Ruž Sastojci: Što je ruž Izrađena je od

Posted by sorav at 00:18

Tuesday 17 January 2012

Svaka djevojka sigurno je imaju udaljenoj memoriji sjedi ispred nje mama je toaletni stol, pokušavajući oponašati svoje majke primjene make up. Jedan od kozmetičkih proizvoda koji privlači svaka djevojčica, bez obzira na njezinu dob, je ruž. A isto vrijedi i za većinu žena. Ruž smatra najbitnijih kozmetičke, nešto što žene jednostavno ne mogu učiniti bez. Većina žena ga koristiti na dnevnoj bazi, ali da li ste se ikad pitali o tome što čine ruž? Iako su ga uzimati redovito, malo tko zna što je ruž sastojci su zapravo. Ruž sastojci mogu varirati zavisno od marke, čine i boju ruža za usne. Svi ruža za usne sadrži neke zajedničke sastojke, dok neke svibanj također sadrže prirodne ili organske sastojke.
Ruž je prvi kozmetički ikada koji će se koristiti. Korištenje ruž za make up, datira još od vremena drevnih Egipćana, koje se koristi kana ili slomiti insekata kao karmin ili košenil kukaca i mrava dobiti nijanse crveni ruž. Solid ruž prvi je izumio Abu al-Qasim al-Zahrawi, arapski kozmetolog, a to je dodatno popularizirao Queen Elizabeth koji je napravio modni stil, joj krv crvene usne.
Zajednički Ruž Sastojci; Iako je udio i iznos u kojem su prisutne mogu se razlikovati, svi ruža za usne sadrži sljedeće zajedničke sastojke. ; Voska: Vosak se koriste u ruža za usne je kombinacija tri vrste voska, naime - pčelinji vosak, voska i candelilla carnauba vosak. Carnauba vosak je vrsta biljke voska, koji se dobija iz lišća brazilske palme stabala vosak, a skuplji u odnosu na druga dva. Stoga, lipsticks koje sadrže više iznos carnauba vosak imaju tendenciju da bude skupo. Voska, kao sastojak, omogućuje jednostavno oblikovanje smjese sastojaka, u obliku proizvoda. , Ulje: Različite vrste ulja kao što su ricinusovo ulje, biljna ulja, lanolin i mineralna ulja se koriste kao ruž za usne sastojcima. Kakao maslac je također koristi zajedno s tim uljima. Ulja i voska su važni sastojci ruž za usne i čine oko 60% ukupne težine ruž za usne. , Pigmenata i boja: One se koriste u ruž za priopćavanje željenu boju ili nijansu ruž. The boje se koriste u ruž uključuju bromo kiselinu, D & C Red broj 21 D & C Orange broj 17 i D & C Red No 34. Pigmenti se koriste ili su dobiveni iz biljaka, ili su mješavina različitih kemikalija. ; Miris: To se nalazi u ruž za usne u malim količinama i koristi se za priopćavanje ugodan miris na ruž za usne, koji potiskuje miris drugih sastojaka koristi. ; Alkohol: Ovo se koristi kao otapalo, za vosak i ulja koristiti kao ruž za usne sastojcima. , Konzervansa i antioksidansi: Ove su dodane na ruž kako bi ostala svježa i da bi se spriječilo postaje ustajale ili upaljen. , Osim zajedničkog ruž sastojke gore spomenuto, ruža za usne također može sastojati od nekih prirodnih sastojaka kao što su vitamin E, ulje jojobe, shea maslac, suncokret ili chamomile ulja, organski pigmenti kao što su kurkuma ili repe, itd. Ovi prirodni sastojci su jestivi, a čine ruž siguran za svakodnevnu uporabu.
Štetno Ruž Sastojci; ruža za usne također može sastojati od neke od sljedećih štetnih sastojaka. , Olovo: Vodeći se obično koristi ruž sastojak, no može biti vrlo štetna ako se proguta. To može uzrokovati zdravstvene opasnosti kao infertility, anemiju i raka, kao i poteškoćama u učenju, mentalne retardacije i bihevioralne probleme. FDA je položio stroge propise u vezi upotrebe olova kao ruž za usne sastojak. ; Katran Izvedene FD & C bojanje: Pigmenti se koriste kako bi crvene ruž za usne, a pogotovo crno # 40, izvedeni su iz katran. Katran je toksičan mješavina, što ako ingested, može uzrokovati mučninu, deficit pažnje, glavobolje, iritacije kože, itd., Carmine: To je prirodna hrana bojanje agenta koji se dobiva od kipuće pigmentnih kukaca, te je poznato da uzrokuju iritaciju kože i alergija. , Lake Boje: To su visoko toksični, umjetnih boja, agentima koji su dobiveni iz izvora kancerogeni, a mogu uzrokovati rak, iritaciju kože i alergija. ; Miris: miris koristiti kao ruž sastojak također može biti štetno, i može uzrokovati suha, ispucala usta i dermatitis.; Sada jer morate odgovor - što je ruž za usne napravljen, budite oprezni da odaberete ruža za usne sadrži više prirodnih sastojaka i izbjegavati one koji popis svih štetnih sastojaka ruž je gore spomenuto.

0 comments: