Frizure za dugu ravnu kosu

Posted by sorav at 22:35

Sunday 18 March 2012

Dugoj, ravnoj kosi su u modi od stoljeća i nikada ne može se datirati. Duga ravna kosa može biti oblikovane u bezbroj šišanje stilova i ideja. Ravno kosu imaju najveću prednost, da se može upravljati bez puno problema. Ali jedno se mora izabrati frizuru koja se može lako održavati i ne zahtijeva mnogo vremena u styling.
Nakon što je savršeno šišanje ovisi o raznim faktorima, od kojih je najvažniji oblik vašeg lica. Boja kose i kože, frizura finoća i styling također igra važnu ulogu u vlasništvo savršeno šišanje. Stoga, šišanje da izgleda dobro u sliku ne može vam odgovarati. Neka nam se pogled na neke ideje frizure za dugu ravnu kosu.
Frizure za dugu kosu
Jedan duzinu kose
Možete imati ošišam u jednoj dužini, i oni će izgledati raskošnih čak i ako ih ostavite jednostavno kao što su oni. Vi samo trebate stil ih uz pomoć voska styling kose. Jedan dužina kose su najpraktičniji i može se nositi na različite načine. Vi samo možete da budu kakvi jesu, da ih češlja u različitim modnim, ili čak ih vezati u konjski rep.
Slojeviti Cut
To je jedan od najomiljenijih i najviše svestran frizuru za dugu kosu. Styling je najvažniji aspekt slojevite frizura za dugu kosu. Možete čak pokušati vlastite kreativnosti i slojeva styled u različitim način, počevši od dva sloja s više slojeva ili strani swept bangs. Iako, to nije tako popularan, starije žene mogu ići za slojevita rezati jer se može nositi labav, bez puno stila i može također pomoći u bijegu bore na vratu. Za više informacija o šiške, pročitajte frizura s bangs i za slojeve, pročitajte dugo slojevito šišanje.
Naletima frizura
Ako ste u potrazi za više avanturističkog frizure za dugu kosu, možete se odlučiti za frizuru naletima. Sa svojim slojevima i rezati, dobro definiran, dugo u naletima frizura izgledati zabavno i lijepo. Jedini nedostatak je da oni ne idu dobro s nekim oblicima lica.
Razor Cut
Razor izrezati slojeva s asimetričnim šiškama, je još jedna frizura za dugu kosu. Slojevi također pomoći u dajući volumen kose. Resama i šiške mogu u potpunosti promijeniti nad svim izgled frizure. Frizuru možete pogledati ili sportski ili elegantan i šik po samo šiške, uključujući i resama.
Drugi način da se stvori drugačiji izgled je korištenje uvijači i nakovrčati kosu. Oba, voluminozna ili suptilan valova s ​​resama će izgledati cool i sladak. Ako imate kratku kosu, čak možete ići za kosu ekstenzije. Vidi više na Haircuts.
Održavanje i brigu za dugu kosu je vrlo teško. Za njegu kose ovisi o tipu vaše kose, da li je masnu ili suhu ili normalnu. Možete čak bi trebao izgledati za proizvode za njegu kose zadržati sjaj u kosi. Postoji nekoliko domaćih, zdravih proizvoda na raspolaganju, koji će biti korisne za njegu kose duge. Vi nikada ne bi trebao koristiti metodom pokušaja i pogrešaka s bilo kojeg proizvoda na kosu, kao nekad, posljedice mogu biti štetne. Također je preporučeno da se vaše ošišam i styled iz pouzdanih frizer koji će vam pomoći u odabiru pravo šišanje.
Long teče tresses, kao da je od Rapunzel su, rekao je da se uvijek govori romantike i ljepote. Bez obzira što je najnoviji modni trend, svakako će ljubav sportske dugu kosu.

0 comments: