Kako odčepiti sudoper Kupaonica

Posted by sorav at 03:31

Friday 16 March 2012

Alarm zvoni, dan pozive. Možete dobiti gore, ali su pola spava. Možete početi raditi jutarnju rituala. Jedan od njih je brushing zubi. U svojoj polu-snu stanje, otvorite slavinu na kupaonica sudoper. A dok je kasnije vidite vode nasipanje Vašu kupaonicu sudoper! Sada, ti si budan! Briga ne, ovaj članak ima sve o tome kako odčepiti kupaonica sudoper.
Postoji mnogo načina da odčepiti kupaonica sudoper. Možete to učiniti ručno ili pomoću sredstava za kemijsko čišćenje proizvodi dostupni na tržištu. Unclogging kupaonica sudoper sebe, će uštedjeti trošak vodoinstalater i pogođenost od vodoinstalatera prolazi komentarima na čišćenje kupaonice kao kad je bio zadnji put što je dobio svoj odvod unclogged?, Njegova velika clog!, Itd. Ako malo vode teče kroz odvod kupaone, onda će biti lakše odčepiti kupaonica sudoper. U odnosu na sudoper u kuhinji, kupaonica sudoper dobiva začepljen više. U kuhinji sudoper, topla voda stalno teče tako zabrtviti i druge masne stvari dobiva otopljen. Također, ono što ide dolje kupaonica sudoper su kose, pasta za zube, sapun i druge proizvode gnjecav, što povećava šanse za clogging.
Kako odčepiti sudoper Kupaonica?
Metoda 1: ulijevanja vruće vode; Ako je sudoper je djelomično blokiran, topla voda bi ga deblokirati. Ulijte kipuće vode dolje kupaonica sudoper to odčepiti. Budite oprezni sa cijevima koje su osjetljive na toplinu, kao što su PVC cijevi. Nemojte koristiti kipuće vode. Koristite tople vode.
Metoda 2: Korištenje pečenje soda i ocat, a to je dobro poznata metoda, i može raditi čudesa u pojedinim slučajevima. Uzmite pola šalice soda za pečenje i prelijte niz kupaonica sudoper. Sada, uzeti jednu šalicu octa i izlijte u slivnik. Pričekajte pola sata i preliti vrelom vodom. Za pečenje soda i ocat ćemo raspustiti clog i toplom vodom pomoći će ukloniti sluz držati na unutarnje površine cijevi.
Metoda 3: Korištenje klip; Ovo je moj osobni oružje izbora. Postoje klipova malih veličina dostupni na tržištu, posebno za kupaonicu sudoper. Ako nemate mali klip, a klip WC će također učiniti. To je samo da koristite mali klip, spriječit će se neki od prskanja vode okolo. Napunite umivaonik cijevi s vodom, sada stavite klip na odvod. Ulijte malo vode na klip, klip do glava je voda unutra. Sada početak uspravljen energično, to barem 10-15 puta. Ako neki voda curi kroz neki otvor, zamolite nekoga da pokriju oduška s krpe. Poslije unclogging kupaonica sudoper, sipati neke tople vode.
Metoda 4: Čišćenje cijevi ručno Ako je to tvrd začepljuje, ukloniti cijevi uz pomoć cijevi iščašenje. Sada, uzmite žicu iz krpom vješalica. Oblik jedan kraj žice u kuku, uz pomoć Plier. Budite oprezni u gospodarstvu drugi rub. Sada stavite ovo žica unutar cijevi i znati položaj zabrtviti. Od kraja cijevi koji je bliže zabrtviti, započeti povlačenjem zabrtviti. Sada, za čišćenje cijevi potpuno sipati neke tople vode u njemu. Ako je Vaš cijevi u lošem stanju ili potpuno zahrđao, stane u sudoper s novim.
Metoda 5: Otapala, postoje mnoge nagrizajuće kemikalije dostupni na tržištu. Možete kupiti jedan i koristite ga odčepiti kupaonica sudoper. Pročitajte upute na proizvodu prije korištenja. Mnogi ljudi ne vole koristiti kemikalije zbog pitanja zaštite okoliša.
Korisni savjeti, koristite gumene rukavice za sigurnost. ; Koristite tople vode / kipuće vode prema vrsti cijevi. , Ako je sudoper je mirisna loš, usuti ocat u sudoper. ; Držite kantu i kreveljiti u blizini, da se okupe pada vode. ; Držite krpom ruci za brisanje poda, kako bi se spriječilo klizanje. , Ako se situacija na kupaonica sudoper je gore i ne možete učiniti vodovod pomoću navedenih metoda, nazovite vodoinstalatera. ; Navedene metode su bile da vam pomogne odčepiti kupaonica sudoper, ali možete spriječiti clogging. Držite ulijevanja vruće vode dolje kupaonica sudoper svaki tjedan za čistu, unclogged i bez neugodnih mirisa kupaonica sudoper.

0 comments: