Kako ukloniti vosak s tepiha

Posted by sorav at 20:54

Wednesday 25 January 2012

Svijeće su dio gotovo svakog slavlja. Međutim, ti slatke mirisna stvari ljubavni užitak često ostavljaju prljavu voska mrlje na naš dragocjeni sagovi i druga presvlake. Često, vosak kaplje tako brzo i otvrdnjava gore prije nego što se vremena za ništa učiniti. When vosak kaplje na glatke ravne površine, to je lakše za čišćenje. Ali čišćenje voska od tkanine kao tepih je zamorno, kao što ste svibanj kraj gore radiš štetu na svoj tepih. Međutim, uz pomoć sljedećih savjeta čišćenje tepiha, možete ukloniti svijeća od voska iz tepiha.
Kako ukloniti vosak s tepiha, Uklanjanje voštana svijeća iz tepiha, sve što trebate je paket papirne salvete i krpom željeza. Kao prvo, očistiti sav višak voska na tepihu uz pomoć tupim nožem. Zatim stavite-u željeza i prilagoditi toplo postavka za 'osjetljivo'. Pokrijte voska mrlju s nekoliko slojeva salvete. Kada željezo je dosta toplo, pritisnite na salvete, kako bi se rastopiti vosak ispod. This rastopljeni vosak će biti apsorbiran u slojevima papirne salvete. Primijetit ćete da se većina voska je otišao off. Umjesto papirne salvete, također možete koristiti papir vrećicu ili ručnik ili ručnikom. Što god koristiti, samo bi bili sigurni da ima dobru apsorpciju kapaciteta. Osim toga, budite oprezni oko postavljanja željeza. Nemojte prelaziti temperaturu bilo više nego toplo i odložio postavku pare. Boja sintetičkih vlakana nestaje ako željezo je vruće.
Od ostatka koja je lijevo nakon čišćenja od voska može se ukloniti uz pomoć doma čistača ili alkohola se temelji tepih sredstvom za uklanjanje mrlja agent. Također možete oprati uz pomoć blagi deterdžent, ali budite oprezni o tepih tkanina. Some tkanine nestati kada dođu u dodir s vodom.
Kako zaštititi vaš tepih From vosak; Uvijek kupite one od kvalitetnijeg svijeće koje imaju samo osnovne sastojke kao što parafinskog voska, stearinske kiselina i boje i mirisa agentima. Stearinske kiselina pomaže da se spali voska daleko, na taj način smanjuje količinu voska kaplje. ; Uvijek Stavite svijeću na svijećnjak i pobrinite se da je dovoljno velika da sadrži sve the dripped vosak, tako da nema prelivanja. ; Nikad ispuhati svijeća, uvijek koristite snuffer ih ispuhati. U slučaju, da nemate snuffer, stavite sok staklo preko svijeću da ga ugasiti. , Nemojte vaditi iz svijeća to je mjesto odmah nakon stavljajući ga isključite. Pričekajte sve dok se vosak je očvrsnuo. , Ne svjetlost svijeća blizini prozora, navijača ili toplinske vents. , Ako napravite svoj vlastiti svijeća na kuće, onda ste vjerojatno proliti vosak na tepihu, pa uvijek pokrivaju tepiha sa starom novina, prije nego što nastavite. , Ako znate kako to maknuti svijeća iz voska tepih ispravno, vi ćete biti u mogućnosti da biste ga uklonili brzo i bez oštećenja tepih. Ali, to će biti mudar da bi se spriječilo kaplje na tepihu, na prvom mjestu, uzimanje mjere opreza.

0 comments: