Otvoreni vrt Ideje

Posted by sorav at 19:39

Friday 13 January 2012

Kul zefira na ljetna večer, dok sjedi u svom vrtu, a sipping on chilled pivo je zaista ugodnijim iskustvo. Ukusno učinio-up vrt čini se osjećate sve toplo i volio. Vaš vrt je mjesta za svakoga u kući. Pa dok ukrašavanja to, možda želite uzeti u obzir za ljuljanje stolice za stare osobe, neki udoban Sofe za goste i kut da djeca mogu nazvati svoje vlastite. Prilikom projektiranja ovo mirno povlačenje imajte na umu dimenzije područja, tako da možete kupiti odgovarajući vrt namještaj. Osnovni otvoreni vrt ideje vaš patios funkcionalne, zanimljiv i estetski lijepo.
Definiranje vaš vrt stilu; ključne riječi u definiranju vaš vrt stilu 'svoje'. Vaše ukuse i izbori će odrediti vaš stil vrt. The "ti" element će donijeti osobni utjecaj prilikom projektiranja vrt. Da bi otvoreni prostor kao udoban i smirivanje god je to moguće, kupiti garniturom za sjedenje i jastuci, cvjetnjaka i pribor u svoje omiljene boje. Odlučite stav vašeg otvoreni vrt i ideje za otvoreni vrt kao dobro. Odlučujući stav znači li to želite formalne, opušteno, glamurozno ili bilo koji drugi način.
Ideje za otvoreni vrt, Red Brick Road; Brick patios su slikoviti realnost, kao i oni nalikuju onima na kukičane krpe. Oni su ne samo lijepe za pogledati, ali i krupan. Dobra kvaliteta opeka će osigurati da oni dugo trajati. Možete otvoriti tamnozeleni grmlje uz crvene opeke put, koji će dovesti do bujnom zeleni travnjak. Prije donošenja cigla vrt, uzmite u obzir vrijeme živite u, jer su neke cigle značilo za led, a neke su namijenjene vruće klime. Crni namještaj vrt će biti idealan za uživanje u jutarnju kavu u svom crvena cigla vrt.
Samo Casual vrt, Grad građanima će znati što je casual vrt donosi u dom. U opuštenoj i ohlađen out osjećaj je blagoslov, nakon duge naporan dan u uredu. Kako bi vaš vrt izgledati ladanje, utrti put s prirodnim kamenjem, s neravnim cuts. To će mu dati pogled slučajan, već vrlo casual osjećati previše. Imati razne šarene grmova, ruža i višegodišnje biljke uz pločnik, što će dovesti do palubi ili vrt. Za održavanje trošne šarm, koristite stare re-polirani drveni trupci, kao dasaka sjediti dalje. Cane namještaj s bijelim jastucima će ići jako dobro da bi vaš vrt izgledati povremeni i cool! Dakle ovdje je još jedno od mnogobrojnih otvoreni vrt ideja baš za vas.
Voda Ribnjak Patios, Voda ima to je šarm mir i tišina. Sumorno vode djeluje umirujuće. Stvaranje vode ribnjak desno u sredini svog vrta. Idi na prirodne boje kamenja, umjesto slikanja vrt. Napravite vrt stijena, sa zanimljivim aranžmanima stijena. Kovanog željeza namještaja stavki će izgledati savršeno za vodom ribnjak terase. Pogledajte ptica piti vode na ribnjak vode, dok se prvi gutljaj energiju u dan. Drugi način uključivanja vode u vaš vrt je da oazi.
Urban Patios; Da bi vaš vrt izgleda vrlo urbani i moderni, ići u popločan popločavanje. Have šik lampa postove asfaltiranom putu. Držite na travnjak Prim i pravilno, kao i trim biljke redovito. Kovano željezo namještaj mješavine dobro s urbanim patios.
Otvoreni vrt uređenje ideje će vam dati ideje za uređenje. But izvršenje otvoreni vrt ideje je vaš posao. Da bi se lako, napraviti uzorak proračun koliko bi zahtijevati za vrt i procjenjuje vrijeme okvira. Sjeti se da ćete uživati ​​u prostor koje ste stvorili sa svojim izborom. Stoga, radosti je tvoj izbor, uspjeti dobro!

0 comments: