Kako očistiti vodom

Posted by sorav at 13:49

Thursday 15 March 2012

Vode koja je napravljena na raspolaganju vam svibanj ili svibanj ne biti siguran za piće svrhu. Voda je glavni nositelj mikroba za vreme epidemije bolesti. Dakle, to je imperativ da se poduzmu mjere za pročišćavanje vode. Pročišćavanje vode je potrebno za vrijeme epidemije, katastrofe ili druge hitne slučajeve. Evo nekoliko načina kako to očistiti vodom.
Kako očistiti vodom?
Kako očistiti vodom pomoću Jod tinktura?; Jod se tradicionalno koristi u pročišćavanje vode zbog svojih svojstava dezinficijens. To je brz i jednostavan način za pročišćavanje vode. Dodajte 20 kapi 2% joda tinktura po galonu vode. Ako je voda hladna ili oblačno, dvostruke količine joda tinktura. Nedostatak ove metode je da je koncentracija joda razlikuje za svaku marku. Osim toga, trebate konzultirati svog liječnika prije nego što se opredjeljuju za jod kao sredstvo za dezinfekciju, ako pate od bilo kojeg poremećaja štitnjače ili su trudne.
Kako očistiti vodom u hitnim slučajevima?; Hitnim slučajevima često vam vrlo malo vremena za pripremu. Postoji velika opasnost od onečišćenja vode u hitnim slučajevima ili prirodne katastrofe. Dakle, ako živite u katastrofa ili rata skloni zonu, onda uvijek mora biti opremljen s osnovnim roba. Voda, očito tvori srž naše osnovne potrebe. Uvijek imaju rezervu opskrbu vodom u bocama ili spremnicima, koji može trajati minimum 3 dana. Ako morate koristiti ovaj flaširana voda za piće svrhu, a zatim provjerite jeste li ga očiste prije pijenja. Možete koristiti klor tableta ili bilo koje druge tablete za pročišćavanje vode na raspolaganju u apoteka. Više o sustavi za pročišćavanje vode.
Kako očistiti vode u divljini?, Ako se osloniti na prirode vode, dok kampiranje ili trekking, onda ne zaboravite da se sredstvo za dezinfekciju kapi zajedno s vama. Iako, voda dostupna u prirodi se smatra da se u svom najčišćem obliku, još uvijek postoje bakterije prisutne u njemu. Možete koristiti pročišćavanje vode rješenja dostupna na apoteka ili možete kuhati vodu ako je moguće. Kipuće vode je siguran pucao način ubijanja štetnih bakterija. Mnogi ljudi također koriste filteri pijesak voda za pročišćavanje vode u divljini. Iako, čini mutna voda jasno, ne mogu ubiti bakterije i ostale štetne mikro-organizama. Više o pitke vode filteri i filtriranje vode.
Kako očistiti vodom Solar Destilacija?; Solar destilacija je jedan od najučinkovitijih načina za pročišćavanje vode. Solarni distillers korištenje solarne energije da ispari vodu. Ova voda je tada zgusnuta da se čistom vodom. Kada se vodena para diže, sve onečišćenja ostavio iza sebe. Tako je voda koja se skuplja od kondenzacije vodene pare je slobodan od nečistoća.
Savjeti o tome kako očistiti vodu za piće; Koristite komad alum za pročišćavanje vode kod kuće. Priuštite kontaminirane vode u posudu s komadom stipsa i pustiti da ostane neuskomiješan za nekoliko sati. Nakon nekoliko sati sve nečistoće se prikupljaju na dnu posude. Prikupiti bistroj vodi u drugu posudu. ; Vrenja je najbolja metoda za pročišćavanje vode. Kuhati vodu barem 10 minuta kako bi se savršeno sigurne vode za piće. , Dodajući nekoliko kapi klora bjelilo je također učinkovita metoda dezinfekcije vode. , A metode kako pročistiti vodu može se razlikovati ovisno o vašoj geografskoj lokaciji. Bez obzira na metodu se odlučite očistiti vodom, samo provjerite da li ga pohraniti u čistu, kontaminiranog kontejnera.

0 comments: