Domaće Acne Maske

Posted by sorav at 06:30

Tuesday 27 March 2012

Ništa je veća prepreka za dobar izgled nego kožnih problema kao što su acne i pimples. Ne samo da su ti ružna, ali su bolne previše. Što je još gore je da acne ožiljaka ostaviti iza sebe koje služe kao podsjetnici bolno i dugo nakon što su otišli. Tako ste u potrazi za učinkovit acne njegu kože proizvode? Postoji puno njih s fancy imena, pa čak i ljubitelj cijene. Što o kombinirajući dobroti prirodnih proizvoda kroz neke učinkovite domaće acne maske? Ovdje su neke velike domaće lice masku za akne.
Domaće Acne Maska s pečenje soda, Perite lice sa čišćenje. Onda neki mix sode bikarbone (ne prašak za pecivo) u zdjelu. Nanesite ovu smjesu ravnomjerno sve preko lica. Pustiti da se osuši, a ti samo odmoriti i napraviti neke kućanske poslove. Nakon što je smjesa osuši isperite s vodom. Osjetite mekana, osvježena osjećaju svoje kože. Što više? Ova maska ​​za domaće acne je kao jednostavan kao što je na snazi. Primijenite maska ​​3 puta tjedno.
Domaće Acne Maska s medom i Apple; Škripa ½ jabuke i pomiješati ga s 3 do 4 žličice meda. Nanesite ovu smjesu po cijelom licu, ili na pogođenim područjima. Ostavite ga oko 20 minuta, a potom isprati hladnom vodom. To utvrde velik za prištiće i akne i daje koži lijep sjaj.
Domaće Acne Maska s bjelanjkom, uklonite obrazac žumanjka jajeta. Bič je jaje bijelo dok postaje lijepo i površan. U redu je. Your domaći acne maska ​​je spreman. S čistih ruku primjenjivati ​​ovaj gore tučeno jaje bijelo. Ostavite ga na oko 20 minuta, a zatim ga isprati s toplom vodom. Ne samo da je ovo učinkovit acne liječenje, ali bjelanjak i zateže kožu. No, one su alergični na jaja treba biti oprezan korištenja jajeta.
Domaće Acne Maska s Žumanjak, vitamin A u žumanjku je učinkovit u acne ožiljak uklanjanje. Da biste koristili ovu kao prirodni acne lijek, trebate ščepati jaje žumance. Potom ga primijeniti u cijelom lice i ostaviti na za 20 minuta. Operite ga off s hladnom vodom. Prema kritičari ove metode postoji mogućnost hvatanja salmonele iz žumanjka. Učiniti neke istraživanja prije posezanja za ovu metodu liječenje acne.
Domaće Acne maska ​​s zobena kaša, još jedan jednostavan kuhinja lijek za prevenciju acne. Uzmi ½ šalice zobi i kuhati ga u vodi. Ostavite da se ohladi. Zatim nanesite debeli sloj to sve preko lica. Ostavite ga na za 15 do 20 minuta i isperite sa hladnom vodom. Ovdje je jedna od mnogih učinkovite domaće maske za acne.
Domaće Acne Maska s mrkvom, uzmi 500 grama mrkve. Očistiti i simpatija. miješati s 5 grama brašna. Nanesite ovu smjesu na lice jednom svaka 2 dana. U slučaju da je tijesto previše ljepljivo dodajte manje brašna ili dodati malo ružina vodica na njega. Neka ovo tijesto ostati na licu 10 minuta a zatim ga isprati sa hladnom vodom. Ovaj prištić domaći maska ​​radi čuda za uklanjanje ožiljaka i smanjenje bora, kao dobro.
Domaće Acne Maska s krastavcima, Crush pola krastavca in ruža vode koja je u iznosu koji će biti pogodan za izradu glatko tijesto. Umiješajte ovu smjesu ispravno i primijeniti ga na lice velikodušno. Ostavite ga na 20 minuta a zatim ga isprati sa hladnom vodom. To je jedan od acne domaće maske koje pokazuju brzo olakšanje od acne.
Uz domaći acne maske raspravljalo do sada, postoje i druge home lijekova koji pomažu u kontroli akni, kao i lijek. Ipak, najbolji način za nositi se s problemima kože je imati pravilnu prehranu, adekvatan odmor i redovite vježbe.

0 comments: