Besplatno Kajak Građevinski planovi - Kako to Graditi kajak

Posted by sorav at 20:56

Tuesday 20 March 2012

Izgradnja kajak kod kuće je daleko više moguće nego kupujući jedan od tržišta. Moguće je da izgrade jake i čvrste kajaci uz pomoć različitih materijala. Kajaci može biti izgrađen od drveta i stakloplastike. Većina običaj-izgrađen kajaci su napravljeni od drveta, dok je od stakloplastike koja se koristi za komercijalne kajak zgrade.
Što je Kajak?, Kajak je mali čamac, tradicionalno se koristi domaći zajednicama sub-arktički regiji. The aleutski, Eskimi i Aino zajednica koristi ovaj čovjek-powered brod za lov kitova i ribolov. Brod može primiti 1-2 osoba ili najviše tri. Iako moderni dizajni su razvijeni, veslanje je još uvijek sredstvo za napajanje kajak. Tu je veliki izbor kajaka dostupan danas. One se koriste za vojne svrhe, rekreaciju i rafting. Dopustite nam da shvatimo kako napraviti kajak uz pomoć sljedećih tehnika.
Kako to Graditi kajak, tradicionalno, kajak sagradio Inuits Grenlanda i baidarka konstruira aleutski ljudi, bila je 'koža-na-frame' tipa. Ovi brodovi izgrađeni su uz pomoć drvena građa za splav i pečat ligament. Kitova kitova kost je također bio korišten kao alternativa za brtvljenje ligamente. Iako je drvo ostaje sastavni dio današnjeg kajaci, pečat ligament ili kita kitova kost se ne koristi više za gradnju. Danas, tvari kao što su epoxy, se koriste kao ljepila i stakloplastike koristi se kao pojačanje. Fiberglass smanjuje težinu broda i čini ga jednostavnim za korištenje. Ona također čini brod krupan. Kajaci su izgrađeni po određenim metodama poput "Stitch & Glue ',' Gaze Izgrađen ',' Skin na Frame ', itd.' Roto Molded 'i' stakloplastike" metode su komercijalne naravi.
Upute u Kajak zgrada, kajaci može biti izgrađen uz pomoć sljedeće tri metode.
Koža na okvir; Koža na okvir metoda, koji je također poznat kao "drvo i platno" tehnika je korišten od strane Inuit i aleutski zajednice. U ovoj metodi, okvir je uglavnom izgrađen korištenjem aluminija i kože se sastoji od najlona ili platnu. U nekim slučajevima, šperploča može se koristiti umjesto aluminija.
Strip Izgrađen; Tehnika je poznat po različitim imenima kao što su 'drvo strip', 'cedar strip' ili 'drvo-epoxy strip'. Drvo, stakloplastike i epoksi se koriste za izgradnju kajak. Rubovima svjetla drva ljepljene zajedno u obliku osnovnu strukturu broda. The stakloplastike tada se koristi za pokrivanje kajak zajedno s epoksidnim dati ga završni dodir. Kajak može dati umjetnički izgled uz pomoć različitih uzoraka drva.
Stitch & Ljepilo, ljepilo Bod & tehnika je također poznat kao "čavlić i traka 'metoda konstruiranja kajaka. U ovoj metodi, u okviru broda se priprema od flat panela šperploča. Paneli su stitched zajedno uz pomoć trake, žice ili kabela veze. Fiberglass i epoksi se koriste za lijepljenje ploče trajno. Tehnika dobro radi sa multi-chined i hard-chined dizajna. Navedene tehnike opisuju pripremu domaće kajaka.
Učenje kako izgraditi vlastiti kajak prikolica, puno pomaže u prijevozu kajaka. Knjigovodstvena kajaka na velike udaljenosti može postati frustrirajuće aktivnost s vremena na vrijeme. Prikolice ne samo da pomažu nose kajak, ali i dodaci kao što su vesla, prehrambenih proizvoda, život jakne, itd. Za sve one koji razmišljaju o tome kako izgraditi kajak iz stakloplastike, stvaranje plijesni je najbolja opcija. Fiberglass nije samo trajan materijal, ali i otporan na hrđu.
Izgradnja kajak stalak pomaže u stavljanju brod ispravno. Ona pomaže organizirati prostor u kući i čuva kajak sigurno i dobro zaštićen.
Navedene upute u kajaku zgradi će pomoći osobi s domaćim kajaci. Kajak može biti zabavno i ispunjavanje djelatnosti, ako se radi pravilno i nakon uzimanja potrebne sigurnosne mjere.

0 comments: