Glikolna Acid Face Cream

Posted by sorav at 17:31

Saturday 28 January 2012

Ikad pitali, što je AHA, u koži kreme da smo korištenje i ići na raspravlja o? Koji također nam pomaže sa brzo popraviti na čistu kožu u sat najživljeg prometa? To je nitko drugi nego glycolic acid, također poznat kao AHA ili alfa hidroksi kiselina. To je bezbojan i odorless higroskopan krutog kristalinog, visoko topiv u vodi. On je izveden iz chloroacetic kiselina i natrij hidroksid je kemijska reakcija. Ako razgovarati o koristi, razlog zašto je glavni sastojak puno njegu kože proizvode je njegova odlična kožu penetracije imovine. Dodavanje na pletora od glikolne kiseline prednosti, ona je također se može dobiti iz prirodnih izvora kao dobro, kao šećerne trske, šećerne repe, nezrele grožđe, ananas i tako dalje. To je razlog zašto glikolne kiseline lice kreme su na takav zahtjev. Postoje oodles njegu kože proizvodi koji imaju glycolic acid kao baze. Dakle ovdje je malo više na neke tih proizvoda.
Glikolna Acid Face Cream; glycolic acid lice krema je dobro za sve tipove kože - od normalno suho. Lice krema s glycolic acid oplemenjuje and smoothens teksturu kože, čisti pore i to exfoliates. Također smanjuje stopu hyperpigmentation. Međutim, ove nisu namijenjeni vlaži vašu kožu, tako hidratantnu koža krema treba koristiti u kombinaciji s glycolic vrhnje kiselinom lice. Eye kreme, vlasništvo glycolic acid when sadrže anti-starenja sastojcima poput retinol, su dobre zadržati kožu oko očiju zdrava. Ali u ovim kreme, iznos glycolic acid je manje odnosu na kožu proizvode značilo za korištenje osim za oči. Pa, ako promatrati da vaša koža postala zračeći i bora slobodan, nakon koristeći takve kreme, sigurno možete reći zahvaljujući čudesa glycolic acid! No, zbog kiselog sadržaja, to je prilično očito da glikolne kiseline lice krema ponekad je marginaliziran od strane glikolne kiseline lice oguliti.
Glikolna kiselina lica Peel; Do sada, većina se često koristi kao glikolne kiseline lice proizvod je glikolna kiselina guliti. Možda dobiti šok kada dođete da znaju da glycolic acid peels imaju 50% koncentracija ili više. Ali opustiti, kada mislite što ćete ga koristiti za, teško pitanje brinuti o, čak ako ste zapravo koristeći opasnog kiseline. These glycolic acid peels su nekirurški i neinvazivne tretmane lica, koje kao ime sugerira, oljuštiti mrtve kože. By peeling off mrtvih kožu, otkriva mlađi gleda i užaren kože. Sada, ove obično rad uklanjanjem izuzetno tanak sloj kože, i uklanjanjem oštećene stanice od kože. To dovodi do dobivanje osloboditi bora, kože discoloration, dobi spotova i sunca oštećenja. Većina vremena, poput peels su primijenjen u tandemu s mikrodermoabrazija. Počevši s 20% do 30% glycolic rješenje i ide upto 70, glycolic acid lice peels su primjenjuju preko niz sjednice. Poput glycolic acid lice oguliti, glycolic acid lice oprati je vrlo popularan njegu kože proizvod. Ovo je važna komponenta lica njegu kože. Osim ovom, za najbolju kod kuće lice peels pročitajte više Best at Home Facial peels.
Glikolna Acid Face Operite; glycolic acid čišćenje uključuju znatnu komad glycolic oprati kiseline lice. To se uglavnom koriste za kožu exfoliation i čišćenja, opet. Ovi imaju maksimalnu glycolic sadržaj 15%. Posebna vrsta glikolne kiseline opere lice, na primjer, lice oprati s višim glikolne postotak ne bi bio pogodan za nekoga sa osjetljivom kožom. Dakle, to je najbolje kupiti glikolne kiseline oprati lice, s obzirom na vaš tip kože.
Svi ovi proizvodi, glycolic acid licem krem, lice oprati i lice oguliti su veliki za kožu, osim ako ga pretjerati. Sada Mislim ti bi biti spreman sljedeći put netko pita vam tajnu vaše užaren kože, možete vijoriti vaše znanje, da naravno, to je vaš basnoslovan glycolic acid lice kremu!

0 comments: