Kako to Graditi Lean-Za Krovni

Posted by sorav at 18:53

Monday 16 January 2012

Želite li iskoristiti mjesto izvan svoje kuće ili u vrtu, ali ne može, samo zbog sunčevih zraka, kiše ili snijega. Onda samo odrediti mjesto u susjedstvu na svoj vanjski zidovi i dobiti ga pokriven da imaju korisnog prostora, izgraditi naslanjanje do krova. Ovo je savršena stvar za imati ako tražite za pohranu prolio. Ovo je da se prolio naslanjaju protiv postojeću strukturu i ovisni o ovom postojeću strukturu za podršku. Sastoji se od dvije podršku motke koje tvore nisko kraj potporu krov, kos krov koji je priložen izvana stabilnu strukturu. Otvorena je na elemente from strane i ispred. Nakon što ste to, možete se lijepe na otvorenom garnitura, vrtni alat ili bilo što želite u njega. Izgradnja lean do krova osigurava zaštitu svih stavki postavljeni u njemu. Štoviše, lean do krova ili nagnut krov je sjajan način da pomogne kiši offs vode trčanje povećanje životni vijek krova.
Izgradnja mršavih do krova
Vi ćete biti potreban sljedeći materijal za izgradnju mršavih do krova, dva 2x8 komada drvene građe (8 stopa u dužinu), dva 4x4 komada tlak tretira klade (8 stopa u dužinu), pet 2X6 komada drvene građe (10 stopa u dužinu) ; Tri 1 / 2 inch ISO odbora komada in 4ft X 8 ft listova; 10 STROPNA vješalice; Step po korak postupkom izgraditi lean do krova
1. korak: Popravite mjestu na kojem želite graditi mršav do krova. Možete odabrati zid, područje oko koja uglavnom koriste ili bilo zid pored koje trebate mjesto neke namještaj stvoriti opuštanje području.
Korak 2: počistimo sve stvari stavljene u ovu području i ga čistim. Ovo će vam pomoći dok ste radiš instalaciju.
3. korak: poduzeti sve krov materijale i alate potrebne i početi rad. Polazeći iz svog vanjskog zida je baza (Dozvoljava nazvati ovu polazište 'A'), mjera 8 stopa u normalnom pravcu na zid i označiti točke kao 'C'. Sada od točke A mjera 8 stopa preko zida sama vodoravno i označiti ove točke kao 'B'. Od B početi mjerenje 8 stopa držeći paralelno mjeru trake na liniji AC i označiti ovom trenutku kao 'D'.
Korak 4: Sada, kopaju rupu u točki C i D. Svaka točka rupe mora biti 12 cm duboka i 12 cm u promjeru. These dvije rupe bit će na udaljenosti od 8 metara jedni od drugih i osam metara od vanjskog zida.
Step 5: Take dva komada tlaka liječenih 4X4 daska, 8 stopa u dužinu i instalirati svatko u rupu koristeći cementa. Neka cement suho za dan, vaša podrška motke su spremni.
Korak 6: Mjera udaljenosti od 8 noge gore duljine zida od tla (točka A) i označiti. Uzmi jednu 2x8 komad drvo, 8 stopa u dužinu i držite vodoravno od oznaka u pravcu paralelnom linija AB. Označi ovaj položaj 2x8 komad drvo.
Korak 7: Koristite 4-inčni vijci zaostajanje instalirati ovaj 2x8 daska preko vanjskog zida. Poprave vijci na svake dvije noge pravilno osigurati klade na zid. The 2x8 klade će biti trg uz podršku polovima. Drvo će podržati krov kao što je na zid i na 8 metara od tla. Polovi su na 7 metara visok. To će oblik padine krov.
Korak 8: Držite 2x8 komada daska vodoravno podršku motke na način da će se suočiti poprečna greda na zid i popraviti ih na podršku motke sa 4-inčnim zaostajanje vijaka. To će još jedan oblik potpore za krov.
9. korak: Na klade 2x8 koji je na vanjski zid, popraviti STROPNI vješalice. Škripac jedan na svakih 2 noge preko daska, počevši od kutu mora imati pet STROPNI vješalice u svim.
Korak 10: Isto tako, instalirajte greda grede nad poprečna greda koji je učvršćen na potporu polova. Početak u jednom od krajeva i ići na instaliranje na svakoj 2 noge.
Korak 11: Početak instalacije svakog od pet 2X6 komada drvene građe (10 stopa u dužinu svaki) tako da ih se pridaje odgovarajuće greda grede. Niz rogova će biti formirana koji će podržati krov.
Korak 12: Uzmi 1/2-inch orijentirana odbor lanca (OSB). To će biti instaliran preko rogova i obliku vašeg krova. The OSB ploče dolazi u 4ftX8ft listova. Počnite od jednom kraju i mjestu jednog OSB ploča na rogove i onda nokat da odbor rogove pomoću noktiju pištolj. Postavite drugi list uz prvu i nokat na rogove. Isto mjesto i nokat treći list. Možete pokriti OSB ploče krovne šindre smotanim i katran. Odaberite materijal koji će biti pogodna za svoje regionalne klima.
To je stvarno velik ideja o izgradnji mršav do krova koja će dati dobar pogled na vanjskom prostoru svoje kuće, a također pomoći u korištenju prostora. Možete provesti neke od ideja home dekor kako bi se poboljšala izgled ove krov i prostor ispod nje.

0 comments: