Najbolji cross trening Cipele

Posted by sorav at 07:43

Monday 16 January 2012

To nije težak zadatak kupiti križ trening cipele, ali pronalaženje najboljih križ trening cipele je izazov. Cross trening cipele su svestrani, udoban, jastuk i osigurati osnovnu podršku, stabilnost i izdržljivost potrebna za mnoge igre i sportske aktivnosti. Ove cipele se ne preporučuju za redovno trkača, jer oni ne pružaju vrstu jastuk i fleksibilnost zahtijeva trening sprinta cipele. These cross trening cipele su također teže od tenisice.
Posebne značajke cross trening obuća, postoje tri posebna obilježja cipela cross trening koji ispunjavaju uvjet brojnim sportskim aktivnostima.
Multi-Purpose outsoles, Širok i stabilan potplata pružaju bočnom potporom te stabilnost. If nogom teži okrenuti unutra ili u roli, ove cipele mogu pomoći smanjiti ta tendencija. These cipele imaju široku potplata koji se može nositi na ulici, teretana ili tenis terena. Oni su napravljeni od ugljika izdržljiva guma. Kombinacija ugljika gume i nježniju, upaljača, fleksibilni materijal poznat kao cvijet guma također se koristi za izradu dugotrajnog potplata.
Niskog profila Midsoles; cross trening cipele ponuditi umjerene jastuk na prednjem dijelu stopala i pete od cipela, koji je izdržljiv i gusta. To povećava ukupnu stabilnost cipela. Dva glavna materijala za ublažavanje cross trening cipele su vinil acetat etilen i poliuretanom. Etilen vinil acetat je lagan, ali ne nude stabilnost i trajnost. Od poliuretana, s druge pak strane pomaže čini gustom i izdržljiv materijal jastuk. Ona dodaje stabilnost i težinu do cipela.
Gornjišta; cross trening cipele imaju gornjim dijelom od kože koji su osmišljeni kako bi bolje gležanj podršku. Gornjim dijelom od kože u kombinaciji s sintetski mreže koja čini cipela prozračan i lagan. Treba se odlučiti za siguran uvezivanje sustava kao što pomaže u stabiliziranju i osiguranja stopala tijekom lateralnih kretnji.
Najbolje Cross Trener cipele; Ako razmišljate o kupnji najbolje cipele cross trening i osvaja sa izbora na raspolaganju na tržištu, onda je sljedeće cross trening cipele mogu vam pomoći make up your mind:
Nike Free Trener 7.0: Ovo su jedne od najudobnijih, lagan cipele. Oni su prozračne i nude dobru podršku i trakcije. These najbolje koristiti za trening izdržljivosti, pločnik i treninga snage. Oni se također može koristiti dok se zemljište treninga za hokej. Oni su veliki u mokrim i zimskim uvjetima.
Pod Oklop Proto Power Trainer za muškarce: Pod Armour trening cipele su udobne, lagane i stilski. Oni pružaju dobru podršku i vuče i prozračni. These su najbolje koristiti za izdržljivost, pločnik i treninga snage. One su udobne i meke, a time nositi tijekom prakse košarku i trčanje.
Saucony Grid C2 Roadster: Ove cipele također nude dobru podršku i trakcije. Oni nude dobru podršku za normalan luk i lagan. Ugodne i stilski cipele su super za pločnik, snagu treninga i šetnju. Je najbolje staze i tijekom mokrim uvjetima.
N-Gage Ryka Studio Srednji Fitness obuće za žene: Ovi lagani i stilski cipele za žene su udobne, cushioning i podržavaju. Oni su najbolje koristiti za aerobik i izdržljivost trening, ali nije preporučljiva za trčanje i kick-boks.
Asics gel-140 TR: Ove prozračne, lagane, udobne cipele ponuditi dobre gležanj podršku i držanje. Oni mogu preporučiti osobama koje imaju umjereno pronator tendenciju. Oni su najbolje koristiti za pločnik, snagu i izdržljivost trening.
New Osnove MX622WT: Ove cipele ponuditi dobru podršku i trakcije. Oni su lagani i stilski. Oni su najbolje koristiti za hodanje, trening snage i pod mokrim uvjetima.
Mizuno Tokyo Sprint Spike MIZ496: Ovi trening sprinta cipele su vrlo lagani i prozračni. Oni su 6 međusobno šiljcima i 3 fiksne bodlji koje pružaju ukupno vlak. Oni su za pričvršćivanje sustav koji osigurava potpuni stane. Ovo su najbolji visokih performansi trening sprinta cipele.
Reebok Atletika Trk Cipele: Ovi trening sprinta cipele su vrlo lagani i imaju mrežaste sintetički gornji što ga čini prozračna. Ima nizak profil midsole i 6 pin udaljiti ploče. To su veliki za trčanje.
Ovo su neke od najboljih križa trening cipele dostupnih na tržištu. Trebali bi pitati sve detalje o cipelama koje kupujete jer može napraviti razliku u vašem izdržljivosti i izdržljivost. To je važno da se noge mjereno profesionalno, tako da ćete kupiti pravu veličinu a to je najvažnije zahtjev za najbolje odgovaraju. Isprobajte cipela za hodanje i trčanje, prije nego što idete za kupiti. To će pomoći da se osigura da je cipela je podržavaju i komforan u pokretu. Vodite brigu o vašem cipele nakon što ste ih kupiti. Nakon nogama su udobne, možete imati hrpe zabavno tijekom treninga i vježbanje.

0 comments: