Kako očistiti nakit?

Posted by sorav at 05:31

Tuesday 31 January 2012

Nakit ili ukrasa kao što su ogrlice, narukvice i naušnice poboljšati nečije ljepote i šarm. Iako svatko voli blistav nakit, no to je uglavnom ženke koji ga obožavaju. No, dođe vrijeme kada se vaš očaravajući komad nakita može izgubiti svoj sjaj ranije! Nakon što je nosio za nekoliko dana, komad svijetao i blistav nakit svibanj izgubiti svoj šarm i sjaj. Želite li znati zašto to dogodi? To je zbog prašine, prljavštine i tijelo losione koji se koriste. Jewelers nas često savjetujemo očistiti nakita oprezno na dnevnoj bazi. Dobar za čišćenje može pretvoriti dosadan komad nakita u šarmantni i privlačnih jedan.
Čišćenje Nakit
Prije cisenja svoj nakit, te bi trebao osigurati određene stvari, kao što je kamenje bi trebala biti postavljena pravilno. Pobrinite se da ugradnju i sve spone, zubaca, itd., koji učvrstiti komad zajedno su uske dovoljno čiste. Ako niste sigurni o tome kako to čist tvoj nježan komad nakita, važno je razgovarati sa svojim zlatar prije korištenja bilo koje domaće otopina za čišćenje na njega. Sada, pitanje dolazi u naš um je kako očistiti nakit? Da bismo odgovorili na to, neka mi reći da postoje razni načini za čišćenje nakita. Nakit se može očistiti kod kuće previše.
Savjeti za čišćenje srebrnog nakita: komad srebrnog nakita poput naušnica, prst prsteni ili necklaces treba uvijek čistite mekom pamučnom krpom ili flanel. ; Krpom srebro za čišćenje može pomoći u brzom čišćenje srebrnog nakita, kao što je protu-matiranje sastojaka. ; Glatka četkica može se koristiti za čišćenje zamršen arabeska u nakit. ; Mješavina malu količinu tekućeg deterdženta ili sapun u toploj vodi također može koristiti za čišćenje prljavštine. ; Isperite komad nakita u toplu vodu, obrišite krpom i ostavite ga da se osuši. , Ako imate koristi četkica za zube, a zatim nježno pročišćavati i isperite. ; Koristite srebro dip (tekućina za čišćenje) ili pečenje soda zalijepite za uklanjanje potamniti. , Međutim, bolje izbjeći koristeći srebro umočiti u čišćenje drago kamenje, kao i kamenje svibanj dobiti oštećena zbog kemijske reakcije.
Savjeti za čišćenje zlatni nakit: Za čisto šarmantan zlatni nakit kao necklaces, prst prstenja, narukvica okovan klincima s lijepim kamenjem - potopiti komad za deset do petnaest minuta u toploj sapunici. Sada ribati sa soft-ljutiti četkica za zube, isperite u mlakoj vodi i ostavite da se osuši. Dodajte nekoliko kapi amonijaka u sapunici za uklanjanje matiranje. Osim toga, nečistoće mogu biti uklonjen iz vašeg zlato komad tako da ga umakanjem u alkohol. U slučaju čišćenja bijelog zlata nakit, ultrazvučnog čišćenja nakit može biti koristan uz pomoć draguljara.
Savjeti za čišćenje dijamantni nakit: Svaka djevojka je strastvena želja da nose šarmantan, dragocjen dijamantni nakit. Kao i drugi nakit, i ona može izgubiti sjaj poslije čestih nosi. Da bi iskru natrag u svoj dijamantni nakit, trebali biste znati kako to čist komada. Evo nekoliko savjeta za čišćenje vašeg dijamantni nakit:; natapanje dijamant naušnica, ogrlica, itd. u otopinu tople vode i amonijaka ili blagog deterdženta. ; Sada pročišćavati lagano s glatka četkica za zube. ; Čačkalica može vam pomoći da dobijete teško dostupnim mjestima. , Dopustite da se osuši na čistu krpu ili toaletni papir. , Dok je čišćenje dijamantni nakit, nemojte koristiti bilo domaće klor bjelilo jer može oštetiti šarm i blještavilo djela.
Savjeti za čišćenje bisera: Za čišćenje nakit od bisera delikatna, koristite meku i čistu krpu i vlažnim ga u sapunici. Sada trljati komad s ovim namočenom krpom. Isperite lagano i ostavite ga da se osuši. Ne natapanje biser nakit u sapunici, jer to može uzrokovati rastezanje. Očaravajući biserna ogrlica, naušnice, itd. bi trebao biti nošen nakon kozmetike i parfema primjenjuje.
These nakit čišćenje savjeti mogu Vam pomoći da steknete sjaj vaše divan komad nakita. Preporučljivo je da ne koristite abrazivna ili drugih alkoholno mješavine dok čišćenje biser nakit, kao i alkohola može oštetiti. Za bolje rezultate ili profesionalne čišćenje, vi svibanj pristup profesionalni nakit za čistiju poliranje Vaše ogrlicu ili narukvicu.

0 comments: