Slojeviti Haircuts za dugu kosu

Posted by sorav at 04:35

Friday 23 March 2012

Duga kosa nikad ne izlazi iz stilu. Svaka žena koja nema dugu kosu, žudi za to, i one koji ih imaju, čini se previše često zbunjeni o različitim stilovima oni mogu koristiti kako bi unaprijedili svoje izgleda. Postoji mnogo stilova frizura i ideje, raslojavanje je jedan od najnovijih stilu. Prije nego se odlučite da biste dobili slojeviti izgled, mora provjeriti prikladnost stilovi na vrstu i teksturu kose. Sviđa mi se bez obzira koliko dugo vaše kose, ako je kovrčava, slojevita pogledala učinit će to izgledati više kao zamršeni nered nego šik frizuru. Slijedeći su neke od važnih upućuje značilo za slojevite frizure za dugu kosu.
Trendy Slojevita frizura za dugu kosu, dok je raslojavanje dugu kosu, odaberite tip sloja i broj po strukturi vaše lice. Slojevi su obično izrezati u različitim dužinama za stvaranje različitih izgleda i stilova. Slojevi koji su stvorili može biti ravno, zakrivljeno, pod kutom ili ulazni. Dobar frizer može koristiti dvije različite vrste raslojavanje tehnike napraviti da zapanjujući izgled. Nakon nekoliko raslojavanje metoda, možete razgovarati sa svojim frizera da biste dobili najbolje slojevite izgled. , Dok je raslojavanje kosu, ići za V-oblik rez. To će dodati iluziju duže kose. ; Ošišam blizu lica, kao i ukupna zarada. ; Naglo sloj kose na različitim dužinama za dramatičan učinak. , Gornji sloj kose održava na dugim, a kosa ispod gornji sloj je slojeviti dobiti punu i bouncier frizuru. , Da biste dobili njegovan izgled, ošišam duljine da ih držati ispod ušna školjka, i prednji hair u neposrednoj blizini očiju. ; Glatko izrezati kutova oko lica, s nekim jako dugo šiške, će vam dati trendovski izgled. ; Slojevi reže rubove s duže strane slojevita kao šiške daje vrlo završio izgled. ; Osobe s ovalnim licem treba pokušati sloj kose do duljine jagodicama i brada, i ostaviti kosa na leđa dugo. Duguljast lice treba frizura koje će lice izgledati manji. Slojeviti izgled je upravo savršen, jer će dodati volumen kose sa strane lica i stanjivanje raslojavanje će zadržati višak volumena daleko od vaše glave. Get your frizer za stvaranje širina (dubokih slojeva) na objema stranama lica kako bi se smanjila duguljast izgled. Long, strani swept bangs također će vam pomoći kako bi se postigla uravnoteženi izgled za duguljasto lice.
Raslojavanje može napraviti dugu frizuru stilski, bez odlaska mnogo od tradicionalnih izgled. Slojevi dodati volumen kose i mogu se nositi s bilo kojim osobama oblik lica. Osobe s dugim i vrlo guste kose, mogu dodati odskočiti za kosu ih raslojavanje. Raslojavanje, čak i kratka škare pomoći riješiti oštećene kose rezanjem svih split završava u kvaru ili kose. Slojeviti kosa zahtijeva redovite ukrasi (ovisno o tome koliko brzo kosa raste), da ga držati u formi. Kose koja je izvan forme izgleda neravno i otrcan. Ako netko želi rasti iz slojeva ili promijeniti sloj oblik, učinite to polako rezanje gornji sloj dosljedno ga rasti dovoljno za promjenu stila.
Dakle, ako ste obličje za najbolji šišanje za duge kose, ne tražite dalje. Slojeviti frizure za dugu kosu odgovarati većini lice strukture, pod uvjetom da su slojevita kao i po pojedinačnim preferencijama. Da bi vaše duge kose u izvrsnom stanju, redovno stanje, te se tretmani kose spa, da bi one koji su duge brave sja!

0 comments: