Kako ukloniti azbest Siding

Posted by sorav at 03:28

Thursday 15 March 2012

Azbest prilaženje se obično nalaze u starim američkim i kanadskim domove, domove obično izgrađen prije 20s. Azbest sidings su također naziva kao azbest cement sidings kao azbest je dodan cementa za svoje požara blistava svojstva koja također pružaju snagu i izdržljivost na sporedni kolosjek šindre. To je kasnije, da istraživanja pokazuju da azbest može biti kancerogena tvar, ako su u zraku. Istraživanje sugerira da izloženost azbest može izazvati rak pluća, rak kože, mesothelioma i mnoge druge vrste raka. Kao rezultat ovog razornog istraživanja, korištenje azbest je zabranjen od strane EPA (Agencija za zaštitu okoliša) u godini 1989. Danas različite vrste kuća prilaženje se koriste.
Prije uklanjanja azbesta Siding, prije nego što mislite uklanjanja azbest prilaženje kao dio home poboljšanje mjera, provjerite da li poduzeti sve mjere predostrožnosti što su azbest prilaženje nije nimalo poput običnih kuća sporedni kolosjek. Za uklanjanje azbest prilaženje na vlastite nije puno teško, pod uvjetom da poduzmu sve mjere opreza koje su potrebne.
Tražite dozvolu: Prije uklanjanja azbest sporedni kolosijek, morate uzeti najvažnija mjera opreza, koji je odobrenje lokalnih vlasti. Homeowner mora uzeti dozvolu zonskoj ili lokalne zgrade agencija i Odjel za zdravstvo vaše države, prije uklanjanja azbest sporedni kolosjek. Sigurnosti koda u vezi upotrebe azbesta variraju od države do države. Provjerite da li slijedite sve upute i mjere opreza prije nego što počnete da uklonite azbest sporedni kolosjek.
Sigurnosne mjere: Azbest uklanjanje prilaženje po homeowner je pravna, ali to je vrlo važno koristiti profesionalne alate i tehnike za obavljanje poslova profesionalnog. Provjerite jeste li nositi zaštitnu odjeću koja ima posebne sigurnosne dodatke kao respirator i zaštitne naočale. Morate poduzeti dodatne sigurnosne mjere kako bi se izbjegle štete koje mogu nastati u kući zbog korištenja vode, dok uklanjanja azbesta sporedni kolosjek.
Kako to Maknuti azbest Siding?; Najčešći stvar za učiniti prije uklanjanja sporedni kolosijek je, kako bi bili sigurni da sporedni kolosjek je stvarno azbest sporedni kolosjek. Stoga, pošaljite na uzorku od azbesta sporedni kolosjek na laboratorij za ispitivanje, ako je sporedni kolosijek izgrađen prije godine 1989. Odlučite li vi stvarno trebate ukloniti azbest sporedni kolosjek. To je najbolje da ne uklonite azbest sporedni kolosijek, ako nema štete na sporedni kolosjek. Zapamtite, azbest stvara problem samo kada je izložen zraku ili kad je sporedni kolosjek je oštećen.
Materijale potrebne za uklanjanje azbest Siding, dizanje noktiju, noktiju glave za rezanje, plastične folije i nož; Kodirani respirator, odjeća za jednokratnu upotrebu, ručno rukavice i zaštitne naočale, Kontejneri za prikupljanje otpadaka, Prodaja vrećica (azbestnog otpada vrećice) i ljepljive trake , Voda i crijeva, tekući deterdžent, upute za uklanjanje azbest Siding; Provjerite znakove upozorenja kada će raditi na azbest sporedni kolosjek. Provjerite jeste li upozoriti posjetitelje i prijatelje o štetnim učincima izloženosti azbestu. Najbolji način je da mjesto dugu traku od plastične folije oko svoje kuće. ; Crijeva 50 četvornih metara prilaženje s punim žličica tekućeg deterdženta, u vrtu prskalica pumpe. Uklonite sporedni kolosjek djela rezanje noktiju glave, to će stvoriti minimalnu štetu za azbest sporedni kolosjek. , Ako sporedni kolosjek počinje ispucati, mokro pukotine s sapuna rješenje koje smo naučili pripremiti ranije. Također, mokro stražnjoj strani svake uklonjene komad azbesta prilaženje s istom otopinom. , Čine ga jednom trenutku ne baciti bilo koju od ulomaka na sporedni kolosjek. Uvijek prikupiti sve dijelove u mali plastični strip i mokro taj komad svih vremena. Postavite ovaj ukloniti azbest prilaženje u kartonskoj kutiji ili bilo čvrstih kontejnera. ; Zamotajte labav komada azbest prilaženje s plastičnu vrećicu i pečat sa ljepljive trake. Zamotati cijeli ovaj materijal u torbu koja bi trebala biti označena upozorenja oznake poput azbestnog otpada. , Dok uklanjanjem zadnji komad azbesta prilaženje, ne zaboravite na mokro sebe, jer će zaštititi hartija od respiratora, kao i ruku rukavice od bilo kojeg incidences azbest izloženosti. ; Skinite čizme, a zatim uklonite rukavice za jednokratnu i odjeću, tako da je piling iznutra prema van. Postavite ovaj onečišćenu natopljenu odjeću stavite u plastičnu vrećicu za odlaganje. Također raspolagati filtere na respiratore. Provjerite jeste li baciti sve preostale krhotine obavljajući dvostruko torbu wrapping. Svi odlomci iz azbest sporedni kolosijek mora biti predan licencirani agencija koja ima prava i ovlasti za primanje takvih materijala.
To je sve o tome kako ukloniti azbest sporedni kolosjek. Provjerite jeste li poduzeti sve dodatne mjere sigurnosti i konzultirajte stručnu i zatim ga uklonite azbest sporedni kolosjek. Pazite!

0 comments: