Domaće Body Spray - Make Your Own pljusak tijelo

Posted by sorav at 15:30

Thursday 19 January 2012

Jeste li jedan od onih ljudi koji su proveli tisuće dolara pokušavate pronaći taj savršen miris koji je tako 'Vi'? Tijelo sprejevi su sjajan način da započnete dan, kao oni pomladiti Vaše raspoloženje s svoje svježe miris, dok umirujućim vaš um. Iako postoje mnoge expensive parfeme i tijelo sprejevi dostupnih na tržištu, nalazeći da krajnji miris koji čini vaše srce vinuti, može napraviti pravi utiskivati ​​u vaš novčanik. Štoviše these parfema ne čini se da izdržat, kao i, s mirisom dissipating u roku od nekoliko sati. Nije spominjemo što opora kemikalija u tim komercijalnim tijelu sprejevi, završiti radiš za vašu kožu. Sjajan način borbe protiv ovih problema je koristiti domaće tijelo sprejevi. Suprotno uvriježenom mišljenju da je izuzetno lako napraviti svoje tijelo sprej, u udobnosti svog doma. Pomoću jednostavne svakodnevne sastojke kao što su voda, parfema, colognes i razne eteričnih ulja, čineći svoj vlastiti vrlo raskošno mirisne tijelo sprej je vrlo rewarding i pravi zabavu poduhvata. Vi ne samo spasiti onyour dragocjene izvore s ovim domaćim rješenje, ali također imaju izbor da mijenjaju sastojke napraviti miris koji je jedinstveno.
Recepti to izraditi tvoj posjedovati tijelo sprej
Prvi korak u procesu, je pronaći eteričnih ulja koju bi želite koristiti za sprej. Postoji nekoliko izbora, poput lavande i Lemongrass, ali ja osobno željeli koristiti hrane aroma ekstrakti, poput vanilije i citrusa. Ne samo da su jeftini i lako dostupni, ali su također miris nebeski. Također možete odabrati napraviti vlastitu eteričnih ulja. Druga sastojaka koji trebate su destilirana voda, glicerin, rubbing alkohola ili votka, i bocu do kuće your sprej tijelo. Postoje razni zanimljive sprej boce dostupni na tržištu, za vas koristiti. Ako ste u dodatni kreativan raspoloženje onda možete ukrasiti boce s posebnim naljepnice, za uljepšavanje your domaće stvaranje. Nakon što ste prikupili sve sastojke i čak našli pohranu za to, vrijeme je da stvorite svoj vlastiti vrlo perfumed remek-djelo.
Domaći Tijelo Spray: Recept 1: Ovo je jednostavna metoda izrade tijela sprej. Jednostavno dodajte nekoliko kapi eteričnih ulja na destiliranom vodom, te dobro protresti. Sada sprej mali iznos za zglavka, provjeriti ako trebate dodati više miris. Dodajući glicerin u smjesu čini trajati duže i djeluje kao veliki moisturizer za vašu kožu. Store ova boca domaće sprej na sobnoj temperaturi, po mogućnosti štiti od sunčeve svjetlosti.
Domaći Body Spray: Recept 2: Take rubu off ljetnih vrućina, s ovim umirujućim ljeta citrusa tijela sprej, koji vam donosi u svježem i svjetlo raspoloženje.
Sastojci, 2 šalice destilirane vode, 3 žlice votke, 1 žlica svake: sitno sjeckani naranče i limuna, 5 kapi limuna miris ulja, 10 kapi naranče eteričnih / miris ulja, smjera, jer Stavite voće peels u staklenku ispunjen votke, tjedan dana. Sada soj tekućinu i dodajte eteričnih miris ulja i vode ovom napete tekućina. Neka smjesa odstoji dva tjedna na hladnom, tamnom području.
Domaći dezodorans za tijelo: Recept tri: Ako radije koristite vještica ljeska, onda je ovo tijelo sprej je idealno za obje muškaraca i žena. Konstantno vam svjež cijeli dan i uzdiže vaše raspoloženje.
Sastojci; 1 žlica vještica ljeska; Ukupno 10 kapi eteričnog ulja: limun i krastavca; 8 oz. destilirane vode; Smjerovi; Kombinirajte sve sastojke i pohraniti ga u bocu, za taj veliki nakon tuš tijelo sprej. Ako je to iritira kožu, onda ste mogli izbjeći koristeći limun ulje u smjesu.
Sjeti tresti boce prije korištenja tih domaće tijelo sprejevi i sprej svjetlo magla na tijelo. Možete također eksperiment s vlastite miris kombinacije kada napraviti svoju tijelo sprej, dok nađete miris koju apsolutno bi ljubav. Dakle, ako želite opuštajući tijelo sprej, koristiti eterična ulja sandalovina ili lavande. Za Peppy, uplifting miris, koristiti citrusa, paprena metvica i ruža ulja u vašem tijelu sprej. These domaći tijelo sprejevi su nevjerojatna dodatak poklon košara za svoje prijateljima i voljenima kao dobro. Pa ići naprijed i učiniti svoj sprej domaće tijelo danas!

0 comments: