Kako za pečat betona

Posted by sorav at 10:21

Thursday 22 March 2012

Home uređenje i projektiranje i arhitekture je evoluirao usred interijera stilova koji su jedinstven i zanimljiv. 21. stoljeću homeowner nije zadovoljan samo ono što njegov novac može kupiti. On je dosljedno na paziti načine i sredstva kako bi se optimizirala sredstva pri ruci. Kad je riječ o osnovnim dizajne koji uključuju konkretne i popločavanje, starinski 'držati ga jednostavno' je out. Raznovrsnost raspoloživih resursa i materijala za poboljšanje interijera i eksterijera projektiranje poboljšanje je napravio to moguće za homeowner eksperimentirati, bez stručne pomoći.
Beton žigosanje poboljšati hoda ili stijene vrt, unutra ili vani, nije uopće teško. Ako ste poduzetni osobu i spremni dati svoj dodir s običaj dom ili ured, naoružan s lako dostupnim materijalom ste spremni otići. Vježba se može planira uključiti djecu i prijatelje. Recite im o potpisivanju njihova imena na šetnju ili pokazuju svoje umjetnosti na police u stijeni vrt i oni će biti više nego spremni pomoći, posebno za djecu. Moglo bi se plan događaj na vikend i potruditi više obiteljske zabave i nešto govoriti o godinama koje dolaze.
Alati i materijal potreban za ątancanje beton:
Alati koji su je dobro imati na dohvat ruke dok žigosanje beton su:, teksturu i Floppy Mats; Hardenerom / Integral boja, Release Agent, nagovarati, Smola Ručni float, float Bull, Dorada gleterom, grede, uz dobru kvalitetu betona, alati omogućuju da touch up linije za injektiranje i napraviti dublje dojmove. Postoje oprema setove za žigosanje beton lako dostupni u tržištu. Komplete također sadrže smjernice i znači korak po korak objašnjenje cijelog procesa. Uređenja ide dug put u osiguravanju savršen posao ispunjavanja. Trebali biste pročitati upute i anticipirati Vaše potrebe prema onome što imate na umu. Trebali bi planirati na papiru:, Orijentacija talog linije; Ponavljajuće patterns kao cigla ili kocka kaldrme, linije uzorak koji izvoditi okomito u odnosu na područje koje se odnosi; Priprema plana:
Izvršiti obilazak: Morate provoditi istraživanja home poboljšanje interijera ili eksterijera od kuće ili ureda, ovisno o tome gdje je vježba da se stavi na test. To je prije svega odabrati boju i teksturu nadopuniti ambijentu. To pomaže da pružaju ugodan i estetski izgled u novu strukturu i povećati starije okolo.
Izvođenje probni rad: Svi koji su uključeni u zadatak mogao učiniti s malo prakse prije izražavanje umjetnosti smislu. Mogli biste mjesto Mats u području prije rada s konkretnim. Tim bi mogao biti dati turneju onoga što imate na umu, pokazujući im plan na papiru i fizički, kada Mats ce biti postavljeni u nizu. Dok planiranje razmotriti položaj i utjecaj kontrole zglobova.
Utvrdite svoje 'posebne posade': identificirati četiri radno sposobne odraslih za neosporno timski rad. jednom učiniti u-fluffing zadužen puštanja agent kroz proces identifikacije i dotjerati zahtjevima. Jedan tim igrač bi trebao biti je zadržao u zadužen mjesta tekstura tepisi, njih postrojavanje and nabijanje na početku da se izbjegne neuredan talog linije. Drugi suigrač mogao osigurati redovitu opskrbu betona i nabijati tepisi kako su postavljeni, na press-mat rumenilo na betonu, a posljednja mogao ukloniti tamped otirači te ih proslijediti.
Kako za pečat Beton:; Usvojiti betonsku podlogu koja udovoljava zahtjevima iz specifikacije planiranih koliko miješati i ojačanja u pitanju. Dvaput provjerite kalcij klorida. To bi razrijediti truda. U priručniku za uporabu i shodno stvarati smjesu. Konkretni uvijek treba više od četiri inča debljine. ; Boja konkretnih koristeći bilo koji od dva osnovna tehnika. U sastavni boje tehnika, tekućina boja je pomiješana s konkretnim i natočio. U emisiji tehnika, boja kontakt je izli preko betona već u mjesto. , Zaboravite na korištenje brišući pokreta ruke pokriti maksimalno konkretan 'baciti' svaki vrijeme. The učvršćivača bi trebalo biti dopušteno da se u potpunosti se apsorbira prije raditi na njemu s drveta ili bilo koje lebdi. Beton ne smije preopterećeni. , Nakon što je boja je Vaše zadovoljstvo, konkretne mogao biti ponuđen finesa s čeličnom gladilicom ili Fresno prije upotrebe tekstura tepisi. Držite blizu release agent pri ruci u ovoj fazi. Prah sprječava tepisi od pridržavaju betona. ; Priopćenje agent treba brushed na otirači i emitirati. Sloj između betona i teksture Mats treba biti dovoljno gusta da spriječi "bleeding" ili mokri beton od seeping. ; Za umjetnina, odaberite tamnije boje agent izdanja. This will highlight depth on the set concrete. Pritiskom na teksturu tepiha, nadzire napore djecu. Iako sila nije potrebna, vrijeme je važno. ; Nakon teksturiranja betona počinje, tu je malo ili nimalo vremena za gubljenje. To uključuje potrebne touch-up rad. ; Koristite dobre high-powered perač pritisak na 24 sata omogućiti konkretne postaviti. To pomaže ukloniti višak oslobađanje agent s površine, ravnomjerno. U izdanju ostaci mogu biti poprskan natrag u talog linije. ; Koristite dekorativni beton punila i jasno Enhancer kad je ploča potpuno suh. , Tu su stručnjaci koji korak u marka betona. Mogli biste pozvati stručnjaka za rad na dizajnu, zajedno s djecom i prijateljima.

0 comments: