra i ići van. Osigurajte cement ploče za pričvršćivanje s vijcima cementa odbora u unaprijed izbušene rupe. Osigurati da zajednice čvrsto su osigurani na podlozi pod kat. Pričvrstite vijke na takav način da se glava ne viri iznad površine ploče. Za pokrivanje šavova, možete primijeniti šav trake.
Ovo je kratki smjernica o tome kako instalirati zajednice cementa Backer. Iako je početna cijena cementa odbora instalacija je skuplji od ostalih hidroizolacija bazama, to obično traje dugi niz desetljeća.

0 comments: