Infant spavanje Vreće

Posted by sorav at 07:50

Thursday 29 March 2012

Infant spavanje vreće su zatvorene 'zip deku poput pragovi', koje omogućuju djetetu da su toplije i sigurnije spavati. Baby vreće za spavanje uvedene su u Europi skoro prije dva desetljeća, te su postali nužnost danas za sve europske majke. Danas, oni su poznati kao dijete spavati vreće u Velikoj Britaniji. Ove vreće spavanje nisu kao beba deke koje su labave-legao na dijete. U stvari, ti baby spavati vreće su nosili beba poput odjeće, preko redovitih baby odjeću. Nakon sažeta, vreći spavati ostati čvrsto oko bebe tijelo. Ove bebe su vreće široke na dnu, što daje dovoljno prostora za slobodno kretanje unutar nogu vreći.
Prednosti Baby Sleep Sacks
Baby's obično su umotana u deke noću i tijekom njihove nap vrijeme. Malo je roditelja zna da deke su bili sposobni guši dijete, ako on ili ona je dobila zapetljanu u njima. Takve nesreće može biti uzrokovan bilo labave baby platforma, a ne nužno deke sama. Baby Sleep vreće se preporučuje više beba deke, budući da je ovo jedan komad odjeće sprječava bebe iz valjanje okolo u dječji krevetić i sve upletena u posteljinu.
Sudden Infant Death Syndrome ili SIDS je najčešći uzrok smrti dojenčeta u dobi od jednog mjeseca do jedne godine. Sleep vreće osigurati sigurnost djeteta, bez obzira na to koliko su aktivne tijekom njihovog odmora. Bebe ostati sigurno cijelu noć, i ne dobijete upleten u deku, čime se izbjegava rizik od beba se ugušilo. Ove bebe vreće držati bebe tijelo toplo, jer za razliku od deke, to ne bi labav i ne izlagati dijete na hladnoću. Nema više wiggling iz deka noću!
Infant spavati vreće dolaze sa Velcro trake, omogućujući jedan učvrstiti vreći sigurno oko bebe. Osim toga čičak trake, beba vreća ima rupu armholes i vrata, što sprječava dijete iz potonuće u vreći beba. U slučaju nove rođena beba, roditelji su upozoreni da njihova djeca leže na leđima, umjesto na tummies, kako bi se izbjegla ograničenja protoka zraka.
Spavanje vreće dolaze s armholes koji omogućuju slobodan cirkulaciju zraka. Onaj koji se gega spavati vreće s oružjem treba izbjegavati zbog opasnosti od pregrijavanja. Cijeli rukava beba spavati vreće su zatvorene sa svih strana, a može dovesti do pregrijavanja, što može biti izuzetno štetna za bebe i toddlers. Štoviše, meka prošiven oružje može imati negativne posljedice za re-disanje, ako je beba ruka pokriva usta.
Nakon što je beba u vreći za spavanje, nema potrebe za dodatnim pokrivačem. Infant spavanje vreće su izrađene od različitih tkanina. Roditelji često radije pamuk vreću, umjesto runa ili polarni runo, kao i prethodne dozvole koži da diše i ventilirati. Punjenje je 100% otporna na plamen poliester, bez aditiva požara retardant. To je taj poliester punjenje koja omogućava spavanje vreća da zadrži svoj oblik, i neće dopustiti vreću za uviti oko bebe tijelo. Vreće se lako održavati i prati strojno.
Tkanina spavati vreća dolazi u bilo ljeti ili zimi težinu. Dakle, može se odabrati odgovarajuće spavanja vreći za pojedine sezone. Da znam, ako dijete je previše vruće ili hladno, treba dirati bebe želudac ili leđa. Zbog djeteta nezreli cirkulaciju, ruke su često hladne, tako da dodiruje rukama kako bi se ocijenilo tjelesne temperature nije dobra ideja. Sobnoj temperaturi u dječji vrtić treba biti između 64 ° C i 68 ° F. Pod ovim temperaturama, bodysuit i svjetlo pidžama pod beba vreća je dovoljno da zadrži dijete topla i udobna.
Ova torba poput odjeće dizajnirane su za upotrebu u zatvorenom prostoru, nego za vanjsku upotrebu. Oni su posebno dizajnirane kako bi djeca sigurno, toplo i ugodno, dok spava noću. One moraju osigurati da vreća za spavanje je malo dovoljno da spriječi beba iz potonuće u torbu. Također mora biti dovoljno velik da omogući slobodno kretanje unutar nogu torbu. Infant spavati vreće čine velike darove za bebe tuš stranke.

0 comments: