Betonski blok potpornih zidova

Posted by sorav at 11:22

Monday 26 March 2012

Potporni zid se koristi za različite zadatke, kao što su sprečavanje erozije tla, kreiranje stabla granice, ravnanje patios, dajući strmim brdima jedan terasasti oblik, itd. Prednosti korištenja betonskih blokova je da su dugotrajnog, jednostavan za instalaciju, široko dostupna , razumno cijene, i dostupne u različitim uzorcima i bojama. Vi samo provjerite je li vaše građevinskog materijala su dobre kvalitete.
Početak rada, jedan treba prvo odlučiti koliko blokova bi biti dovoljna za izgradnju zida. Treba imati na umu da je zakrivljena zidovi zahtijevaju više blokova od straighter one. Kako bi se smanjila blokova točno, linija treba biti označena oko njih uz pomoć 3 ½ inča opeke dlijeto i malj. Dlijeta bi trebao biti smješten točno u centru označene linije i malj bi trebao biti pogođen oštro.
Betonski blok potpornih zidova, izgraditi potporni zid koji je 4 metara u visinu, rov smještaj 4 - 6 inča zbijenog bazu i 1 inch leveling pijesak trebao biti ukopan. Lopatom treba koristiti za kopanje rova. Pijesak za izravnavanje i nabijenog baza pokriva prvog sloja betonskih blokova za polovicu svoje visine. Sljedeći korak u betonske blokove, tj. onaj koji se nalazi iznad bazalnog sloja treba naravno leđa o ¾ inča. Vertikalni spojevi trebali preklapati barem 4 inča. Redova betonskih blokova treba osigurati međusobno uz pomoć igle. Natrag na dio zida treba ispuniti s slomiti stijenu. Gornji dio (6 inča) bi trebao biti ispunjen s "kapom" izvornih tla. U njoj se čuva površinske vode od ulaska u rov.
Obradu betonskih blokova sustava; betonskih blokova se koristi za izradu potpornih zidova imaju usne na dnu. These usne pomoći u zaključavanje blokova zajedno, što dalje rezultira u formiranju korak-poput strukture. Šupljine između blokova je ispunjen sa zemljom. Gura naprijed blokova, a zauzvrat jača zglobove između usana i blokovi koji leže ispod njih.
Kvalitete Dobar potporni zid blokovi; Potporni zid blokovi bi trebao biti dovoljno jaka da ispunjavaju zahtjeve teškim terenima. Potporni zidovi izgrađeni od blokova bi trebao biti fleksibilan, svestran, te se mora dostaviti na jedinstvene potrebe svakog novog projekta stranicu.
Prednosti Koristeći betonskih blokova, a betonski blokovi korišteni u zadržavanju ispreplesti zida jedni s drugima i ne zahtijevaju malter. Ovi su blokovi su jednostavno sastaviti i može se demontirati lako ako se ukaže potreba. Na zidovima izgrađen korištenjem betonske blokove pomoći u stvaranju sustava terasa koja je također ugodno u svom izgledu. Konkretni blok potporni zidovi pružaju priliku za stvaranje pejzaža.
Različite vrste potpornih zidova koriste različite materijale za njihovu gradnju. Izgradnja potpornih zidova uz pomoć betonskih blokova je bolji izbor nad drugim materijalima. Konkretni blok potporni zidovi su stoga dobar izbor za stvaranje ugodan krajolik i snažna konstrukcija.

0 comments: