Pečat i slanje pozivnice za vjenčanje

Posted by sorav at 21:49

Monday 19 March 2012

Pečat i poslati pozivnice za vjenčanje su izrađene od eko-friendly materijala koji se mogu reciklirati, a kartice su dostupne u različitim bojama. Jedna od glavnih prednosti ove pozivnice je da se omotnica nije potreban a predmet ili sadržaj biti predstavljen je postavljen na 6x17 (približno) listove koji se ispisuju na obje strane. Sadržaj na kartici sadrži najavu, informacije o prijemu, ples, večera, fotografija, smještaj za goste i informacije potrebne umjetničko djelo.
Praktičnost i priuštivost, dostupnost i praktičnost čimbenici učinili su pečat i poslati pozivnice popularan. A 0,28 dolara poštansku marku je dužan poslati ovu karticu. Odgovor kartica treba, međutim, biti pričvršćena s pečatom kako bi se pogodan za goste.
Sklapanje; Pred-označeni sklopivi linije pečata i poslati razglednice pomaže u jednostavna montaža. Dekorativni se pecat rabi zatvoriti kartica pravilno.
Pečat i Poslati Poziv proizvodi; Različite brtve i poslati pozivnice dostupni na tržištu su opisane u sljedećim stavcima.
Područje Green: Ova zelena boja karta košta $ 4.1 i cvijet dizajn daje proljeće dodir. Primjena srebra ili bilo koje druge svijetle boje tinta nije preporučljivo za ovu karticu. Poziv kartica ima okrugli pečat, a prostor dodijeljen za povratnu adresu, kako na perforirane odgovor razglednica i natrag režnja.
Izblijedjele cvjetni: Kartica je svjetlo smeđe boje i ima izblijedjele ruža utisnut na lijevoj strani. Jasan pečat je uključena u ovu karticu, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu posjeduje. Kartica je po cijeni od 4,67 dolara i ima dimenzije 5 5 / 8 x 4 kada je u presavijeni položaju.
Udaranje Silver Seal 'n Pošalji: izgled ovog veličanstvenog, srebrne boje kartica je pojačan s dozom svjetlucanje. Moguće je prilagoditi izgled i sadržaj će biti prikazana na kartici. One mogu odlučiti tinta boja, slova stil i dizajn koji će se koristiti za ukras.
Dancing Dragonflies: Ova kartica košta $ 4.1 i značajke dragonflies. Ona također ima perforirana odgovor kartice i imena nevjesta i mladoženja su tiskani na vrhu. Dizajn ove kartice uključuje okrugli pečat i mjesto za povratnu adresu koja je rezervirana na poleđini poklopac, kao i odgovoriti razglednica.
Šarmantan u bijelom: Cijena ovim je pečatom i poslati wedding poziv kartice 3,28 dolara, a bijela boja čini ga idealnim za takve prigode. One mogu odabrati relevantne tinte u boji koja odgovara temi i dizajn kartice kako bi ga prilagoditi. Perforirani kartica u prilogu ove wedding poziv pomaže gostima odgovoriti jednostavno.
Jednostavno Crna: Ova kartica je dizajnirana koristeći kombinaciju crne i bijele boje i košta oko $ 4. Crna boja daje karticu elegantan izgled i čini savršenim za prigodu vjenčanja. Baš kao i druge kartice je već spomenuto, ova kartica također ima odgovor odjeljak odvojeni perforirana linija.
Gold Trim: Veličina ove kartice je 5 x 3 ¾ i košta 4 dolara. Zlato folije trim poboljšava izgled ove kartice i tinta boja, stil slova, vjenčanje poezije (sadržaj), itd., mogu se prilagoditi za izbor pošiljatelja.
Pečat i poslati pozivnice za vjenčanje nisu samo eko-friendly i ekonomičan, ali i dekorativni izgled. Jednostavan izgled ovih kartica čini ih stajati u puno skupo i savršeno dizajniran wedding kartice.

0 comments: