Izgradnja Meso Pušač - Kako izgraditi Meso pušače

Posted by sorav at 13:49

Friday 13 January 2012

Meso pušači sirove aparat za kuhanje mesa koje se koriste za liječenje meso, a ujedno ih kuha. Ranije su bili veliki nezgrapan struktura, međutim, danas jedan je mali i jednostavan za rad. Oni dolaze u dvije vrste; električnih pušač i plina pušača, i često se koriste kao ekstenzija na tradicionalnom drvo gorivo na otvorenom meso pušač.
Meso pušač također prati temperaturu plamena, osigurati da se meso ne spali ili ostati uncooked. Metoda meso od pušenja je prilično jednostavna. Meso je stavljen na stalak u pušač, i drvo značilo za spaljivanje, ispod njega. Nakon što je plamen dioda, pušač proizvodi dovoljno topline i dima kuhati meso. Mesa pušač je zatvorena jedinica. Poklopac omogućuje začinskog ili marination biti apsorbira kroz reže napravili na mesa, ona prenosim s dimljena okus i okus. Dimljeno meso recepti napraviti odličan party na otvorenom hrane. Pokušajte izgradnji meso pušač, i uživajte u okusu dobro skuhati i suhomesnatih proizvoda.
Kako to Graditi Pušač mesa
Mesom pušač može graditi od metala, drveta ili cigle i mort. Pušenje je meso kao što je to kuhanje pomoću indirektne primjena topline koja se generira spaljivanja drva. Slijedi jednostavan način gradnje mesa pušač.
Materijali potrebne:; Large metala može s poklopcem; Electric vrućom pločom; Male metala kutija; Temperatura uređaj; Mesh; Piljevina; napajački kabel; Driller; Prva stvar koja treba biti učinjeno jest napraviti dvije rupe za moć kabel i uređaja temperatura provjere u bazu može. Stavite električni tanjur na dnu može, i koristeći bušilac, izbušiti dvije rupe u bazu. Spojite kabel na električnu tanjur, i povucite ga iz bušenih rupa, i kroz drugi rupu, spojite električni tanjur na temperaturu uređaj. Stavite male metalne okvir na električni tanjur, i ispunite ga gore drvo čips. Utaknite napajanje, i uključite ga na temperaturama između 220oF and 230oF. Kao električni ploča počinje topline, drvo čips u metalnu kutiju će početi pušiti. Škripac mesh na vrhu može, i mjesto poklopac na njemu. Nakon deset minuta, stavite marinirane meso na mreže, i ponovno zatvorite poklopac za najmanje sat vremena. Budući meso je uzimajući kuhani na slow temperaturama, to će biti dok prije meso je spreman. Držite preklapanje meso, kad god otvorite poklopac. Jedan treba držati dodajući više drva čips, zadržati dima iz billowing out. Pokušajte prigušivanje drvo za više dimi okruženje u mesu pušač.
One can build meso pušač koristite pot mud cvijet ili terakotne pot as dobro. Proces izgradnje meso pušač je isti kao i onaj gore spomenuto. Međutim, brine dok bušenje rupa, kao i bušenja može dovesti do razvoja pukotina u blatu ili terakota lonac. Neki ljudi koji koriste blato posude za pušenje meso, pronaći meso bolje okusom, u odnosu na meso dimljeni u metalu pušača.
Međutim, za die-hard foodie, metala, drveta, blata ili brick will saopćiti samo pravo dim dodavati okus mesa. Izgradnja meso pušač je jednostavno, a jedino što treba nositi, su broj komplimenata koji će doći vaš način! Sada da znate kako izgraditi meso pušač, iskoristiti i uživajte!

0 comments: