Početna Fish Tank

Posted by sorav at 01:52

Thursday 15 March 2012

Riba tenk ili akvarij može dodavati estetskih i živnuti bilo kojem kutu kuće ili ureda. Malo šarene ribe i čisto more šalje mirno vibre čak najviše poremećen um. Riba tenk i Feng Shui dijeliti zanimljive odnos. Ribe su bitni za pozitivne vibracije su udaljiti u okolišu, i oni su opsežno studirao kao važan dio feng shui. Siguran sam da ste mislili kako započeti riba tenk? Sljedeći naputke će vam pomoći s početkom u riba cisterna.
Smjernice za postavljanje riba cisterna; Prije početka riba cisterna, mjesto riba cisterna treba unaprijed. Pritom, izaberite mjesto koje nije ni previše vruće ni previše hladno. Izvan temperaturama lako utjecati na temperaturu vode u spremniku. Držite spremnik daleko od buke, kao i dobiti ribe uznemiren i naglasio. Svjetlo, umjetno kao i sunčeva svjetlost, igra važnu ulogu u održavanju zdravih riba. Jaka svjetlost uzrokuje velike nelagode u vašu riba. Odlučite o vrsti riba koje želite, školovati se na brigu i zahtjevima, hrana i stanište potrebe.
Kako započeti riba cisterna, riba tenkova ili akvarije dolaze u akrilnog stakla ili materijala. Neke od tih spremnika ima ton boje također. Odlučuje o materijalu, veličini i obliku kao i po vašim potrebama. Postavite spremnik u mjestu ste se odlučili i onda početi raditi na tome. Obrišite utroba sa čistom krpom i toplom vodom. Važno je dezinficirati spremnik prije popunjavanja, kao i da će to pomoći dobili osloboditi od svih bakterija. Sanitizing ne znači detergente ili sapuna, samo čistom krpom i toplom vodom će učiniti.
Dobiti sve svoje dekorativni tvari i predmeti za tenk u redu. Većina mjesta koja napajanja riba opskrba akvarij materijal previše. Dodaj podloge poput pijeska ili šljunka na dnu. Šljunka ili pijeska moraju biti čisti. One mogu oprati podlogu pod tekućom vodom, pljeskati ga na suhom i stavi u riba cisterna.
Sada je vrijeme da biste dodali sve ornamentikom povećati ljepotu vašeg riba akvarij. Postoji mnogo mogućnosti na raspolaganju da se može izabrati iz, kao, prirodni kamen, školjke, kamenčići u boji, male statue, korijenje stabla i biljke. Provjerite jeste li oprati sve te stvari s toplom vodom, osim biljke i korijena. Izbjegavajte branje gore kamenja i šljunka direktno iz vrta. Jer ako oni nisu očišćene dobro, oni će završiti zagađuju tenk. Mix prirodne i umjetne biljke su preporučene; umjetne biljke neće dobiti oštećena, a ako se odabere neka svijetle živopisnih boja, to će se dodati ljepotu tenka, dok prirodne biljke će osigurati normalan pH ravnotežu u akvariju apsorpcijom višak nitrata.
Nekoliko električne opreme također bi trebali biti dodan. Provjerite jeste li kupiti ove opreme iz dobro znan poduzeća, vi ne želite pogubiti električnom strujom vaše ribe! Toplomjer će vam omogućiti da zadržite stalnu provjeru o temperaturi vode. Mali grijač vode će zadržati temperaturu vode dosljedne i pravo za vaše ribe. Zračne pumpe i provjeriti ventil će provjetriti vode i osigurati dobru cirkulaciju kisika u vodi. Na kraju, akvarij treba biti dobro osvijetljen. Po dobro osvijetljeni, mislim na ribe akvarij bi trebao imati fokalne svjetlo koje će unaprijediti jarke boje riba, kao i cijela riba cisterna.
Sada je vrijeme da dodate vodu, napunite spremnik polako s malim vrčem. Ne kapljice vode. Uključite električne opreme, dodati malo vode obradu u vodu. Za tretman voda uključuje zdrave bakterije. Dajte bakterija i prirodne biljke nekoliko dana da se nasele u, a zatim predstaviti svoju riba. Provjerite s lokalnoj trgovini ili na Internetu o vrstama riba akvarij. Pročitajte više o tome kako postaviti Fish Tank
Kako započeti morske ribe Tank; Početna morska akvarija proces je vrlo sličan s početkom akvarija, osim da je voda trebaju biti slane ribe u bivšoj tenk. Tenk riba morska također morati gliser i mehaničke filtere, i ribe koje odgovaraju morska zahtjev. Pročitajte više o Morski akvariji - Kako postaviti morska riba tenk i slana voda Fish Tank postaviti.
Nadam se da gore navedenih točaka može odgovoriti Vaš upit o tome kako započeti riba tenk i sada su uvjereni da počinje riba tenk nije velika stvar. Jednom tvoj riba tenk je postavljen, osigurati redovitu njegu i održavanje, a ne zaboravite hraniti ribe!

0 comments: