Dizajner svadbeni bendovi

Posted by sorav at 22:41

Tuesday 27 March 2012

Vjenčano prstenje ili bendovi su metalni prst ornamentima. Oni obično su nosili na prsten prst, četvrti iz thumb. Vjenčanje bendova ili su nosili na lijevoj ili desnoj domali prst. Svadba tradicije razlikuju iz jedne kulture do drugog, ali simboličku važnost ostaje isti. Vjenčanje bend simbolizira sjedinjenjem dva života putem institucije braka koji je društveni preduvjet prokreacije. Svadbenim običajima i proslavama razlikuju u različitim regijama svijeta, ali razmjenu vjenčanje bendova i vjenčanje zavjete strane par ostaju svečanu u svim.
Dizajner vjenčanje Bands:
Dizajner bendovi wedding simboliziraju sjedinjenjem dva duša i svezom 'vjernosti', bračni predanost. Dizajner vjenčanju bendovima su od strane zlatara, koji specijalizirati u obrasce popularno nositi i stvaraju nove obrasce. Dizajner vjenčanje bendova dolaze u različitim handcrafted nakit obrazaca. Neki od obrazaca su tako inovativne da su cijeli wedding theme i svadbene centerpieces postaviti nakon kupnje benda! These vjenčanje bendova su poznati za svoje trajnosti.
Metali Koristi u dizajner vjenčanje Bands:
Ovi prstenovi su izrađene zlatom, srebra ili platinske i broj legura. U bazi metala za bend dizajner vjenčanje ovisi o određeni wedding proračuna i osobnih preferencija. Kombinacije bizmut, kositra, bakra, rodijum, volfram karbid i nikla srebro također čine krugova ovih dana. Ovisno o sklonost za proračun ili izgled, dizajner vjenčanje bendova bilo izrađeni su od jeftini metalnih legura i opremljena zlata ili platine umetci, ili cijelosti u kraljevskoj metalu. Mnogi parovi korist uporabu manje skupo materijala poput nikal srebro za svoje svestranosti izgled trošak. Mnogi dizajner vjenčanje bendova također su dizajnirani u nehrđajućeg čelika. Druge zajedničke metala opcije uključuju mesing, aluminija i olovo. Iako, potonje je izbjegavati zbog svoje kancerogene prirode. Dizajner vjenčanju bend kolekcije uključuju prstenovima izrađenim od drveta, kamena i niz organskih materijala koji ne samo da više ukrasna, ali i okoliš.
Predragocjenoj Kamenje Koristi se u dizajner vjenčanje Bands:
Dizajni su umjetnički pronicljivost, crafted s preciznim profinjenosti. Mnogi bendova također sport 'studded' izgled. Nakit je optočen sa dragocjen i poludragog gemstones. Zajedničke dragulja korišteni su rubinima, smaragdima, stvarni dijamanti ili sintetički dijamanti, amethysts i bisera. These bendovi nisu samo rezultat nadahnuća naslijeđa, ali i izuzetna izraz koji postaju obitelji heirlooms. Nakit dizajneri koristiti jedinstvene metode nakit izmišljotina uklopiti zamršen modne komponente.
Dizajner Vjenčanje Band Patterns:
Najpopularnije dizajner vjenčanje bend uzorak, svijet preko, je običnom zlata bend. Dok žene preferiraju uske trake, uobičajeno je spot ljudi sa širim trakama. Postoje mnoge obrasce koje su urezani u bazu metala ili obloženi na s draguljima. Neke od njih uključuju:; Tri isprepletenih prstenovi, da su vjerski simboli vjere, ljubavi i nade. Prstenovi toka preko međusobno napraviti zamršen uzorak. ; Setovi preklopljenih metal bendova, dgovorio da tvore jednu prsten. Vjerski nakit komponenta je trebao simbolizirati snagu monogamiju. ; Tri Združeni prstenovi, simbolizirajući vjenčanje bend, angažman prsten, i jedan za vječnost. Oni su lako održavati i čist. ; Keltskog nakita komponente, urezani ili reljefni s posebnim čvor. Čvor je jedinstven za keltskog umjetnosti i kulture i simbolizira jedinstvo. ; Claddagh dizajne koji simboliziraju kontinuitet i vjernosti. ; Tri blokirani bendova od zlata, boje ruže, bijele i žute. ; Dizajner vjenčanje bendova su prodali unutar izuzetnu kolekciju svadbeni nakita. Prelijepo crafted prstenovi rasponu od jednostavnih hand-crafted obrasce jedinstvene, dijamantni vjenčano prstenje. Bendovi napraviti veliki predstavlja godišnjica vjenčanja i razmjenama previše. Bendovi su prodane na ekskluzivni poslovnicama, online kao i offline. Dizajneri jamstvo korištenje najfinije kvalitete plemenitih metala i metala kombinacije. Nacrtima vješto su crafted za prikaz originalnosti i duh sindikata u vjenčanje. Većina bendova dizajner vjenčanje su prodali dostaviti kvalitetu, percepcije i bezvremenosti.

0 comments: