Kako se nositi s Alkoholna

Posted by sorav at 11:55

Wednesday 28 March 2012

Vi ste u vezi dugo vremena i naći ćete da je vaš dečko je alkoholičar, ili ste svibanj otkrijete da je vaš suprug je sklon alkoholizmu. Your prigovaralo ili ismijavanje pada na gluhe uši, pa stalno brinuti o tome kako se nositi s alkoholnim i to vam daje besane noći. Ovisnost o alkoholu je veliki i široko rasprostranjen problem.
Suočavanje s Alkoholna
Ako se pitate kako se nositi s alkoholna prijatelja ili partnera, to će biti korisno ako uključuje druge prijateljima kao podrška. Razgovarajte s vašim alkoholnih prijatelju o ozbiljnim nedostacima alkoholizma. Objasnite mu da je alkoholizam će uništiti svoju karijeru i cijeli svoj život. Budite izravni i specifičan u izražavajući svoju zabrinutost za tu osobu. Pokušajte i ga odvesti u centar alkohol rehabilitaciju, kao Alkoholna Anonimno. To može biti teško, ali morat ćete ga uvjeriti. Savjetovanje ili terapija može pomoći u prevladavanju alkoholizam, ali samo ako je osoba određena.
Najvažnija stvar koju morate shvatiti kada se bave s alkoholnim je da ne dopustite da ga nagovoriti da se prinos svojim zahtjevima. Morate biti firma je negiranje njegove zahtjeve. Ne pokriva ni za njega uskraćuju činjenica prije nego što drugi ili upućivanje poziva da izgovore njegovo ime. Ako mislite da ste pomažući mu radi ljubavi, to je vrijeme da ponovno razmotri svoje misli. Vi ste jednako odgovorni i pomaže mu na taj način, nikada nećete neka prevladati alkoholizma. Vaša je dužnost da ga shvate da alkohol liječenje je dostupna.
Žene ne znaju kako se nositi s dečkom alkoholnih su u ljubavi s. Najvažnija stvar morate se sjetiti kada se bave s alkoholičar je da se izbjegne suočavanje ili stvaranje prijetnje alkoholnih dečko ili suprug kad je u pijanom stanju. To će rezultirati u pogoršanju situacije i on može završiti do vas zlostavlja, verbalno ili čak fizički.
Ljudi se pitaju kako se nositi s alkoholna suprugom, jer je stvarno uznemiruje. Potrebno je puno strpljenja i odlučnosti da ostanu u vezi s alkoholičar. To je općenito vrlo teško za alkoholna prihvatiti činjenicu da je on uzrok problema. Bolje je udaljenost sebe i svoju djecu od njega. To će mu pomoći shvatiti da je to njegova krivica i on se mora promijeniti svoje navike da nam se vratiš. Ne vjerujte alkoholičar supruga platiti račune ili bilo koje povjeriti gotovine s njim. Možete nastaviti živjeti u iluziji da su plaćene račune, a vi svibanj kraj gore zadužio.
Ako ništa radi, bolje riješiti alkoholnih dečka ili supruga, nego toleriranje nasilnog odnosa. Mnoge žene priznati da nije lako pustiti odnos lako, oni žele zadržati zbog ljubavi ili emocija. Supružnik inače može biti dobar partner, osim za piće naviku. Iako je svibanj činiti teško, to je bolje da biste dobili osloboditi od uvredljiv odnos s alkoholičar. Zapamtite da to nije tvoja krivica i morate da se presele u životu. Možete imati zdrav i prekrasan odnos s neke druge osobe, radije nego riskirati svoj život i sebe kažnjavanje radi alkoholnih partner. Život sa alkoholnih nije lako i zašto biste trebali suočiti s fizičkim i psihičkim zlostavljanjem kada nisu odgovorni.
Iako je teško pitanje kako se nositi s alkoholičar, sjetite se da uvijek postoji izlaz. Tražite podršku od one blizu i imajte na umu da niste sami. Pokušajte svoje najbolje kako bi se vaš partner da prevlada alkoholizam, i izdaju ultimatum, ali ako stvari ne mijenjaju, to je bolje ukinuti odnos.

0 comments: