Domaći šampon Recept

Posted by sorav at 00:27

Wednesday 18 January 2012

Šampon je važan vid kada je u pitanju održavanje i poboljšanje kvaliteta naše kose. Izabrati pravo šampon je važan dio njegu kose. Navedene u nastavku su neke domaće recepte šampon koji će vam pomoći napraviti različite vrste šampona.
Domaći šampon Recept 1:; Sastojci potrebni su 4 vrećice kamilice čaj ili pregršt svježeg cvjetova kamilice, 4 žlice čiste sapun pahuljica, 1 ½ žlice glicerina. Dopusti teabags da upije prokuhanu vodu za otprilike 10 minuta. Sljedeći je korak ukloniti čaj vrećice i dodajte preostale tekućine uz sapuna pahuljice i dopustiti sapun omekšati. After the sapun softened, dodajte glicerina u smjesu i miješajte dok smjesa je pomiješan dobro. Ulijte ovu smjesu u bocu i stavite ga na tamnom i hladnom mjestu.
Domaći šampon Recept 2:; materijalima koje će zahtijevati su ¼ šalice destilirane vode, ¼ cup tekući sapun Kastilja, ½ žličice jojobe i grožđa sjeme ili drugog svjetlosnog biljno ulje. Izmiješati sve gore navedene sastojke i spremiti u boce. Shake to dobro prije upotrebe. To nije kao debela kao komercijalni šamponi, ali, to je vrlo učinkovit. This šampon Također će pomoći da se smanji gubitak kose do neke mjere.
Domaće šampon Recept 3:; Za sljedeći postupak, sastojci će zahtijevati su ¼ šalice destilirane vode, ¼ šalice tekućeg sapuna Kastilje, ¼ šalice gel aloe vere, 1 žličica glicerin i ¼ žličice jojobe i avokada ulja. Izmiješati sve sastojke i dobro pohraniti ga u bocu. Prije nego što ga koristite, dobro protresti, a zatim primijeniti na svoju kosu. Uslijed primjene, držati ga na svoju kosu za neko vrijeme, a zatim dobro isprati.
Domaće šampon Recept 4:; sastojci ćete zahtijevati za ovu prevenciju gubitka kose šampon se 1 čaša destilirane vode, 1 šalica Kastilja sapun, čaj od kamilice 6 vrećica i 1 ½ žlice glicerina. U šalicu kuhane vode, strmim the vrećice za 20 minuta. Izvadite vrećice čaja i dodati sapun Kastilje na čaj. Dodati glicerin i promiješati dok se smjesa dobro smjesu. Sipati ovu smjesu u zatvorenoj bočici i mjesto ova boca u tamnom i hladnom mjestu. Chamomile djeluje kao prirodni sijeva agent dakle, sve one koji žele posvijetliti kosu, možete se odlučiti za ovaj šampon recept.
Domaće šampon Recept 5:; za izradu ovog mirisnog recept, od vas će zahtijevati ¼ šalice destilirane vode, ¼ šalice tekućeg sapuna Kastilje (limuna), 2 žlice suhog ružmarina, 2 žlice slatkog bademovog ulja, ¼ žlica ulja, koje će dodati miris. Kuhati destilirane vode i dodajte 2 žlice suhog ružmarina u njega. Sljedeći postupak je dodati sve sastojke da to i dobro promiješajte dok se svi sastojci mješoviti. Čuvajte ovu mješavinu u bočici. Možete koristiti bilo koje vrijeme kao i šampon. To je također dobar Ćelavost rješenje.
Domaće šampon Recept 6:, ovaj recept za domaće šampon can odijelo bilo koji tip kose. Sastojci potrebni su ¼ čaše destilirane vode, ¼ šalice tekući sapun Kastilja, ½ žlice jojobe, svjetlo biljno ulje ili grožđa sjeme, 3 žlice ružmarina, 1 žlica limun trava, ulja 2 žlica čaja i ½ žlica ekstrakta vanilije. Kuhati destilirane vode i dodati ružmarin i limun trave da ga i strmim njega. Procijedite čaj lišća i ostavite ga da se ohladi. Sljedeći je korak da biste dodali sve sastojke i vodu i da ga promiješajte. Sada, dodajte vaniliju, sapun i stablo čaj ulje na ovu smjesu. This sprema vaš šampon koji se može koristiti bilo koje vrijeme. Čuvajte ovaj šampon u čvrsto zatvorenoj boci.
Za brigu o kosu, njega kose različitim proizvodi dostupni na tržištu. Šampon je jedan od njih. Ali svaki puta, nije moguće da su ti šamponi svibanj odijelo naše kose. Ako je to slučaj, onda možete se odlučiti za domaće šampona. These domaće šampon recepti su jednostavni za napraviti i također zahtijevaju manje vremena. Svaki jedna nema isti tipu kose i tekstura. Možete odabrati onaj koji će odgovarati vaše kose.

0 comments: