Električni Radiant podnog grijanja

Posted by sorav at 02:26

Tuesday 31 January 2012

Što se tiče zatopljenja tijekom zimskih mjeseci je u pitanju, konvencionalnih sustava grijanja nisu dovoljni za topli cijelu kuću, a posebno podova i zidova. Za stvaranje udoban toplo etaže, možete se odlučiti za električno zračenja sustave podnog grijanja. Oni su idealno rješenje za grijanje podova koji su osjetljivi na jako hladnim temperaturama, kao što su pločice, laminati, kamenje i konstruirana šume. U novije vrijeme, većina kuće odlučuje za ugradnju električnog zračenja topline poda povećati nivo udobnosti svojih domova tokom zime.
Sustave podnog grijanja: Električni Radiant Parket
Električni zračenja podnog grijanja pružaju izravne topline kata kroz fenomena prijenosa topline zračenjem. U takvom sustavu, električne energije koristi za zagrijavanje poda, iz kojeg se toplina isporučuje izravno protiv osobe ili stvari kroz zračenje topline (koji se nazivaju i infracrvenog zračenja). Govoreći o konfiguraciji električnog zračenja podno grijanje, električni otpor grijaći kablovi su instalirani na ili ispod poda, koji su povezani s strujni krug.
Kad je sustav uključen, toplina iz kabeli zagrijavanja površine poda. Jednostavnije rečeno, djelovanje električnog zračenja podno grijanje manje ili više sličan jedan električni toster. Zagrijavanje sobu katu može potrajati oko 30-40 minuta. Ozaren podno grijanje sastoje se od termostata koji služi u svrhu kontrole grijanja razini. Možete podesiti temperaturu po željene raspon.
Možete uzeti u obzir postavljanje električnih panela tijekom remodeliranje podova. Prvo, grijaći kablovi su položili ravnomjerno, iznad kojeg gipsa cementa izlio. U rashladnoj, cementna suši i stvara čvrste ploče s ugrađenim kablovima unutar njega. Takva ploča se koristi kao baza za završetak podova kao što su pločice. Ako koristite na već izgrađene crijep kat ili laminatom, otirači izrađeni od električki vodljivi plastike su dostupni na tržištu. Takve tepisi izravno su ugrađeni u pod kat za električnom zračenja podno grijanje.
Električni Radiant podnog grijanja: Pregled
Radiant grijanje pruža mnoge prednosti u usporedbi s konvencionalnim baseboard ili druge sustave grijanja. Glavna prednost električnog podnog grijanja zračenja je da je energetski učinkovit, kao i toplina prenosi direktno, bez otpada, što nije tako u slučaju prisilnog zračnog sustava grijanja. Još jedna prednost je jednostavna instalacija i jednostavan rad električnih blistava podova.
Za uštedu energije, odaberite električnog zračenja sustav za podno grijanje s većim termalna masa. Ako postoji vrijeme uporabe stope objektu (manje električnih naboja tijekom off - vrh sati) u vašem području, možete staviti na sustav tijekom off-vrh sati. Uz značajan termalna masa sustava, uskladištene topline će biti dovoljno za zagrijavanje etaže za oko 8 do 10 sati bez električne energije daljnje ulaz.
Možete koristiti električni ozaren grijanje u podovima koji su teško zagrijati proširenjem sustava kućnog grijanja, kao što su kupaonice, kuhinje i podruma. While nabave električne zračenja sustava podno grijanje, možete dućan okolo za energetski efikasan sustav. Također, usporediti cijene različitih marki da biste dobili dobar posao. Još jedan faktor uzeti u obzir pri kupnji električnog zračenja sustav grijanja je jamstvo a neki brandovi nude 30 godine jamstvenog perioda.

0 comments: