Vez konac narukvica prijateljstva

Posted by sorav at 10:25

Friday 23 March 2012

Sheena je osjećaj deprimiran od jutra. Njen dan krenuli loše s borbe s majkom, a osim toga, ocjenu dobila u svom math test nije ništa učinila da joj podići raspoloženje. Dan sigurno ne ide na previše dobro za nju. A da bi stvari najgore, Keith, nasilnik u svojoj klasi je pojeo ručak nakon nemilosrdno it otimajući od nje i njezina gura prema dolje u blato. Svatko je stajao bulji u nju, ali nitko od njezine kolege došao dati joj ruku. Upravo sada, ona je želeći da je htjela razgovarati s prijateljem očajno. Kao što je sjedila plače tamo s glavom među rukama, oči joj je pala na prijateljstvo vezenje konac narukvicu koja njezina najbolja prijateljica, Chloe, imao je napravio na svoju ruku i imao je dao joj mjesec dana vratiti prije nego što je pomaknut na drugi dom. Sjetila se kako je Chloe naviknut biti jak i štititi ju od svih koji ju je pokušao povrijediti. Odjednom, Sheena znao što je ona morala učiniti, pa je ustao, našao telefonska govornica, uđe i udari u njezinu najbolju prijateljicu broj.
Nakon što je obitelj, prijatelji su najvažniji ljudi u svačijem životu. Da biste ih tretirati posebno, making vezenje konac narukvica prijateljstva na svoju vlastitu, dodaje osobni dodir na vaše prijateljstvo. Djeca vole nositi kao narukvice kao što izgledaju funky, ako su dobro uzorcima i šarenim, a istodobno vas podsjeća na svog prijatelja svaki put kad pogled na njih. Pročitajte više o narukvice.
Kako napraviti Narukvice prijateljstva iz Vezenje konac?
Korake kako napraviti narukvice prijateljstva od vezenje konac su vrlo jednostavna. Najjednostavniji uzorak za izradu narukvice vezenje konac prijateljstvo je uzorak pletenica. Ovaj obrazac zahtijeva tri žice (može biti različitih ili iste boje) i morate intervenirati konac niti u prvom i trećem mjestu preko konac nit na drugom mjestu (nakon prvog pletenica čvor, prvi nit će doći u treće mjesto, a drugi u prvom i trećem u drugom), naizmjenično napraviti narukvicu. Ova metoda napraviti različite narukvice uzorak vez je objašnjeno u nastavku.
Prvo, odaberite konac žice od četiri različite boje (ako ste početnik, odvojenih boja, učinit će to lako razumjeti). ih organizirati u redoslijedu u kojem želite da se boje izmjenjivati. Ostavljajući marginu od dva inča, kravata okrugli / gornji čvor svih nizova znakova zajedno. ; Sada, vezati nit marža privremeno na štap ili pitati nekoga da ga držite za vas. Strings moraju biti napeta kada su ih intervencije. ; Pick string1 (mi ćemo ih nazvati string1, string2, string3, string4, za praktičnost) i omotati oko string2 takav da vjetrovi string2, i povucite string1 kako bi čvor zbijeno. Ponovite ovu radnju još jednom s istim žice i budite oprezni da je čvor čvrsto je rana. , Koja izvodi istu radnju odredili u koraku 2, ali ovaj put, koristite string1 i string3 i nakon što su učinili s ove dvije žice, učiniti isto za string1 i string4. Napomena: Vi ćete paziti da string2 je preselio na prvo mjesto, string3 na drugo, string4 na treće i string1 do zadnjeg, odnosno naprijed položaj. , A sada, ponovite gore navedene korake na isti način do posljednje dva inča maržu od svakog stringa je lijevo. ; Vezati gornji čvor u ovom trenutku i, ta-da, tvoj vez konac narukvica je spreman. , Nakon što majstor osnovne tehnike, možete napraviti različite obrasce za miješanje i usklađivanje boja i tehnike. Ako želite napraviti debeo bend, možete implementirati kreativne ideje za izradu pletenice narukvica prvi onda ih tkanja u gore navedeni uzorak. Možete koristiti onoliko boja koliko želite u ovom narukvicu jer u svemu, bit će vam imaju 12 različitih žica da ide sa. Nadam se vaši prijatelji će poštovati svoju kreativnost da se prikazuju u izradi vez narukvica prijateljstva konac za njih, i zašto ne oni? Uostalom, oni su vam pravi prijatelji, zar ne?

0 comments: