DK Gumeni Krov Repair

Posted by sorav at 16:41

Friday 20 January 2012

U posljednjih nekoliko godina, RV putovanje je postala vrlo popularna i prodaja tih vozila su skyrocketed. RV lifestyle nudi vrlo jaka i trajna života, procesu nametanja poštivanje prirodnog življenja, a također kao novo iskustvo. Tu je bum u prodaji vozila ili rekreacije rvs na američkom tržištu automobila, kao što žive u ovim putovanja prikolicama postaje vrlo popularan.
Rekreacija vozila koriste za avanturistički, vanjski iskustvo u svim vremenskim uvjetima. Ova vozila obično imaju dvije vrste krovova. Rvs imaju metalik krovište (koji je skupo) ili gume krovište. RV s gumenim krov je više osjetljiv na trošenje i suza, nego onaj s metalnim krovom. Stoga, postoji potreba za redovito provjeravanje na krovu DV gume, jer je više sklon na opora elemente prirode. RV vlasnici bi trebali učiti o RV popravak guma krovom, kao što to može biti teško za njih naći odgovarajuću mehaničar, dok putuju na cesti.
Prema rekreacija automobilskoj industriji Association (RVIA), za svakih 12 domaćinstava koja posjeduje vozilo, jedno domaćinstvo će uvijek posjedovati RV. Pretpostavlja se da je 8 milijuna američkih kućanstava, bit će posjedovanje RV, do godine 2010. Nedavna studija koju je RVIA profilirane RV vlasnik kao vjenčana osoba, sa vlastitim kući i prihod kućanstva od oko 56.000 dolara.
Prema studija Sveučilišta Michigan, postoje približno 7,2 milijuna rvs na cesti. Mnogi entuzijasti obično vole probati RV putovanja, iznajmljivanjem prije kupnje. Prema podacima kompilirane od strane US Popisa u trgovini na malo i RV Vozila Association (RVRA), najam industriji RV je projicirane na oko 350 milijuna dolara, a navodno porasla za 34% 2004. Danas postoji oko 460 DK najam prodajnih mjesta, u svim američkim državama.
Popravak gume RV krov
Gume krov RV, alternativno nazivaju i kao uslužni prikolice, motornih kuće, itd., shrinks i dobiva oštećena u malim mjestima, stalnim povlačenjem rubova koje brtvljenje. Krov guma može, ponekad, razvijati curenja koja treba krpež. Na rubovima gume za brtvljenje krova zahtijeva od vremena do vremena. Redovni popravci su potrebni kako bi se izbjeglo trajno oštećenje. Lap brtvila treba koristiti, umjesto silikon u gumenom krovom. Kao što postoji mnogo mogućnosti, te bi trebao napraviti prikladan izbor imajući u vidu RV i svoj proračun. Čuvajte se slabije materijala, koje se prodaju u ambalaži slična je izvornom.
Koraci za popravak krova RV gume; Koristi samoljepljiva traka za brtvljenje gutters oko krova kao i da provjerite da li Ne prolijevajte the brtvila. ; Mix baze i katalizatori brtvila. , Koristite velikom miješanje štapićem i snažan vježba učiniti miješanje. ; Dok radiš miješanje, uvijek provjerite da vaš bušilica ne prolazi kroz dva bateriju. ; Punjenje baterije; drugo, uvijek možete koristiti plug-in bušilica. ; Trebali nastaviti miješanje, za otprilike 10 minuta. , Provjerite je li mješavina je deblje od boje. ; Za najbolje rezultate, primjenjuju se u jednom pokušaju. , Možete koristiti 5-inčni kit nož, s kistom i valjkom, primijeniti smjesu. , Stvari koje treba zapamtiti
Prije primjene brtvilo, pobrinite se da očistiti krov, struganjem ukloni sve krpa materijala, uključujući i brtvljenje. Možete koristiti krut metle ili ispuštati ukloniti sve labave materijal na površini. Možete ukloniti metalna rub nalazi oko krova ili preklapanje izvan metala pomoću brtvilo.
Očistite i uklonite sve nečistoće i oksidacije nalaze na površini krova. Ako je tvrdoglav boja, masti i svaki znak plijesni, koristite četke i krpe s mješavinom bjelilo i vode. Nakon pranja površini, neka ga na suhom se za neko vrijeme. Metoda popravak obično ovisi o tipu krova materijala i vrsti onečišćenja, npr. ulja, masti, itd., koji treba ukloniti.
While popravka krova RV guma, uzimajući pomoć od pomagač će se poštovati. Kretanje treba biti ograničena, koliko je god moguće, jer bi mogao dobiti vrlo neuredan, ako brtvilo drži svoje dijelove tijela. To nije jako naporan posao, a to uključuje neke savijanje, penjanje i malo kleči. Ostatak brtvilo mogu biti pohranjeni na hladnom mjestu za buduću uporabu. Uvijek koristite kirurški rukavica ili drugo što će trebati pravilan otapala za čišćenje. Rezultati se mogu provjeriti u tjednu vrijeme i uvijek možete dati dotjerati.
Sada kada ste kroz ove savjete, siguran sam da ne bi trebao tražiti pomoć od profesionalne za krov RV gume popravak. Dakle, postoji ništa što će vas spriječiti da doista uživaju vašeg RV lifestyle.

0 comments: