Keramičkih pločica Instalacija: Instalacija Keramičke zidne pločice

Posted by sorav at 16:30

Tuesday 27 March 2012

Pločica može nazvati proizvedeni oblik od keramike, metala, kamena i sl. To su sve hard-nošenje materijala. Riječ crijep dolazi od francuske riječi pod nazivom 'tuile'. Pločice se koristiti za mnoge svrhe, kao što je krovište, strop, podovi i sl. Let's premjestiti na razumjeti proces instaliranja keramičkih zidnih pločica.
Keramičkih pločica instalacije - Materijal
Za ugradnju keramičkih zidnih pločica, trebate keramičke pločice, ljepilo za pločice, a injektiranje mix, mjerenje traka, olovka, razina, zatvaranje pukotine, pila se koristi za rezanje pločica, spužva, nazubljenu lopaticu, crijep razmaka, gume plutaju, i razmaka.
Instaliranje Keramičke zidne pločice, prvi korak je da se postavi pravo izgled vašem zidu. Kako instalirati keramičkih pločica, izmjeriti dužinu i širinu vašeg zida, pronađite i započeli instalaciju od centra zida. Dalje bi se osiguralo da li crijep uzorak uklapa ispravno na rubovima ", suho uklopiti 'pločice. , A sada, uz pomoć olovke, nekoliko horizontalne i vertikalne linije treba označiti na zidu, kao i veličina pločica mora biti ista na postizanje oba kraja. , Sljedeći korak je da se primjenjuju pločica ljepilo na zid uz pomoć nazubljenom lopaticom i popraviti pločice na ljepilo. Nemojte zaboraviti ostaviti prostora između pločica koji se može obaviti uz pomoć pločica razmaka. Kako bi se pridaju pločice čvrsto ljepilo, twist pločica malo na ljepilo. ; Nadalje trim pločice na kraju, ako je potrebno. Ako pločice su oštri u završava, šmirgl papir se može koristiti da ih zagladimo. ; Ostavite pločice na suho i obveznica ispravno s ljepilom za cijelu noć. , Provjerite da pločice su presušila sljedeći dan, a zatim uklonite razmaka pločica, Slijedeći korak je da se miješati žbuku. ; Nanesite talog na oko 45 stupnjeva kut uz pomoć gumene float. Višak ili neželjenih talog mix može biti uklonjena uz pomoć spužve. ; Uklonite izmaglica koja se pojavljuje na talog nakon otprilike 60-70 minuta. ; Završni korak je da se katranizirati i pečat rubova. , Dok je korištenjem keramičkih podnih pločica na zidu, mnogi ljudi naići neka uobičajena pitanja kao što su, koju vrstu ljepila mogu koristiti na keramički zid? ili kako boje keramičkih pločica zid?. Pa, lateks ljepilo ili ljepilo je sugerirao da koristite kako bi se ojačala povezanost između pločica i zida. Slikarstvo keramički zid pločica nije težak posao. Morate pročišćavati crijep kako bi ga čistim potpunosti. Sljedeći korak je da se brusnim papirom i pijesak blok i uklonite sjajne površine od svaki kutak pločica. Nadalje, nakon čišćenja pločica, nanesite temeljni obveznica kako bi se obveznica pločica i boja. Na sušenje prajmera, boja pločica sa uljanom bojom i pustiti da se osuši. Morat ćete primijeniti nekoliko kaputi i neka crijep suho, tako jak površina je stvorio. Ovaj postupak može se primijeniti za unutarnje kao i vanjske keramičke zidne pločice.
Kada instalirate keramičke zidne pločice, koje je potrebno poduzeti neke mjere predostrožnosti. Potrebno je nositi rukavice ruke dok koristite žbuku i ljepilo. Pločice se mogu razviti oštre rubove, dakle brinuti kako bi se izbjeglo dobivanje ozlijeđen i rukovati pažljivo pločice. Otporni na vodu za injektiranje će biti predložen ako pločice su vjerojatno da će postati mokra. Za poboljšanje izgleda, atraktivno dizajner pločice mogu biti odabrani i vi možete biti primijeniti svoju kreativnost i maštu, a slikarstvo pločice.

0 comments: