Bojler Element Zamjena

Posted by sorav at 21:58

Wednesday 25 January 2012

Grijači vode su jedan od najvažnijih kućanskih aparata da trebamo zadržati pažljivo kako bi se osiguralo neprekidno život. Uzimajući u obzir činjenicu da su grijači vode koriste stalno, oni su skloni različite probleme i nedostatke. Ukoliko razumjeti glavne dijelove i rad grijača vode, zatim popravak mild problema je jednostavan projekt, osim ako defekt je složen mehanički jedan. Čak iako je sastavni dijelovi grijača vode mogu se razlikovati ovisno o modelu, osnovni princip rada je više ili manje slični jedni druge.
Govoreći o bojler električni, a sastoji se od čelične spremnik za držanje vode, dva grijača za zagrijavanje vode, termostat za kontrolu temperature, sigurnosni ventil koji se otvara na povišeni priti kontrolu tlaka, umočiti cijevi za opskrbu hladnom vodom i izlazu cijevi za prikupljanje toplom vodom. Među mnogim razlozima pogor funkciju bojler, neispravan grijač s kalcijev karbonat buildups je čest problem. Za rješavanje problema ovog kvara, možete uzeti u obzir zamjenu elementa bojler. Let's pogledajte na vodu zamjena grijač element.
Kako zamijeniti element Grijač vode
Kao što svi znamo, rukovanje svim vrstama električnih opreme je opasno, što je isti sa grijalica za vodu. Da biste izbjegli bilo kakve nezgode, uvijek je poželjno da ide kroz korisnički priručnik osigurana jedinicu prije poduzimanja vode zamjenu grijač element. Zatvori hladnom vodom na umočiti cijev i odvod vode iz spremnika grijač. Također, ne zaboravite da isključite napajanje na grijač i glavni prekidač na ploči. Možete zaključati okvir ploče tako da bi bili sigurni da nitko to se uključuje kada radite s bojler.
Jednom kada su spremni s mjera opreza, možete započeti s postupkom za ispitivanje i zamjenu vruće element bojler. Prvo, izvadite pristup ploča se nalazi na vrhu bojler uz pomoć odvijača. Možete primijetiti kako elemente grijanje vode, jedan na vrhu a drugi na dnu.
Sljedeći korak zamijeniti element grijač vode je provjeriti otpornost sustava grijanja. Možete testirati jedan grijaći element u isto vrijeme. Postavljanje multimetar čitanje x1000 i povezati jedan dovesti do ugradnje vijak za grijanje element i druge dovesti do vijak terminala. Ako je očitana vrijednost beskonačnost, onda grijač radi ispravno. U drugom slučaju, ako je otpor čitanje nije beskonačno, onda to zahtijeva zamjenu. Slijedite ove iste korake za testiranje je li druga grijanje element zahtijeva zamjenu ili ne.
Nakon toga, uklonite oba grijanje elemenata isključivanja žice i odvijanje terminala i pričvršćivanje vijcima (ako postoji). Postoje šanse debeli kalcijeva karbonata skale u donjem grijaći element. Dok kupujete novim sustavom grijanja elemente za zamjenu, provjerite jeste li odabrali isti model kao onog originalnog. Zamijenite voda element grijača i pričvrstite terminala vijci i pričvrsni vijci. S tim koracima, koji ste završili zamjene grijaim bojler.
Uključite vodom napuniti spremnik grijač vodom i mjestu pristupa ploči. Za provjeru rada na novim sustavom grijanja elemenata, prebaciti na obje glavne električne energije i snage za bojler. Ako sve ispadne u redu, onda možete početi koristiti bojler. U slučaju, bojler ne radi ispravno čak i nakon zamjene vode grijač element, a zatim pozvati profesionalni serviser. Pročitajte više o rješavanju problema s toplom problema bojler, plinski bojler problema i električni bojler tople za popravak. Nadam se da ove informacije će doći pri ruci u slučaju da se odlučite za rješavanje problema Vaših bojler sve po sebi, međutim, budite oprezni dok radite tako. Sve najbolje!

0 comments: