Uklanjanje keramičke podne pločice - Kako to Maknuti Keramičke pločice

Posted by sorav at 13:17

Sunday 22 January 2012

Uklanjanje keramičkim podnih pločica nije lagan posao i mnoge homeowners izbjeći keramičkih pločica uklanjanje while obnove njihove kuće. Uklanjanje keramičke pločice je hectic i dugotrajan posao. Mnogi ljudi zaposliti stručnjake za skidanje keramičkih pločica podnice koje im troškovi tisuća dolara. Iako je to težak posao, to ne može činiti bez angažiranja usluge profesionalnog i uštedjeti mnogo novca. Posao potrebno najmanje dva do tri dana da kompletna i jedan mora biti zdrav i fit, kao i uklanjanjem podne pločice težak posao. Prije nego što smo razgovarali na način kako maknuti keramičke pločice, neka nam se pogled na opremu za iste. , Krovovi Lopata, Hladno Dlijeto, injektiranje Saw, nožem za mješanje, Kat ogrebotina, zastitne naocale, Spužva, Kako to Maknuti keramičkih pločica: Priprema, Prije početka uklanjanja keramičkih pločica, neke sigurnosne mjere treba poduzeti. Zaštitite oči noseći naočale, jer postoje šanse da crijep chips svibanj ići u oči tijekom procesa uklanjanja. Nosite masku kako bi se spriječilo prašine od stupanja na nos i usta. Također, nositi rukavice da zaštite ruke. Rasporedi za metlu i lopatica za smeće ukloniti prašinu koja će akumulirati nakon uklanjanja keramičkih pločica. Vi ćete zahtijevati spužva za čišćenje čestice prašine na zidovima i podu.
Kako to Maknuti keramičkih pločica: Uklanjanje injektiranje; Skidanje žbuka je jedna od važnih koraka kod uklanjanja keramičke pločice. Uz pomoć komunalnih nož, grebanje uzduž talog linije. Ponekad talog može ukloniti samo pomoću uslužnog programa za nož. Koristite dlijeto i čekić, ako se ne može ukloniti za injektiranje samo pomoću uslužnog programa za nož. Uklanjanje za injektiranje olakšava uklanjanje keramičkih pločica. Pobrinite se da uzmete sigurnosne mjere spomenute u prethodnom koraku.
Kako to Maknuti keramički pločica: Uklanjanje Keramičke pločica, Jednom kada ste uklonili žbuku, uklanjanja keramički crijep postaje lako kao i sve četiri strane pločice su slobodne. Locirajte labav pločice, ako postoji, dodirom na svake pločice. Labav pločice čine uklanjanje svih keramičkih pločica lako. Dodirnite slobodno komada uz pomoć hladno dlijeta i čekića. If pločice ne bi ukloniti mimo pravedan pritiskom koristiti bušilica i napraviti rupe u nekoliko dijelova crijep. Izrada rupa će podijeliti pločica na manje dijelove. Zagledati manje komade pomoću čekića. Nakon što ste uklonili keramičke podne pločice, koristite kat strugalicom ukloniti bilo kakve ostatke ostataka pločica ili ljepila ostavio na podu. Vi ne trebate brinuti o bilo manjih oštećenja na sub-kat, kao što se lako može popraviti kada će se instaliranje novih keramičkih pločica. Međutim, trebali biste biti oprezni da ne uzrokuju teška oštećenja na sub-kat. Očistite i uklonite sve područje prašine i ostataka lijevo nakon uklanjanja keramičkih podnih pločica. Mokro spužvu i očistite pod-poda.
Uklanjanje keramičkih podnih pločica može biti teško za veće površine. Preporučljivo je da bi trebali zaposliti profesionalnog ako područje je veća, jer postoji više šanse uzrokujući nepopravljivu štetu na pod-poda. Možete ukloniti pločice za sebe, ako želite ukloniti pločice iz malog područja.

0 comments: