Eterično ulje Distillers: Eterično ulje Destilacija oprema

Posted by sorav at 19:56

Thursday 12 January 2012

Izdvajanje eteričnog ulja metodom pritiskom je doba stare prakse, međutim, s pojavom tehnologije, eteričnih ulja distillers učinile su je jednostavno ekstrakt ulja od cvijeća, lišća, kore i korijena biljke. Osim destilacija, ekstrakciju otapala također koristi za nabaviti eteričnih ulja. Oni imaju dugu povijest bivanja koriste u medicini, kozmetici, kućanske predmete i začin hrane.
Izdvajanje eteričnih ulja zahtijeva destilacije proces. Mnoge tvrtke koristiti velike, centralizirano opremi; međutim, za male razmjera i home-based poslovne, manjih decentralizirana destilerije opreme su također dostupni. The viskija prvenstveno čine tri komponente: generatora pare, jedan kondenzator, i separatorom. Generatora pare koristi izvora topline kuhati vode i generirati pare. Pare, zatim prolazi kroz malu komoru, koja sadrži određeni dio biljke, te ekstrakte ulja stvaranjem ulje pare smjesu. Kondenzator hladi ova mješavina, i kondenzira se u ulje-voda smjesu. Na kraju, razdjelnik dijeli eteričnih ulja iz vode.
Vrste Eterično ulje Destilacija i Distillers
Eterična ulje može biti izvađen koristeći četiri vrste etarskog ulja destilacijski oprema, tj. destilaciju vode, parom destilacija, suha parom destilacije i otapala destilacije. Neke biljke i bilje su jednostavno previše delikatna za rukovanje destilacije vodenom parom, i potreba procesa destilaciju vode kako bi dobili pravo razreda eteričnog ulja. Sljedeće su načina destilacije koristi za ekstrakt eteričnog ulja.
Za destilaciju vode: za naftom biti izvađen koristeći vodu viskija, vode i biljaka dio su grijani u kontejner kako bi para. Kada ovaj para hladi, to kapanje u drugu prazan kontejner značilo za prikupljanje eterično ulje. Za destilaciju vode pogoduje za vađenje ulja iz cimet i sandalovina laje. , Destilacije vodenom parom: Biljka dio je smješten u vakuum-zapečaćeni kontejner i grijani, generirajući masivni pritisak koji dijeli ulje iz određeni dio biljke, namijenjena nafte. Više skrb je potrebno, tijekom uporabe parni Distiller, jer je pritisak se gradi popucati iz kontejnera, ako ne latched pravilno.; Suhi destilacije vodenom parom: suha para viskija ima isti operativni mehanike, kao i pare viskija. Međutim, ovi su puno sigurnije djelovati; ali, ovaj proces se samo može izdvojiti vrlo male količine eteričnog ulja.; Otapala destilacije: Neke dijelove biljke ne reagiraju dobro na bilo koji od gore navedenih metoda destilacije. Za njih, otapala, poput heksana ili superkritičnim ugljični dioksid, koristi. Ovdje otapala ekstrakti voska i eteričnih ulja zajedno.
Eterično ulje distillers su dostupni u raznim veličinama. Izbor eteričnih apparatus ulje destilacije ovisi o osobni zahtjev. Tabletop distillers ili domaće distillers su namijenjena za kućnu uporabu, a sastoje se od cijevi bakrene destilacije, u kipuću boca, primanje pehara i kondenzatora. Može ekstrakt male količine eteričnih ulja pomoću ovog aparata. Ključanja boca je puna vode i biljnog materijala zagrijava kako bi pare. Kondenzatora nalazi se u privitku tikvice sa cijevi, što zauzvrat je priključen na primanje stakla pehar. The prima pehar, gdje je izvađen ulje kaplje, nakon što ga dobiva napete kroz cijev.
Osim mala navedenog, veliki eteričnih ulja destilacijom opreme su dostupni onima koji žele da profit od vađenja aroma eteričnih ulja. Koristeći organski uzgojeno biljka i biljnih etarskog ulja recepte i distillers, možete ne samo napraviti svoj vlastiti eterično ulje kod kuće, ali također biti sigurni njegove čistoće.

0 comments: