Cornrow pletenica Stilovi

Posted by sorav at 05:51

Sunday 15 January 2012

Svi se sjećamo iz Bo Derek filma 10 i ludo i totalno cool cornrows je sported. Pa, ako Bo započeo trend, onda se i druge poznate osobe nisu daleko iza. Iz cool cornrows of Snoop Dog iznimno čudne one sported David Beckham, svatko čini se da su usvojili pletenica frizura za taj ekskluzivni izgled. Frizure koje je stvorio takve glasine u modnoj sklop je vrlo drevne porijekla. Nakon uobičajeni način styling kose u Sub Saharskoj Africi stoljećima, cornrows stajao religija, srodstvo, status, dob i etnička pripadnost osobe. Kao Zapravo, što možete vidjeti crna pletena frizura kao cornrows, na drevnim hijeroglifski kipovi i rimske novčiće. Za ropstvo je cornrow pletenica stilova u Ameriku došao u kojima je korišten kao sredstvo za protest protiv ropstva. S pojavom hip hop kulture u 1980, ova frizura rastao u neravnina i razbio kulturne granice, s više i više ljudi to usvajaju. Kako vrijeme razvijao, osnovni paralelno cornrows napravili način za funkier geometric obrazaca i kovitla. Bacite pogled na neke od stilove cornrow pletenicu.
Cornrow Pletenica Frizura, a cornrow pletenice svih stilova su made by pletenice kose stan protiv skalp. Oni obično počinju odmah iza području gdje vam šiške će započeti i općenito kraj neposredno prije tjemenu. Iako tradicionalni cornrow stilovi su obično izrađena u jednostavnim, ravno linije, komplicirane geometrijske i krivuljnom dizajna također usvojeni su posljednje vrijeme. Osim toga, školjke i ostali pribor za kosu se koristi za ukrašavanje pletenice.
Kako to Stvoriti Cornrow Pletenica Stilovi; Metoda za stvaranje tradicionalni cornrow je pomoću podmukao pokupiti tehniku. Proces uključuje sculpting usjeka u odjeljke u pletenice. Ovo treba učinjeno čuvanje konačni rezultat na umu kojem će Vam pomoći izraditi glatka i zakrivljena contour Rastanci. Ovdje jesu skaline za one žele znati kako da oblagati cornrows.
Podijelite kosu u sekcije, ovisno o kako mali želite pletenice biti. Zatim podijelite ovom odjeljku u tri jednake nitima. Napravite normalan pletenica od oko 2 uboda da biste započeli s. Holding dva vanjska nitima stranu, posegnite down under ovo početno pletenicu, dodati malo kosu kako sredini cjedilu. Zatim na vama je potrebno da u potpunosti merge ove nove kose na sredini cjedilu, tako da ona postaje dio njega, i opet imaju 3 nitima. Vi sada morati napraviti pletenica bodom od ove tri nitima. Nastavite pletenice, dok je svaki puta dodajući malo više kose na sredini cjedilu i ponavlja ovaj postupak sve dok ste ponestane kose za dodati. Secure vaš cornrows s ugriz perla, sušilo isječak, kraj bar, barette ili bolo tie savjet.
Choosing jedan Cornrow Pletenica Style, iako ovu osnovnu cornrow dizajn još uvijek zadržava popularnost, stilova uvijek može izmijenjena temelji na kosu stilist stvaralaštva i mašte. The cornrow stilova za muškarci trebali odijelo njihove lice i osobnost. Zapamtite Sean Paul te zadivljujućim cornrow frizura? Pa, on svakako dobio taj hairstyle pravo. Također za muškarce, duljina kosa bi trebala biti najmanje 10 cm dopustiti frizer neke kreativnosti. Slično, postoje opterećenja cornrow stilova za žene dostupne na internet i s stilista. Možete pogledati gore cornrow pletenicu slike stil i odaberite onaj koji želite.
Međutim dok odabirom dizajn hair pletenice, zapamtite da cornrows mogu ostati s vama za nekoliko tjedana i stoga, važno biti udoban sa stilom ste odabrali. Stil cornrow pletenica koje odlučite, treba praktične i treba odijelo vašem životnom. Blistav i otkačeno dizajn možda biti velik za posebne prigode, ali je do vama da odlučite li bi biti lako gledati nakon i biti prikladno za svakodnevnu trošenje. Međutim, frizuru treba biti daleko od dosadna. Jednostavno odaberite prilagođeno i jedinstven cornrow da pristaje vaąim kose, osobnost i lifestyle.

0 comments: