Načine kako bi jeftin Božićni pokloni

Posted by sorav at 08:01

Monday 30 January 2012

Rudolph Crvenog-Njuškolika Sob, imali vrlo sjajnu nos,; A ako ste ikada to vidjeli, možete čak bi reći da svijetli.; Svi ostali sob, koriste smijati i nazvati ga imena;; Oni nikada neka siromašni Rudolph, pridružite u bilo sob igre!
Prekrasna kolendu da jedan može čuti u mjesecima prosinca donijeti neizmjernu radost s nečijim um. Nježni pahulje pada na tlo, zelene Imele, Santas odjevenih u crveno, Božićni ukrasi sve okolo. atmosferu tijekom Božića vrijeme je electrifying i nevjerojatna. Puzav dole u sredini noći je jedan od uzbudljivih trenutaka. Stavljanje darove ispod božićno drvce i odmatanje darove u ranim jutarnjim satima pjevanje 'Jingle sve putu' sigurni je zabavno!
Jeste li ikad pokušali gifting domaće božićne darove svojim prijateljima i obitelji? To je nešto što dodaje osobni dodir na svoj poklon. Budući da je ekskluzivna, domaće božićne darove nisu dostupne u trgovinama glitzy. A oni sigurni da ne patiti vaš novčanik! Bacite pogled na neke različite načine kako bi jeftin božićne darove i iznenaditi ljudi na X-mas dana.
Načine kako bi jeftin Božićni pokloni
Candy Tretira, ovdje je zanimljiv način za napraviti ukusan tretirati koja izgleda dobro kao dobro. Kupi neki metvice čokolade i bombona canes od lokalnog slatko dućan. Objesite bomboni na rubu stakla. Mjesto aromatski svijeća u sredini i stavite čašu na svijeću bazi. Ovo je jedna slatka domaće dar ideja koje se mogu koristiti kada imate manje vremena na ruku.
Domaći božićne ukrase, božićne ukrase izgleda lijepo dati kao darove. To je velika ideja za jeftin još meaningful božićni dar. Napravite slatka anđela za stablo s tim koracima.
Što će vam trebati; Okrugli školjka raspolaganju (1 veliki), Gold vrpcom (1 / 2 inča); Gold niz konopac, vruće ljepilo i štapovi, Gold boje i boje kist, Mini ukras (anđeo održat će to), Button (biserno gumb - 3/4th inčni - također ovisi o školjka)
Upute, Prvo, trebate slikati gumb. Nacrtajte točke za oči i nos i krive za usta. Pokušajte good shemu boja. Primjerice, možete koristiti zlato boje na bijeloj podlozi. Neka ova boja osuši. Dalje, vezati vrpcom u obliku luk u obliku krila. Izrežite zlato string u dužini od oko 3 cm ili prema potrebi. To će oblik ruke anđela. Sada, rezati zlato string duljine od 6 cm, koji će se koristiti za objesiti ornament na stablu.
Use hot ljepilo popraviti srednji dio od 3-inčni niz na stražnjicu i na vrhu područje školjka. Koristiti ljepilo za popravak gumb na gornjem dijelu školjke. Potom pomoću vruće ljepilo na vješalica gudački i provjerite da li ljepilo ga na stražnjoj gumb. Podesite nizova znakova koji predstavljaju ruke na potrebnu duljinu. Zatim, trebate staviti mini ornament u ruke. Možete koristiti srca ili čak i mini instrument. Koristiti ljepilo za popravak oružja na obje strane kako bi izgledao poput anđela drži mini ukras.
Božićne čestitke Holder
Što će vam trebati; Veliki zeleni plakat odbora, mali žuti plakat odbora, Bušilice, Vrpce, škare, ljepilo, traka za teške (opcionalno); Veliki boji clothespins / plastična spajalica
Upute, Cut obliku trokuta iz zelenog plakata odbora. Zatim, izrezati malom obliku žute zvijezde iz ostalih poster odbora. Koristiti ljepilo popraviti zvijezda na vrhu zelene boje trokut. S nekim više ljepila, staviti papir isječke na zeleni trokut koji tvori božićnog drvca. Nakon što se osuši, udarac rupu kroz plakat odbora točno na dijelu gdje se stabla i zvijezda susret. Sada, koristiti vrpce i to prolazi kroz rupu. Vezati vrpcom u čvor. Boja stablo po Vašim idejama. Ovaj jeftin božićni poklon se može koristiti za objesiti na božićne čestitke na papiru isječke. Dječji će hatar to primiti i da ovoga dara.
Atraktivna Snow Globe, ja uvijek volim snijeg globuse. Ove jednostavne korake će vam pomoći da napravite svoj vlastiti.
Što će vam trebati; post staklenke s poklopcem, ljepilo pištolj, bijele stijene ili klikeri, Voda, hrana bojanje (po izboru); plastične božićne figure (dostupna hobby trgovinama), White blještavilo i / ili bijele konfete (papir izbjeći konfeti)
Upute, Prvo, morate oprati staklenku i to potpuno osuši. Koristiti ljepilo popraviti figure unutrašnjost staklenke. Napunite posudu s hladnom vodom, ali ostavite oko 1/3rd inča na vrhu. Plava boje hrani mogu biti dodan u vodu. To će predstavljati nebo. Dodajte glitter zajedno s konfete. Primijeni vruće ljepilo na unutrašnjost ruba posude i zapečatiti s poklopcem.
Ti različiti načini da jeftin božićne darove proširit će radosti i razveseliti Božića. Budite kreativni i zabavite izradu poklona domaće ovog Božića sezone.

0 comments: