Gumeni patka Kupaonica Decor

Posted by sorav at 03:36

Saturday 14 January 2012

...Svakodnevni kada sam izraditi moj put do dječačić, a ja naći malo koža koja je slatka, žuta, i bucmast;. (RUB-a-dub-a-dubby)
Guma Ducky, vi ste tako fino, i drago mi je da si moja, gume Ducky sam strašno zaljubljen u ...; Gumeni Ducky Htio bih cijeli ribnjak a. . .; Gumeni Ducky sam strašno zaljubljen u vas. - Pjevao je Jim Henson (Ernie)
Gumene patke su oko od 1800s, ali su stekli slavu popularni u 1970-ih, kada je lik Ernie pjevali Gumeni Ducky, u filmu "Sesame Street. Kao djeca, mi samo voljela imaju gumene patke oko u našu kupaonicu, i tako učiniti našu djecu. Za mnoge od nas, gumene patke, uvijek nazivaju guma ljubak ili gume duckie, budi nostalgiju za našeg djetinjstva. Moj kupelj, sjećam se, bio je ugodan i dugo očekivana vježbe, kad sam imao moj gumene patke kupanje u kadi, dok sam bio za kupanje. Bilo je zabavno gledati obitelj od šest plutajućih gumene patke (sve žute s narančastim usnama) splavarenja preko vode. Kad sam poprskan vode u kadi, oni će ići s malim valovima i dolje opet. Nekoliko tjedana, dok sam bio rummaging u potkrovlju, našao sam gumene patke tucked uredno među svoje stare igračke. Otada oni nazad u mom životu, uređenje akril polica u kupaonici. blizu mog kadu. Hajde da mislim o njoj, koristeći se kupaonica gume theme patka dekor može biti vrlo ugodno putovanje dolje Memory Lane, možete ga probati previše.
Uređenje Vaše kupaonice gume patka
Tradicionalno gumene patke su žute boje, ali puno varijacija su također dostupne ovih dana. Shopping za gume patke ne bi trebao biti neugodan, da li je za vaše dijete ili sebe. Možete ih dobiti u svakom odjela dućan i oni su povoljne cijene. Jednostavan način je da se pogledati na Internet - ćete naći mnogo hardverskih prodavaonice na web specijalizirana patka potrepštine i dom isporučiti kao dobro. Gumene patke su dostupni u različitim stilovima i bojama, tako da možete miješati i odgovaraju za Vaše gume patka kupatilo temu. Možete dodati par polica prostora za prikaz neke keramičke ili smole gumene patke u svojoj kolekciji. Ako ste omiljeni poster gumene patke, ovo je pravo vrijeme za okvir i objesiti ga na zid kupaonice. Možete čak i kupiti slike patka gume i njih okvir ili ih kupiti gotove. Još jedan savjet da bi se dodati gumene patke u obliku ormar s gumb gume patka! Ili običan jedan s ukras gume patka. Ormari osigurati dodatna prostora za pohranu, tako da možete zadržati jedan u blizini kadu kućišta.
Kada ste u kupovinu za pribor, imajte na umu da ne pretjerati. Mislim ne kupiti svaki tip gume patka dostupnih na tržište za svoju kupaonicu. Plan gumene patke kupaonski pribor želite dodati, odaberite shemu boja po Vašem izboru i odgovarati pribor skladu s tim (ne osjećam sramežljivi uključujući i žute boje u kupaonici.) Možete accessorize, ovisno o tome je li za djecu ili odrasle. Dekor može varirati od meke i sretan boje da će biti idealan za mlade djecu uvođenja sofisticirani i šik izgled u vašoj kupaonici gume patka. Ako je Vaš tema patke na plaži ili u vrtu, možete baciti u školjke ili butterflies ovdje i tamo respektivno. Let's pogledajte u svakom području u kupaonici pojedinačno.
Ulaz područja: patka mat kupaonica može krasiti ulazu u svoju kupaonicu. Ako ste više avanturistički, možete staviti luk leti patke na vrhu vrata kupaonice. Možete čak i dodati vrata znak gumene patke navodeći gdje je to budalast patka kupa! ili nešto drugo što želite. Dodatno, možete koristiti zid ukras patka gume previše, kao svjetlo prekidač poklopac.
Kupatilo zidovi: Ako je kupaonica već je popločan i ga namjeravate zadržati na taj način (pločice treba biti u dobroj formi), možete koristiti patka matrice i boje ih. If pločice nisu u dobroj formi i dalje želite nastaviti s njima, možete dućan za gume patka pločice.Kupaonica zidovi izgledaju dobro bez pločice previše. U takvoj situaciji, možete sprej boje zidova te ih ukrasite ljubak zid umjetnosti. Mjesto patka šablone ili patku gumeni pečat Wall Decor nasumično preko zida, s patke okrenut u istom smjeru (možete to učiniti na običnom zidne pločice postavljanjem patka dizajn na jednake duljine). Skica obrise prvi, prije nego što ih slikam. Možete čak koristiti patka naljepnice. Pročitajte više o instalaciji pločice kupaonica zid.
Bath Prilog: Ovo je fokus vaše kupaonice i tuš zavjese će biti idealan način naglasiti ovo područje. Možete kupiti gotove gume tuš zavjese patka i družiti se sa patka zavjese prstena. Dodajte podudaranje kada čepovi, patka mreže spužva, kada gazi, ručnici kupelj, itd. dostupan polica u blizini kada se može koristiti za prikaz omiljenih patka ili dječjom omiljeni pull-string patka mornar. Patka sapun dozator na countertop ili postavljeni uz zid sapun vreća će završiti na dekora u ovom svemiru.
Sudoper područja: Instalacija plave ili neki drugi obojenog stakla sudoper koja odgovara s pozadinom. Trebat ćete policu zadržati ljubak kupatilo set. Umjesto jedan dugi rok, možete staviti dvije ili tri manja police, po mogućnosti s ograde, pa patka nositelja četkica ne oboriti gotova kada klinac pokušava ga koristiti. Možete dodati patka prstena ručnik objesiti patka ruke ručnikom. Područje između patka dizajn ispraznost ogledalo i sudopera možemo dekorirati pomoću naljepnice. Sve boje mogu sinkronizirati tako da dekor ne izgleda glasno i je milo oku. Možete dodati podudaranje patka najlon tepih u nastavku. Stolice korak bi biti zgodan pribor za vaš mladi klinac, pa on / ona može dohvatilo sudoper. Pročitajte više na ogledala kupaonica ispraznost.
Sustava Windows: zavjese s patke ispise i par gumenih pataka na prozor prag može mjeriti ovoj oblasti na ostatak vaših kupaonica teme.
Dok radite na vaše teme, samo vidjeti da ne dobiti previše monotoni i repetitivne. Možete dodati neki patka kuke za objesiti vaše patke ogrtača i patka kupka igračke vreća na zgodan zid kupaonice. Naravno, nemojte zaboraviti patka papuče kupatilo. Patka u obliku korpa za otpatke s patka šešir za poklopac također bi bilo korisno.
Možete to učiniti sami ili uzeti pomoć dizajner interijera. Dodajte puno varijacija zadržati dekor funkcionalne kao i zanimljivim dovoljno za jare uživati ​​njegov / njezin kupku. Zapamtite, kupatilo gumeni patka dekor je sjajan način pokazati svoje quirky stranu, pa ići naprijed, bez obzira li je za vaš klinac ili sami, zabavite! Pročitajte više o; renoviranje kupaonica ideje, Kupaonica Dekoracija Ideje

0 comments: