Eksterijer Paint Kombinacije

Posted by sorav at 14:58

Wednesday 14 March 2012

Dobivanje vanjskih boja kombinacije koje su najbolje odgovara našoj kući je nešto što je vrlo važno za cjelokupni izgled. Postoje razne kuće slikarske tehnike koje se mogu staviti u izvršavanje da bi naš dragi strukturu sve što ljepši. Mnoge stvari koje treba uzeti u obzir prije nego finalizira plan i zapravo ide naprijed sa slikom.
Eksterijer Paint Kombinacije; monokromatski kombinacije boja: monokromatski kombinacije boja sadrži jednobojno, s dva ili više tonova u kategoriji lakih, srednjih i tamnih. Nijanse zelene mogu se koristiti u jednobojne kombinacije boja. ; Komplementarne kombinacije boja: komplementarne boje su kontrast boja. Ove boje mogu dati živopisni izgled kuće. Kombinacija crvene i zelene su dobrodošli. ; Triadic kombinacije boja: Triadic boje tri boje. Ove boje se mogu koristiti za boje Victorian poslovnoj zgradi. Crvena i ljubičasta, žuta i narančasta, te plava i zelena su dobri primjeri za triadic boje. ; Susjedni kombinacije boja: susjedna boja su boje u neposrednoj blizini tri boje - crvene, zelene i plave. Susjedni boje su više boje od jednostavno triadic boje. ; Ispod spomenute su neke strukture-mudar savjete i ideje koje će biti korisne za vanjske boje kombinacije.
Eksterijer Paint Kombinacije za kuću / Bungalov
Veliki dom koji najbolje odgovara našu osobnost je ono što svatko traži. Dobra boja smislu znanja i pomaže nam ispuniti našu želju da home-sweet-home. Vaš dom bi trebao stajanje dobro u odnosu na susjede i okolinu. Pogled na vaš dom strukturu pažljivo dok odabirom eksterijera paint kombinacije. Kuće imaju tendenciju da napuste svoje krov ili drvenih panela pri odabiru kombinacije boja eksterijera boje, što može izazvati troškovi kasnije. Vašeg krova, drvene ploče i boja boje trebale pritjecati u prekrasnoj kući vanjski boja i dizajna. Odgovarajući izbor hladu tamnije boje boje izvana može stati račun.
Vanjska boja kombinacija ovisi o tome kako želite koristiti boje. Evo nekih izvana boja sheme boja za bungalova / kuća:, Yellow i Zlatni Boje: Slava toplina sunčano žuta i zlatna boja, i ove boje su vrlo prilagodljiva. Oni također imaju tendenciju da se lijepo uklopiti u cigle i kamena. Žuti čini svoje kuće djeluju svježe i poziva. Zanemareno hladu može raditi dobro. , Zelene boje: Postoji širok izbor zelene boje koje se kreću od jarke žute zelene do sivo-zelene suptilna i mahovina boje. Zemljani zelene boje pomiješati dobro s prirodnim treelike postavke i često se koristi za bungalova ili rustikalnom stilu šindrom kuće. Kombinacija svijetle zelene limete s dozom plave može pretvoriti u živo tirkizno, i biti cool boje za korištenje. ; Kombinacije s Plavom Boja: plava boja ima mnogo raspoloženja. Kombinacija plave i bijele boje može se pojaviti svijetle. Deep crvena mogu dodati veličanstvenost u tamniju nijansu. ; Igrajte se s Pink, Rose i Coral Boje: A kuća oslikana s ružičastim izgleda ženstveno. Kombinacija žute i ružičaste može pretvoriti u sunčanom hladu. Možete dodati bijeli, off-bijele, zelene prašnjave i žutosmeđe boje koje čine dobru kombinaciju s ružičasto. ; Lokalnoj trgovini boja može primijeniti bilo koji od ovih vanjske boje kombinacija na vanjskom zidu vaše kuće. To može vam dati ideju o tome kako će raditi kombinacija. Odaberite dva do četiri boje i držati ih kako bi se izbjegle konfuzije.
Eksterijer Paint kombinacija za Ranch stil Homes
Vanjski svibanj izgledaju manje zbog ak omjer prozora, trim i vrata ranču-styled kuće. Možete koristiti odgovarajuće kombinacije bijele, bež, pastel i neutralne boje dati svjež i većih izgleda da ga. Tamnije boje na trim sa kombinacijom bijele boje može pop trim vrlo dobro. Još nekoliko dobrih kombinacija za ranč su:; žuta boja s tamnosmeđim trim, blijedo žute boje sa tamnim zelenim trim, bijele boje s tamnim zelenim trim; Ove kombinacije daju extra običan pogled, na ranč kuću, koja je također poboljšana činjenica da je okupirana s prekrasnim vrtom, travnjak, i puno zemlje oko nje.
Eksterijer Paint Kombinacije za komercijalne / stambeni kompleks
Ako ste pažljivo promatrati, vidjet ćete ponavljanje kombinacija boja za mnoge komercijalne projekte. Loše boje zgradi ne radi ništa kako bi privukli svoje arhitektonske značajke. Morate misliti što boje koje želite koristiti za bojanje poslovnoj zgradi, s obzirom na prozore, grilje, kolumne i ukrasi ako ih ima. Komercijalne ili stambene zgrade dobiva dobru vrijednost u svom susjedstvu ili okolinu, ako odgovarajući vanjski boja kombinacija se primijeniti na njega. Slikarstvo zgrade pomoću povijesni boje mogu dati osobni ponos u vlasništvu. Davanje odgovarajuće boje zgrada ne samo da očarava vlasnici, ali i povremeni promatrač. U ovoj fazi, zgradu dobiva novi šarm i novi identitet, jer točno shemu boja se koristi. Velika kombinacije boja može stvoriti pozitivne osjećaje koji mogu biti dobar za posao previše.
Kombinacija sive i off-bijelo može dati zgradu u kojoj stari povijesni izgled. Tamne ružičaste previše čini strukturu izgleda uredno, a projektiranje stara vremena. Svjetlije boje poput plave, zelene, crvene, itd., mogu se koristiti za one novosagrađene moderne strukture. Oni trebaju izgledati vrlo atraktivno od sada i na taj način privući puno ljudi. Ako zgrada ima više prozora, a zatim kombinacija blijede bijele i smeđe najbolje odgovara. Iako je, baš kao i mali domove, mora se voditi računa o okruženju i neposrednoj blizini-po bojama, pri odabiru kombinacija za svoje zgrade.
Kako povećati Život eksterijera Bojanje?
Sunčeva svjetlost (UV zračenje), a vlage ima negativan učinak na vanjske boje, i rezultati u kreda i nijansu gubitak. No, taj problem može prevladati pomoću lateksa (gume temelji se) boje umjesto na bazi ulja ili alkidne boje. Sunčeva svjetlost i vlaga mogu uzrokovati kreda i ton gubitak, međutim, lateks boja ima tendenciju da izdrži djelovanje od izravnog sunčevog svjetla bolje nego na bazi ulja ili alkidne boje. Ako zgrada ima drvenih ploča, onda možda postoji mogućnost da drvo može proširiti i smanjiti zbog promjena u vlažnosti. Zbog toga, boje se može pukotine u male komadiće. Evo, prozračni i propusna lateks boja može se koristiti koji omogućava isparavanje vode i pobjeći štetu. Pročitajte više na:; Eksterijer Paint Sheme; promašaj Stone Slikarstvo; Eksterijer boje boje ideje, možemo promijeniti namještaj kao i kada je to moguće. No, vanjski boja kombinacija se može promijeniti nakon dugo vremena. Konačno, nekoliko stvari koje treba imati na umu prilikom planiranja eksterijera boje uključuje okolica, položaj kuće, struktura kuće i koliko je velika kuća nalazi. Nakon što je svim posjetiteljima / klijentima, itd., će vidjeti izvan prvi i oblik mišljenja na povratak svojih misli, prije stvarnog ulaska u strukturu unutar i ima pogled na unutrašnjost slika i drugih home dekor stavke. I na kraju, pobrinite se da ne zaboravite čišćenje oslikane zidove i eksterijera redovito kako bi se posljednja duže s tim veličanstvenim izgleda da ste ga dao.

0 comments: