Stone Patio Ideje

Posted by sorav at 05:40

Monday 12 March 2012

Mnogi moji prijatelji misle da sam postao opsjednut umjetnost izrade šarmantan patios. Pa, možda sam opsjednuta s ovom umjetnošću. Također možete pronaći još neke ideje koje se odnose na patios u nekim od moje članke kao što su "kamen vrt dizajna 'ili' vrt pokriti ideje '.
Pa onda, što je vrt? Jednostavan odgovor, vrt znači solidnu platformu u vrtu, koji je obično priložen u kuću. Također je ponekad samostalno nalazi u vrtu, daleko od kuće. A vrt može biti sastavljena od različitih materijala, kao što su drvo, kamen, pločice i cigle. Kamena patios i one čine pločice, su vrlo česte, kao što su oni pokazali su se vrlo povoljan. ; Žilavost: Osnovna prednost korištenja kamena kao medij izgradnje je da, to je izuzetno teška i neraskidivi. ; Otporan: Kamen što je potpuno prirodni materijal, to je vrlo jaka tendencija da se odupre trošenje sredstava, kao što su sunčeva svjetlost, kišu i snijeg. Šarm površine je zadržala i vrt ne treba resurfacing, nakon što je napravio. ; Šarmantan: Kamena patios dodati vrlo šarmantan pogled na cijelu kuću i imanje. Kamen vrt u graditeljstvu Ideje
Stone patios mogu biti izrađena u različitim oblicima, stilovima i dizajna. Jedan od najčešćih ideja da se koristi u izgradnji kamena patios, je korištenje kamenim pločama. Kamene pločice jednostavno propisani su određeni uzorak, a zatim su fiksne uz pomoć cementni beton. Još jedna vrlo dobra ideja da sam došao preko, je da je od kamena patios da su sastavljena od kolaža malih komada kamena pločica i stijena. Ovdje je mali popis od kamena vrt ideje, koje se mogu lako biti izgrađeni.
Kamen Patio Ideje # 1; Jako lijepo kamen dvorište ideja da sam došao preko je bio onaj koji je napravljen od različitih vrsta kamena i pločica od stijena. Možete dodati različitih dizajna koji su izrađeni od tih stijena ili čak imaju kolaž napravljen od stijena.
Kamena Patio Ideje # 2; Ako želite, možete primijeniti shemu boja čudno na kamenu vrt. Na primjer, ako vaš vrt je okružena bujnim zelenilom i vaš vrt pun stabala, onda također možete obojiti vrt u shemu boja koja sliči teksturi trave.
Kamena Patio Ideje # 3; Ako sam ikada izgraditi veliku kuću, moj vrt bi definitivno podsjećaju na palubi gusarskom brodu. Ovaj svibanj zvuk djetinjast, ali sam vidio i uživao neke zabave ispunjen sati na takvom palubi. Kao pravi gusarski brod, ovaj paluba će čak imati navigaciju palubi, tvrđave palube i jedro postove, zajedno s jednom jedro, sastavljena od platna.
Sljedeći je popis slučajnih kamena vrt izgradnji ideja, da sam došao preko dok proučavanje različitih vrsta kamena dizajna vrt krajoliku.
Jeste li ikad pitali o stavljanju sjedenje na kamenu vrt. Pa onda, ako ne, uzeti u obzir postavljanje kovanog željeza vrt namještaj na kamenu vrt. Kovanog željeza i kamena dodati izuzetno šarmantan i berba žalbu na vrt. Od kovanog željeza namještaja je vrlo izdržljiv i otporan na starenje prirodnih elemenata. Ovaj tip kombinacija dokazuje da se vrlo impresivan, u slučaju da vas pozivam posjetitelje preko na vrt. Namještaj se također može koristiti da imaju lijep šalicu kave ili čaja tijekom večeri lijeni. Od kovanog željeza namještaja i kameni vrt idu dobro zajedno i imaju tendenciju da se opustite, i fizički i emocionalno, ako se provesti neko mirno trenutaka uz vrt.
Jeste li ljubitelj hrane i uživati ​​kuhati? Onda je ovo konačan lijek kako bi vaš vrt živo i lijep, s ukusna miris roštilja. Znati što mislim? Jednostavno dodajte roštilj u vrt. Ja bih preporučio da za dodavanje kamena ili cigle roštilj u vrt.
Ovo je jako dobra ideja koji čini kamen vrt iskoristiv, gotovo tijekom cijelog dana. Jednostavno dodajte pokrov na vrt. Da biste dobili još bolju ideju o naslovnici, odnose se na stvari kao što su vrt cover ideje koje će vam dati vrlo dobra ideja veliki vrt pokriva. Možete koristiti opsežne ideja, kao što su drveni pokriva, pa čak i kišobran pokriva. Najveća prednost dodavanja pokriva je da je vrt postane upotrebljiv u bilo koje doba, čak u kišnoj sezoni. Također možete mjesto drveni namještaj, ako mislite da imate vrt pokriti.
To je ideja kameni vrt da sam proizlaze iz vrlo smiješan incidencija u mom životu. Jedan od mojih umjetničkih prijatelja koji je opsjednut s djelima Leonarda da Vincija, napravili grafite Da Vinci's radovi na kamenoj terasi svoje kuće. Grafiti bio dobar, ali njegov uzimajući u nevolje sa svojim roditeljima je sigurno smiješan. Ispada da je njegov otac, koji je policajac je čvrsto protiv kriminala i umjetnost grafita.
Također možete inovirati neke vlastite ideje uz pomoć jednostavne tehnike, poput dodavanja kamene klupe ili stvaranje pločica kolaž na kamenu vrt.

0 comments: