Izravnajte valovitu kosu

Posted by sorav at 00:58

Friday 20 January 2012

Mogu se odnose jako dobro na woes onih koji su prirodno valovite kose i želite da biste dobili osloboditi od dosadne, ne podliježe valovi. Ravno, bez kovrča kose je nešto što mi žude za gotovo svakodnevno, posebno na loše hair dana. Ako imate suhu valovitu kosu, vaši problemi su samo dodao da, kao i kosa postaje još ne podliježe. Onda je i inače "je trava naivčina na drugoj strani" i "ja želim ono što ne imaju 'situacije. Oni rođeni s ravnom kosom želite kovrcavu ili valovitu kosu, i ljudi poput nas koji su rođeni s valovite kose, žele ravnu kosu. Tako, spomenuti nastavku su nekoliko savjeta o tome da ispraviti valovita kosa, ali dopustite mi da vas upozoriti, te zahtijevaju puno vremena i strpljenja, pa ne očekujte instant i čarobnih rezultate u prvi put.
Putevi to Izravnajte valovitu kosu
Korištenje Hair izravnavanje ili stan Okovi, Korištenje hair straighteners ili stan Okovi, valovita kosa može se jednostavno ravnanje, ali to će trajati samo nekoliko sati ili najviše za cijeli jedan dan. Postupak mora biti korišten za izravnati valovite kose s kose straightener ili kosu željeza. Prvo, trebate oprati kosu čiste s šampon i omekšivač, po mogućnosti jedna za valoviti and neposlušnu kosu. Zatim, suhu kosu temeljito, koristite sušilo za kosu ako ste u žurbi. Nakon što je Vaša kosa je dobro osušeni, koristiti širok glasan češlja češlja kosu ravno dolje. Priključite kosu straightener i pričekajte za to zagrijati, srednje topline će biti dovoljno. U međuvremenu, nanesite losion za zaštitu topline u cijeloj dužini kose i pustiti ga boravak za oko minutu. Do sada, straightener bi postali dovoljno vruće. Uzmi male, tanke dijelove vaše kose i isječak straightener odjeljak blizu tjemena. Pokreni straightener od te točke do vrha dlake. Ponovite ovaj dok se sve vaša kosa je ispravljeno i pada stan.
Korištenje Blow sušači; Korištenje puhati sušači izravnati valovitu kosu će se mnogo više vremena u odnosu na kosu straighteners. Ovaj postupak treba malo iskustva kao puhati sušenje kose ravne, sami, bit će malo teško u početku. Nakon što naučiti tehniku, to bi trebalo biti relativno lakše i brže. Prvo, operite kosu i ručnika ga dobro osušite. Nanesite losion toplinsku zaštitu za kosu i pustite da ostane. Podijelite vaše kose na dijelove, uzeti jedan dio i isječak se ostatak. Pomoću okrugle i ravne četke, trčanje fenom o dužini kose istodobno s četkicom. Možda ćete morati ponoviti ovaj dvaput ili triput za isti odjeljak dok kosa postaje ravno. Ovaj tip ravnanje kose trajat će samo nekoliko sati.
Hair Izravnavanje Šamponi, uređaje i serumi; To su hair ravnanje proizvodi koji tvrde ravne kose, ako se koristi. No, ostaje činjenica da su rijetko rade. Kada su sve tri se koriste u sprezi, oni mogu biti malo na snazi, ali ne daju optimalne ili željene rezultate. Međutim, možete koristiti ove prije korištenja hair straighteners ili puhati sušenje kose, kao pomoć izravnati valovitu kosu.
Ravnanje kose permanentan, također poznat kao toplinske reconditioning, ovo je najučinkovitiji način izravnati valovitu kosu i njegove rezultate posljednjih više od šest mjeseci. Međutim, ova tehnika zahtijeva puno održavanje ali i dosta štete mogu nastati na kosu tijekom procesa stalnog ispravljanje, pa se odluče za njega samo ako ste stvarno očajan da imaju poker ravno kosa.
Možete probati bilo koji od gore navedenih tehnika izravnati valovitu kosu. Međutim, tijekom bilo kojeg od njih, provjerite da li se upuštati u pravilnu njegu kose i održavaju zdravlje vaše kose.

0 comments: