Travnjaci kosac održavanje

Posted by sorav at 11:26

Sunday 29 January 2012

Kad je riječ o pravilnom travnjak skrb, redovite košnje of je ledina trava je jedan od bitnih koraka. To ne samo da pomaže u očuvanju sjajan zeleni travnjak, no također štiti od bolesti trava infestacije. S obzirom na to, vrhunskog kvaliteta kosilice je dobra investicija za ispravan košnju novog travn. Ipak, ima smisla držati i održavati ovaj vrtu alata u ispravnom stanju. Kosilice za održavanje trebalo biti učinjeno po smjernicama proizvođača. Time možete povećati trajnost kosilice.
Travnjaci kosac održavanje
Savjeti za kosilicu održavanje razlikuju se ovisno o vrsti i konfiguraciji uređaja. Primjerice, na temelju načinu oštrice rotacije, postoje dvije vrste kosilice, naime rotacijske i reel jedinica. Također, tu su ručno guranje kosilice, kosilica ili samo pokretanje jahanje kosilice, ovisno o načinu rada. Možete pogledajte korisnički priručnik pod uvjetom da s uređaja za bolje razumijevanje strojevi i kosilice dijelove. Slijedeći su neke od osnovnih kosilice održavanje savjeta:
Redovita pranja; Kada koristite kosilicu svaki put, trava krhotine i prljavštine imaju tendenciju da se akumulirati u uređaju. Redovito pranje kosilice je poželjno, kako bi se očistiti od trave i prljavštine razredi. To također zadržava boju kosilicu boje. Ako za pranje kosilice nije moguće, barem čiste travu razredi od noža pomoću štapa.
Brušenje Blade; Oštrenje oštrica kosilice je najvažniji kosilice održavanje vrha. Možete izoštriti nož nakon svakog dva do tri mjesec. Za ostvarivanje ovog zadatka, odspojite svjećicu i klinastog je nož prvi. Skinite oštrica pažljivo pomoću ispravne veličine ključa. Možete koristiti čelične vune čisti hrđu. Nakon toga, datoteka nož u smjeru ruba s obje strane pomoću metala filer. Kada dovršite oštrenje noža, ga instalirati ispravno.
Promjena ulja; Druga održavanje kosilica savjet je da promijenite ulje redovito. Ponajprije, odspojite kabel svjećice i provjeriti čep ulja. U većini uređaja, nalazi se na vrhu oštrice za rezanje. Ocijedite ulje prije ponovnog punjenja spremnika svježim uljem. Možete provjeriti razinu ulja na punjenje cijevi. Promjena ulja kosilice najmanje nakon svaka dva mjeseca povećava vijek trajanja uređaja značajno.
Changing filter zraka, Slični za funkcioniranje bilo kojeg drugog motoru, filter zraka u kosilice služi u svrhu filtriranja zraka prije nego usmjeravaju u motor. To je sasvim je moguće da se filter zraka dobiva clogged tijekom vremena, što opet rezultira u manje učinkovitost motora. Možete osigurati nesmetano funkcioniranje motora promjenom filtera zraka. Pronađite filter zraka pokrivaju i otpustite pričvrsnog vijka. Zamijenite stari filter za zrak sa novim i sigurno poklopac opet.
Provjera guma; Povećanje tlaka u gumama od kosilica je čest problem koji dovodi do neispravnosti kotača. Budući da kotačima kosilice su relativno mali, to je presudno zadržati pravo pritisak u gumama. Držite tlaka u gumama u optimalnim rasponu koji se odnose na korisnika smjernice.
Osim toga, provjerite pričvršćivanje matice, vijci i vijci od kosilice. Zategnite matice i vijci, ako je potrebno. Inače labav pričvršćenja dovesti do buke proizvodnje, vibracije i upravljanje problema. Govoreći o kosilice popravke, možete uzeti u obzir koji se odnose na DIY kosilice popravak savjete. Ipak, ne ustručavajte se nazvati profesionalna mehaničar radi otklanjanja poteškoća problema kosilice, pogotovo ako je kvar na motoru ili drugim mehaničkih dijelova.

0 comments: