Promjena Naziv nakon razvoda

Posted by sorav at 05:50

Friday 13 January 2012

Just kao što su brak znači cijeli novi život gledati prema naprijed u, uzimajući rastavljen značilo da želite vratiti na puno stvari iz svog života prije braka. Mijenjanje imena nakon razvoda je jedna takva stvar. Uz povećanje stope razvoda, više žena u potrazi za vratiti na svoje djevojačko ime, ili dobiti novo ime, ali ne znam točan pravne procedure i formalnosti koji su uključeni. Također, mnogi su vidjeli traže informacije u vezi ovog preko razvesti savjete. Ne brinite, jer je dobro razvijena i definirana pravna procedura da ćete trebate slijediti da bi se promijeniti ime nakon razvoda. Iako postupak može se malo razlikovati ovisno o državi živite u, većina je sličan u svim državama. Ako želite znati kako promijeniti svoje ime nakon razvoda braka, udarac bilo koji od načina u nastavku.
Metode za promjenu imena nakon razvoda
Promjena naziv nakon razvoda-Metoda A; Da biste promijenili svoje ime nakon razvoda, morate biti sigurni da vas obavijestiti ili zahtijevati suca rukovanje razvod koji želite promijeniti svoje ime ili pitajte svog razvod odvjetnik da to učinite. Navedite naziv koji želite promijeniti svoje ime, a sudac će uključiti u svoj razvod red.
Scenarij 1, ako se promjene imena je riješeno u razvodu da bi, ići na sud službenik i prikupiti ovjerene preslike razvoda reda spomenuti svoje ime promijeniti.
Scenarij 2: 'Ako promjene imena nije obratio u razvodu red, morat ćete podnijeti zahtjev zahtjev za promjenom imena poznat kao' Peticija za za promjenu imena '. Morat ćete vratiti ovo s 'Nalog za za promjenu imena' u državi u kojoj se nalazite. Sudac mora odobriti narudžbu za promjenu ime nakon razvoda i nakon toga, možete prikupiti ovjerene kopije naloga iz sudskog činovnika.
Promjena Naziv nakon razvoda-Metoda B, a to je još jedna metoda koju možete koristiti da biste promijenili naziv nakon razvoda. Ova metoda uključuje popunjavanje obrasca promjenu imena i podnošenja sudu. Također će morati dati neke dokumente po specifikacijama na obrascu. Sud je tada odobri obrazac koji se temelji na provjeri dokumenata namješten i jednom Vaš novi naziv je odobren, trebate objaviti pravne obavijesti u bilo kojoj od lokalnih novina.
Promjena prezime nakon razvoda na vašem pravnih dokumenata
Jednom ste dobili red promjene naziva kroz bilo koji od gore navedenih metoda, morat ćete promijeniti svoje ime u svim Vlada zapise kao što su vaše vozačku dozvolu i svoju socijalnu sigurnost zapisa. Postoji nekoliko načina kako možete ići oko ovoga. Možete ići osobno u ured socijalne sigurnosti i Odjela za motorna vozila promijeniti svoje ime pomoću nalogu suda ili razvod redu i dokaz identiteta. Za sve druge vladine agencije, možete poslati kopiju sudskog naloga ili razvod braka ne bi li ih informirati o promjeni svoje ime nakon razvoda.
Li jednostavniji način da ide o promjeni svoje ime na pravnim dokumentima čineći korištenje Do-it-Yourself za promjenu imena Kits, koje su lako dostupne ili upisa za profesionalnu Naziv Promijeni uslugu koje nude razne agencije. Za naknadu od nekoliko dolara, te agencije će voditi brigu o cijelom procesu mijenjanja ime nakon razvoda.
Sada kada znate kako promijeniti svoje ime nakon razvoda braka, ne zaboravite, to je lakše promijeniti svoje ime u svoje djevojačko prezime nego da ga promijeni u novu. Vi ne stvarno morati čekati za razvod biti dovršen promijeniti svoje ime. Korištenje metoda B će biti najlakši način za promjenu imena nakon razvoda. Ako promjena ime poslije razvoda postupak traje mnogo vremena, možete koristiti oba prezimena i potpisi odvajajući ih pomoću 'također poznat kao "ili" AKA ". Njegova uvijek bolje, ako se odluče za promjenu prezimena legalno. Slijedite sve pravne procedure tako da mijenja ime stoji vrijedi.

0 comments: