Mobile Home Kat popravak

Posted by sorav at 14:00

Sunday 29 January 2012

Voda je najočitiji i najveći neprijatelj na podu svoje kućice. Na podu se treba popraviti svaki sada i onda. Mobilna kućica kat popravak zadatak je malo naporan i dugotrajan. Općenito, stručnjaci su čak najmili za iste. Ali, ako želite učiniti sami ovaj put, ovdje je članak podržati vaše napore. Štoviše, što drugo može usporediti zadovoljstvo dobivate održavanje i popravak vašeg doma na svoju vlastitu. Let's to isprobati.
Kako bi se popraviti mobilne kućice kat, trebate neke alate poput čekića, dlijeta, odvijači, pile, i zaštitne naočale. Radeći s takvim alatima, vaš glavni zabrinutost bi trebao biti vaše sigurnosti. Najsigurniji način samo-zaštite je da se ovdje slijediti alata "smjernice i rad oprezno. Nikada nemojte zaboraviti nositi naočale. Vi svibanj osjećati da je dodatni težine na vaše oči, no to će vas zaštititi od splinters drva ili željeza koji mogu doletjeti u vašim očima.
Mobilna kućica kat popraviti odvija se u dva glavna koraka - uklanjanje starih podnih ploča i ugradnja novih katu. Čitajte na znati detalje svaki korak.
Uklanjanje oštećenih ili post Floor: Ako imate instalirane sve vrste podnih obloga ili tepih na podu, uklonite ga. Mark niz linija koje su trg s podnim gredama ili podršku. Podržavaju grede na kojima je na podu zajednice nazivaju se greda. Postavite pile malo dublje od poda i vidio iz oštećenih ploča. Iskoristite linije morate polagati kao vodič. Na taj način, možete vidjeli sve daske na podu, jedan po jedan. In slučaju samo dio poda je oštećena, a vi ne namjeravate popraviti cijeli katu kuće, a zatim iščupati samo oštećeni dio i raditi na tom dijelu. Za podu uz zid, ti bi trebao chip iz stare zajednice. Kada je uklanjanje posao, temeljito očistiti greda, posebice gornjem dijelu. Osigurajte da the grede su ravne. S čišćenje, uklanjanje korak je ostvaren.
Instalacija novog Kat: Pod ploče su dvije vrste se međusobno razlikuju po dimenzijama sam. Jedan od njih je dva četiri, a druga je dva po šest. Vaš izbor ovisi o dimenzijama joists koje ste instalirali u Vašem domu. Sljedeći opis temelji se na dva po šest katu zajednice. Cijela metoda je isti za svaku vrstu.
S instalacijom novi pod počinje s kadriranja dva po šest odbora između poda grede. Tu, u tom koraku, trebate primijeniti tehniku ​​poda odbora instalacije. Instalirajte dva po šest odbora u takav način da samo polovica poda STROPNA podržava ruba jedan dva po šest, i druga polovica je lijevo podržati ruba još dva šest katu odbora. Pobrinite se da svi podu zajednice imaju svoje rubove podržan na podu grede. Vijak u dva po sixes i prođite kroz krajeve pod kutom tako da oni idu preko poda joists. Odlaskom na in ovaj način, te bi se lako dovršiti posao kadriranja. Nakon oblikovanju je više, čisto okvira da bi se uklonili Humps u novom podu. Čine ga točku kako bi se debljina poda isti kao, ili barem blizu isti kao, debljina starog poda. Možete koristiti podmetač dionica na novi pod da ga donijeti na razini postojeće katu. Možete koristiti poda punila čak i gore onih područja koja nisu flush. Ako niste zadovoljni s izravnavanje ploča, možete iznijeti na daske i zamijeniti ih. Osigurati da su sve dva po sixes su pričvršćeni za okvir. Uz to, mobilne kućice katu popravak rad ostvaren. Počistiti sve ostatke iz tog područja. Sada možete proširiti tepiha ili podnih obloga opet. Ako vam je podnih obloga je previše star ili nije dovoljno dobar za novoinstalirani kat, ovo je vrijeme možete planirati instalirati novi tepih.
Ako pročitate ovom članku, morate saznati kako je lako za napraviti mobilni popravak kuće katu. Ako ste to učiniti sami, ne samo da štede novac ali će uvijek njegovati doživljaj da radi nešto za dom te volim toliko.

0 comments: