Spavaća soba Wall dizajni

Posted by sorav at 19:00

Tuesday 13 March 2012

Jeste li dosadno sa svojim spavaća soba i želite renovirati i ukrasite to? Pa, isprobavaju spavaća soba zid dizajna može uvesti toliko potrebne fijuk. Postoje razne načine možete dati novi izgled vaše spavaće sobe zidovi kao što su slikarstvo, promašaj završi, primjenom tapeta, itd. Let's uzeti brzo pogledati na ove spavaće sobe uređenje ideje.
Wall Dizajn za Spavaća soba
Možete ići na egzotične, ali kul spavaća soba zid dizajna dati soba potpuno novi izgled. Smatrate li piramide i egipatska arhitektura uzbudljivo? Možete boje vaše spavaće sobe zidovi s zlatne boje dati ga egipatski zraka. Povećati osjećaju slikanjem egipatski slike ili čak i murale na zidovima. Ako imate puno prostora, onda možete ići u za rimske ili grčke temu. Zapravo, obje koriste isti element, stupaca. If crne ili skrlet (prilično neuobičajeno za zidove) je vaša omiljena hladu, onda možete ići u za gotičkom temu.
Slikarstvo spavaća soba zid Postoje mnoge uzbudljive zid dizajna za spavaće sobe koje se mogu postići kombinacijom boja. Prije nego što odaberete vaš spavaća soba zid boje, postoji nekoliko čimbenika kako bi se imati na umu. Odaberite boju koja odgovara vašoj osobnosti, kao i ako su mirni i miroljubivi, a zatim ide u za neutralne, umirujuće boje. No, to ne znači da ste sami ograničiti na bijelo rublje ili kreme. Vaša nova izbor može biti nijansu sive ili boje pijeska, koji su također umirujuće boje. Možete uzmite pokupiti iz zemljani paleta boja poput svjetlo smeđe, blijedo narančastom ili nijanse zelene i žute. Brown priziva misli o jednoj obitelji, narančasta je boja koja ljude čini sretnima, dok žute ima pozitivan učinak na osobe psihologije, ali efekt traje kratko vrijeme. Vi svibanj također ne sviđa žuta za duže vrijeme. Tonova ružičaste i plave boje, kada se koristi u kontrastima, djeca su popularno spavaća soba zid dizajna. Purple je dobar izbor, ali ići za plave ili zelene kako su boje prirode. Štoviše, oni potiču mir i spokoj. Izbjegavajte crveno, iako boja je uzbudljivo, čini vas agresivnom. Pročitajte više na snagu boje i njihova značenja.
Wall ukras je umjetnost. To nije potrebno imati iste boje na svim zidovima. Ako imate partnera, a oboje se ne slažete na jednu boju, onda možete ići u za kombinaciju boja. No, kombinacija mora biti kontrast, nego kombinirajući dvije boje poput crne i bijele. Možete imati tamne boje na jednom zidu i kontrastne boje na preostala tri zida. Ako imate sobu u kojoj se nalazi dovoljan iznos od sunca dolazi u, tada u boji zida koji reflektira sunčevu svjetlost s različitih boja. Naći ćete vaš zid pokazuje različite nijanse, kao suncu varira.
Korisni promašaj završiti Ideje, promašaj završi slikarstva dodaje prilagođeni izgled u spavaću sobu zidova. Ostakljenje, brisanje, i metalik efekt su nekoliko jedinstvenih tehnika promašaj zidnog slikarstva. Kako bi vaš zid metalik završiti, kupiti valjak i metalik boje. Roll boje na zidu, boje na zidu s mat ili polu sjaj podlogu istog nijansu boje. Također možete nacrtati alternativni pruge, ili mogu privući različite geometrijske oblike. Za glazuru završiti, nanesite podlogu iste sjene na zidovima i nakon što je suši, primjenjuju se glazura boju. Možete biti inovativan primjenom zanimljiv efekt na zid, ako češalj ili povući dok se glazura je mokra. Brisanje je jedan od najvažnijih najlakši promašaj slikarstvo. Nanesite podlogu i pričekajte dok se suši. Uzmi vlažnom spužvom i prelijte brisanje boja. Izbrisat prekomjerne boju od spužve, a zatim primijeniti spužva cijelog zida slučajno. Pročitajte više savjeta promašaj slikarstvo.
Spavaća soba Wall Decor koristeći Pozadine; Još jedna mogućnost za uređenje vašeg spavaća soba je wallpapers. Možete pokriti zida točno iza zaglavlju kreveta, uz pozadinu. Tu je i širok izbor wallpapera dostupni na tržištu. Ako ste ljubitelj prirode, ići za nekim krajolikom. Pozadina dizajne poput točkicama, će dodati moderne dodir vaše spavaće sobe zidove. Najnoviji trend je foto-tapete poput krajolika, povijesne slike i sl. To je inovativni način za dodavanje stila vaše spavaće sobe.
Spavaća soba zid dizajni su najjednostavniji, najlakši i jeftin način da dodate da iskru dekor vaše spavaće sobe. Spavaća soba zid uređenje trebaju biti isključivo vlastitom izboru. Vi ne bi trebali biti pod utjecajem izbor drugih, osim vašeg partnera. Ako ste maštoviti dovoljno, onda mislite o zid svoje spavaće sobe, kao platno, i ići naprijed i boje ga. Siguran sam da će ispasti da bude uzbudljiv i pun zabave. Spavaća soba uređenja je kreativan zadatak, ali nije teško jednom ostvariti. Pročitajte više spavaće sobe ideje Moleraj.

0 comments: