Vjenčanje Photography Savjeti

Posted by sorav at 04:27

Sunday 15 January 2012

Vjenčanje Photography uživa važno mjesto među različitih žanrova fotografije. Fotografija, kao kreativni medij, je narasla u skokovi i granice. Iz modni fotografiranje na portrete, pupi fotografi mogu uzeti svoj izbor za karijeru izbor koji je se nalazi na njihovim osobnim preferencijama.
U novije vrijeme, fotografiranje vjenčanja je otišao izvan tradicionalnog izbliza i grupa fotografija. Uz sve veći broj zahtjeva od clienteles, vjenčanje fotografi sada imaju slobodu eksperimentiranja, što im omogućuje da otkriju svoje kreativnosti. Dakle, ono što čini dobru fotografiju? Pa, odgovor leži sa fotografom sebi! To je kako fotograf perceives subjekt i uokviruje vizualni u najzanimljiviji kut, to jest najveće važnosti! Fotografiranje vjenčanja zahtijeva određenu prisutnost uma od fotografa točke gledišta i njegovu / njenu sposobnost to hvatanje akcije i posebne trenutke! Iu slučaju digitalne fotografije, stvari imaju samo postati lakše! Ovdje ćemo pogledati neke važne savjete za fotografiranje vjenčanja.
Savjeti Vjenčanje Photography
Studija mjesto, da li ste profesionalni ili početnik s fotografijom, morate proučiti mjesto vjenčanja unaprijed. S vremena na vrijeme, postoji svibanj biti više od jedne lokacije. Znati kako tim mjestima će se pojavljivati ​​u različito vrijeme na dan. Možete čak i pitati par posjetiti lokaciju zajedno s vama za neki test metak. To će dati naznaku o konačnim rezultatima.
Pobrinite se pucati s dovoljno svjetla, Ako je to u zatvorenom prostoru, osigurati da postoji dovoljno prirodnog svjetla filtriranje kroz prozore i vrata. U otvorenom, morate razmišljati o oštre suncu. Grubo sunca je nešto što definitivno neće laskati Vaše fotografije. It baca duboko sjene na tu temu, što daje loš učinak. Zabilježite vrijeme događaja unaprijed. Fotografije kliknuli u večernjim satima svjetlo će dati prodoran pogled na fotografijama.
Isprobajte varijacije u kutovima, stoji u jednom mjestu, a klikom na fotografijama samo da će vam dosadno rezultate. Biti malo podebljan i pokušati raznim kutovima čak i ako to znači da bi trebala stajati u različitim čudne pozicije! Ključni element za hvatanje savršen kut i raspoloženje u trenutku! Možete pokušati nešto drugo umjesto normalnog skupine fotografija. Pitajte prijatelje od parova da eksperimentirate i dobiti ih postaviti drugačije!
Pomozite par se osjećati ugodno, kao fotograf vjenčanja, trebali biste imati velik vibing s par. Na dan vjenčanja, postoje šanse par može osjećati pod stresom i nervozna i morate osigurati da se osjećaju ugodno. U konačnici će vam dati najbolje rezultate u svoje slike. Napravite gosti se ugodno osjeća kako bi se izbjeglo dobivanje smiren metak. Lijepo uokvirene fotografije su sredstva na svoj portfelj.
Razmislite o pozadini subjekta; U vjenčanje, tu je dužan do kaosa. Morate misliti o tome unaprijed i predviđanje mogućnosti! Ovo je jedno od područja gdje bi trebao osloniti na vašu prisutnost duha i odlučiti što izgleda najbolje za vaše skladbe. To je kada pripremi unaprijed pomoći će vam da se bolje kompozicije. Međutim, ti bi trebao držati oštar vidikovcu za zatrpan do mjesta i područja, koji nemaju potrebnu količinu svjetlosti. Možete čak i pitati predmet pomak nekoliko koraka kako bi se postigla odgovarajući kut. Širok otvor blende također postavka može pomoći da zamućenja podrijetla!
Uvijek razgovarati s Vašim klijentima o vrsti očekivanja da će imati. To će vam pomoći da imate bolju ideju da znaju kako to naokolo ići zadatak. Eksperimentirajte malo bez straha rezultate! Uostalom, nikad ne znate kada će ući u ligu poznatog fotografa!

0 comments: