Najbolja mjesta za život u SAD-u

Posted by sorav at 16:52

Thursday 26 January 2012

Preseljenja u novi stan može biti problem, ako niste svjesni od najboljih mjesta za život u. Postoji mnogo toga što trebate uzeti u obzir, prije nego što konačno preseliti na novo mjesto, tako da ne lice većih problema tamo. Suočavanje s neželjenim problema mogu dobiti posebno teško ako ste preseljenja s obitelji i djecom.
Prije nego se preseliti na novo mjesto, te moraju istražiti i o mjestu. Ako odaberete mjesto iz popisa najboljih mjesta da žive u SAD, dobit ćete širok izbor za izabrati iz, kao i informacija u vezi gospodarstva, stanovništva, mogućnosti zapošljavanja, itd. Ovdje je kompilacija od najboljih mjesta za život u SAD-u i informacija o različitim aspektima mjesta.
Top 5 Mjesta živjeti u SAD-u
Br.1: Louisvilleu, Colorado, grad Louisville u Colorado je poznat kao dolje na zemlji mjesto, poznato po trgovinama sladoled i ulica sajmovima u petak noći. To kuće raznim industrijama robustan da razonoditi na hi-tech i zdravstvene zaštite sektorima, to također čini nezaposlenosti daleka mogućnost ovdje. Najvažniji razlog za kretanje ljudi ovdje su velikom otvorenom da se grad nudi, zelene staze, Rocky Mountain National Park i mnoge skijališta. Ostali faktori uključuju dobrog sustava obrazovanja, zdravstvene zaštite prostora i ugodno, čisto i suho vrijeme. Louisville je također važno mjesto što se tiče Colorado turizam je u pitanju.
Br.2: Albuquerquea, Novi Meksiko, Ovaj grad smješten je na obalama rijeke Rio Grande i diči jasne i ugodne i lijepe zelene pejzaže. Gospodarstvo grada je dobro usidren baze Air Force of Kirtland i tvrtke poput Intel Corp i Sandia National Laboratories. Oni također okrenuo je grad u istraživanje i proizvodnju koncentrator. Aktivnosti oko grada su Albuquerque International Balloon Fiesta svakog listopada, biciklizam i golf turniri. This sigurno je zabavno mjesto za život u.
Br.3: charlottesville, Virginia, Ovaj grad se nalazi na podnožju planine i Ridge Blue ima ugodan vremenskim s čist zrak i svježa voda resursa tijekom cijele godine. U njoj se nalazi vrlo poznata University of Virginia. Sveučilište poboljšava kvalitetu obrazovanja, a također sidra gospodarstvo grada. Grad je poznat za visoku zapošljavanja i radnih mogućnosti rasta. Domovi svibanj biti malo skuplji, a troškovi života pristupačne. Sigurno je dobro mjesto za preseliti.
Br.4: Gornji St. Clair, Pennsylvania, Ovaj grad je smješten na brdovitom šume, izvan grada Pittsburgha. Preseljenja ovom gradu je idealan za one koji žele da se presele u mirnom susjedstvu. Stanari ovdje uživati ​​u zelenom okolišu i spokojan izvrstan školski sustav, sa jednim od škola bagging the 'Izvrsnost u obrazovanju' nagradu za oko deset puta. Sportskih sadržaja na raspolaganju ovdje uključuju golf, boćanje, planinarenje, ribolov i biciklizam. U slučaju, trebate neki od velikog grada komforom, nisu daleko, a sve zahvaljujući Pittsburgh.
No.5: Fort Collins, Colorado, Ovaj grad je poznat po prirodnom ambijentu, kvaliteti života i živost koju pruža. Njoj se nalazi Colorado State sveučilištu, što pruža visoku kvalitetu obrazovanja na svim razinama. Ono diči niske stope razvoda i kriminala stopama, visoka kvaliteta umetnost i zabavne sadržaje, dostupnost, dobre nekretnine stope i vrlo ugodno vrijeme. Također, stres povezanih bolesti u stanovnika su daleko manje ovdje, u odnosu na bilo koji drugi grad. Stanari također mogu uživati ​​u close-plesti zajednice, dobra radna mjesta i nevjerojatan obrazovni sustav.
Nadam se da toj kompilaciji od 5 najboljih mjesta za život u SAD-u vam pomaže sa svojim planovima preseljenja. Da li Vaše istraživanje i prije nego sužavanje dolje o gradu, izmjeriti sve mogućnosti i rizike, a onda se konačna odluka.

0 comments: