Podrum Tlocrti

Posted by sorav at 21:54

Monday 26 March 2012

Podrum podnice planira uključiti obnovu podruma, optimizirati prostor u gradskom domu. Urbane vertikalno širenje je to potrebno razmotriti način i sredstva kojim se prostor pri ruci može se koristiti do maksimalne. Ništa kao podrum pregradnja može vam pomoći "Dodaj soba 'za postojeće strukture. Dobar podrum tlocrt stvara dodatnog prostora za pohranu ili stambeni prostor. Danas, jedan broj home vlasnici su također u potrazi do podrum planira stvoriti jedinstvenu home-uredu.
Planiranje Podrum Obnova:
Moderna suterenu je prestala biti prostora za pohranu. Područje je koliko je površina cijele kuće, u prizemlju. Prostor na raspolaganju je velik dovoljno i to je pravi blagodat imati podrum na prvom mjestu. Možete dizajnirati vlastite privatne niša, djeca soba s posebnim djeca namještaja su uvijek željeli, soba za zabavu ili samo o ništa vam mašta. U podrumu je prostor da se može koristiti kako bi obogatili vaš stil života.
Podrum tlocrt Osnove:
Postoje mnogi online i offline resursa koje pružaju detaljne nacrti podruma dorada planova. Ovi resursi i stave na raspolaganje potrebne elevacija crteži u skladu s izvornim planom kuće. Prilikom usvajanja podrum tlocrt, vrlo je potrebno upuštati se u prorauna, pogledati zahtjeve građevinskog materijala i istraživanja na 'stvarne vrijednosti za ulaganja' nudi. Te mogao planirati jedinstvenim podrumu dnevni boravak, bar, kupatilo, kuhinja ili čak podrumu master spavaća soba.
U suterenu tlocrti su lako dostupni. Morate uzeti u obzir obitelji dugoročne potrebe, raspoloživim sredstvima u ruci, a na raspolaganju crteži i specifikacije iz pouzdanih izvora, na temelju prioriteta. Postoje mnoge znan tvrtke koje specijalizirati u podrumu izgradnje i obnove. Nakon što make up your mind o prilagodbi podrum, trebate pripremiti ulazu i izlazu područja podrumu opsežne građevinske radove.
Important Razmatranja za Podrum Tlocrti:
Dizajner za podnice sastavlja brojne opcije za vas to izabrati. Izvođač uzima detaljnih mjerenja i čini skica koja sadrži postojeći čeličnih greda, prozori, stepenice, grijanje itd. Uz ove informacije u ruke, ovaj profesionalni je opremljen da vam pokazati što je moguće.
Izvođač i dizajner raditi zajedno na namještaj planu, vodovod i električne sigurnosni zahtjevi, projektirana podnice i potrebne elevacije, ovisno o tome što namjeravate pretvoriti podrum u. Ove dvije profesionalci vas također obavijestiti o svjetlo čvora i prekidači that podrumu nužno bi trebati.
Crtanje Podrum tlocrt:
Ovisno o tome što podrumu se pretvara u, početno su promjene napravljene na papiru. Ti si šef i bilo inovativnih ideja je vrijedno probati. Zapamtite, ste adaptaciju prostor da ste vjerojatno imali zaboravljene čak postojala! To plaća za rad na planu s profesionalcima. Nakon što je podrum izgradnja počne, svaka promjena dodaje da trošak faktor. Držeći do predetermined proračun je najbolji način out. Uvijek si mogao povećati mogućnosti kasnije. Što je važno je da potrebni elevacije dobija i tlo rad je kompletan. Poređenje shopping pomaže puno. Dobro je tražiti barem tri citati iz tri različite tvrtke.
Različite Vrste Podrum Kat Planovi:; Underground spavaonica plan: U ovom podrumu tlocrtu, pravo elevacija je vrlo važno. Pod treba biti obnovljena i zapečaćena dobro sa podrumom vodom falsificiranja. U slučaju master spavaća soba, gdje se kupka biti priložen je tlocrt broji vodovod i odvodnju na najprikladnije mjesto, ovisno o vodovod od ostatka kuće. ; Podrum home-ured: U suterenu ured za rad kod kuće poslovne, podruma dizajn i re-izgradnja usmjerena osiguranje mira uma dok na poslu. Tlocrt smjestiti poželjne, ali jednostavan električni povezivost za rasvjetu i grijanja. ; Podrum zabava soba: soba obiteljske zabave, ako planirani u podrumu, pozive za kat plan koji je svestran dovoljno da prikriju sve ožičenje i rasvjetne opreme. Upotreba skupih naprava zahtijeva prisutnost prilagođene tlocrt. ; Obnovu podrumu povećava veličina stambenog prostora. Najbolja stvar oko podrumu kat planova je da su oni sadržani u primjeni i obnovi rad ne uključuje nered!

0 comments: