Kako Cut kovrčavu kosu

Posted by sorav at 16:53

Sunday 18 March 2012

Kad sam pitati ljude da daju prijedloge za lijepo kovrčavu frizuru, odgovori su uglavnom negativne. U stvari, mnoge žene ne cijeniti imaju kovrčavu kosu, a oni više vole da imaju ravne i glatke kose, koji može biti styled u bezbroj razne načine. Ako se ne održava pravilno, kovrčava kosa izgleda neposlušnu i ne podliježe. Jedan od najgorih problema s vitičasta kose je rezanje i daje im oblik. Frizura da su rezultati nakon rezanja kovrčava kosa je tako nepredvidljiv. Ipak, uz pravilno planiranje i kvalificirani frizer, kovrčava izrezati kosa može izgledati moderan i privlačan. Let's pogledajte kako smanjiti kovrčavu kosu.
Kako Cut kovrčavu kosu?
Prije rezanja kovrčavu kosu, odlučiti o frizuru biste željeli sportu nakon rezanja. Možete uzeti savjet od svog prijatelja o frizurama koje će vam odgovarati. Ako je moguće, obratite profesionalni frizer predložiti frizura koji će odgovarati vašem tipu kose, lica i strukturu ličnosti. Za svaku lica lice, kovrčava kosa izgleda najbolje nakon što je slojevita rez. Sljedeće su savjete o tome kako smanjiti kovrčava kosa:
Odabir Right salon, to nije neuobičajeno da mnoge žene s vitičasta kose žaljenje nakon posjeta frizerskom salonu. Mnogi od frizera nemaju odgovarajuće znanje o stilu frizure za kovrčavu kosu. Vrlo često, oni imaju tendenciju da primjenjuju iste frizure kao da je ravnu kosu, a rezultati su prilično razočaravajući. Stoga, kako bi izbjegli tih okolnosti, uvijek posjetite frizerski salon imaju profesionalne frizere. Iako oni svibanj naplatiti veće naknade, troškove potrošnje je daleko bolje nego žaleći i čeka sljedeći šišanje.
Odlučite kovrčava kosa Izreži, dok odabirom kovrčavu kosu rez, provjerite da li se odnose na frizuru ideje za kovrčavu kosu samo. Nemojte pokušati eksperimentirati ravnu frizuru na vašem kovrčavu kosu. Također, brine o dužini koji želite izrezati. Uvijek imajte na umu da kovrčava kosa izgleda dulje kada su mokri ili puhati sušene ravno. S obzirom na ovu jedinstvenu prirodu kovrčavu kosu, odlučiti o vrsti frizura i dužine želite zadržati.
Provjerite kose teksture, uzeti u obzir vaše kose teksture, a odlučujući rez kovrčavu kosu. Je manja dužina kose, nategnuti će biti kovrče. Blago valovita kosa izgleda prekrasno, kratke frizure (na ramena), dok su one veće kovrče izgledaju dobro i višeslojni rez. Također, na temelju kose teksture, iznos raslojavanje treba odlučiti. Pretjerano raslojavanje kovrčavu kosu će rezultirati većim izgled.
Druge savjete, kao što je već spomenuto, kovrčava kosa izgleda drugačije u mokrim uvjetima. Dakle, za rezanje uvijek mora biti učinjeno u suhoj kosi. Kada je riječ o oblikovanju kovrčavu kosu, tupi smanjuje se strogo ne preporučuje. Podrezivanje kovrčavu kosu u stilu tupim će rezultirati u jedan dosadan izgled. Još jedan važan savjet za rezanje kovrčave kose je smanjiti samo prije ili poslije kovrče. Inače rezanje na sredini kovrče će dati neuredan i neujednačen izgled.
Ako želite novi izgled, onda možete uzeti u obzir kratke kovrčave ošišam. Neki od ostalih thumb pravila kojih se treba pridržavati s kovrčavom dlačice pravilnu njegu kose, smoothening nestašan kosu primjenom kosu i ravnanja dugu preko kovrčava kosa s blagim proizvodom i kose straightener. Slijedeći ove jednostavne savjete, dok rezanje kovrčavu kosu će vam pomoći u postizanju uredne frizure, koji će odgovarati vašem stilu i osobnosti izjavu.

0 comments: